Έγινε η κλήρωση των προκριματικών και των ομίλων του BCL .

Στο δρόμο προς τη φάση των ομίλων έχουμε τη Δυναμό Τυφλίδας , Πόρτο/Νίζνι Νόβγκορόντ και Παρντουμπίτσε

Παίζουμε με πλεονέκτημα έδρας στους δυο πρώτους γύρους και με μειονέκτημα στον τελευταίο.

Εύκολη στο τέλος , όχι και τόσο στην αρχή η κλήρωση , γενικά όμως καλή θα την έλεγα.

20/09 το πρώτο παιχνίδι στην Τυφλίδα , 22 ο επαναληπτικός εδώ

Αν περάσουμε από τα προκριματικά θα παίξουμε στον όμιλο Α με τους 

Ρίζεν , Μπάνβιτ , Αβελίνο , Βέντσπιλς , Λε Μαν , Ανβίλ και έναν από τα προκριματικά ( πιθανότητα την Μούρθια ).

 

 

 

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Κρίμα.. και ο πρώτος αντίπαλος είναι δύσκολος σχετικά. Και τα ταξίδια είναι δύσκολα και τα δύο. Αλήθεια, αν αποκλειστούμε 2ο γύρο, μας παίρνουν στο Europe Cup?

dragon_aris

Φίλε μου αν δεν περάσουμε τη Ντιναμο Τιφλίδας ε ας κάτσουμε σπίτι μας δεν πειράζει. Πάει να πει οτι δεν αξίζαμε να παίξουμε Ευρώπη.
Όχι και δύσκολος αντίπαλος η ντιναμό τιφλίδας.

Toby B

Πρώτον είναι δύσκολος σχετικά. Όχι δύσκολος γενικά. Θα μπροούσες να παίξεις με Ελβετούς, Άγγλους κτλ που είναι τίποτα. Επίσης μιλάω για αποκλεισμό στο 2ο γύρο, δηλαδή από τη Νίζνι. Το να αποκλειστούμε από τους Ρώσους είναι πάρα πολύ πιθανό και εδώ που τα λέμε δεν νομίζω κάποιος από μας να έχει την απαίτηση να περάσουμε ομάδα με μπάτζετ 10 φορές το δικό μας. Μακάρι αλλά λίγες οι πιθανότητες.

keoma

μόνο η ρώσικη ομάδα φαντάζει δύσκολη..

Pontios-Superas

Σιγουρα απο τις πρωτες 6 πιθανους αντιπαλους ειναι η πιο δυσκολη η ντιναμο. Οσον αφορα το europe cup στο wikipedia γραφει ομαδες οπως karsiyaka, sassari, oldenburg αρα και εκει μαλλον θα εχει δυσκολες.

vaggelaris

Η δεύτερη διοργάνωση της FIBA είναι το FIBA Europe cup όπου θα παίξει νομίζω το Λαύριο. Έχει συνήθως χαμηλού επιπέδου ομάδες. Αυτές οι 3 που αναφέρεις εχουν σχετικά καλό μπάτζετ και παίζουν στο eurocup της uleb.

SAKLEFORD

Είναι μεγαααααααλο Αν….Αλλά αν έχουμε φτιάξει σοβαρή ομάδα μέχρι τότε..έχουμε στα ίσα πιθανότητες.Μέχρι τώρα αποδυναμωμένο δείχνουμε Αλλά ο κλασσικός καλός Άρης μπορεί να περάσει

ChrisSiak

Συμφωνώ. Όταν σχηματιστεί το ρόστερ θα έχουμε μια ιδέα στο που κινούμαστε. Το ότι θα υπάρχουν μπατζετ δεκαπλάσια από τα δικά μας όπως είπε κ ο Τόμπι δεν σημαίνει και σίγουρη πρόκριση. Ας δούμε πρώτα τι θα παρουσιάσουμε εμείς κ μετά ούτως ή άλλως θα βρεθεί κάποιος να κράξει. Δε μας φοβάμαι ?