Και τώρα ποιος μας φταίει ;;;;;

Η έλλειψη εμπειρίας ; ( για αυτό δεν πήραμε τους 3 μεγάλους και πουλήσαμε τον Παπανικολάου 😉

Ο τραυματισμός του Αργυρόπουλου ;( 2 χρόνια ψάχνουμε πλέι μέικερ και βασιζόμαστε στον Αργυρόπουλο τόσο πολύ ώστε να μη βγάζουμε συστήματα ; )
Είναι νωρίς στην χρονιά; ( 15 Αυγούστου αρχίσαμε Αντρέα ! 17 το Μαρούσι )
Δεν έχουμε καλούς ξένους ; ( Γιατί κρατάμε τον Μπέλσερ ; Γιατί δεν έχουμε ένα σύστημα για τον Ρίτσαρντσον ; Αν τον εξαφανίζει το Μαρούσι , τι θα γίνει με τους άλλους ; )
Πόσες φορές πρέπει να μας αποκλείσει το Μαρούσι για να το πάρουμε σοβαρά ; ( Γιατί μάλλον δεν πήραμε ξένους τώρα , θεωρώντας πως τους έχουμε )
Τραγική επίθεση , τραγική άμυνα …
Φταίνε όλοι !
Οι παίκτες , ο Ματσόν , ο Δαμιανίδης … όλοι … Αν έπρεπε να διαλέξω θα έβαζα τους παίκτες κάτω από τους άλλους δυο …

Αντρέα τώρα μάθε τα συστήματα στους παίκτες .. θα έχουν χρόνο να τα αφομοιώσουν…

ΧΑΘΗΚΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ Γιάννη …Να σου θυμίσω πως δεν χάσαμε με 29πόντους!!!!! με τον Παπανικολάου , Χρυσικόπουλο και Μούρτο να παίζουν … Με τον Κακιούζη , Χατζηβρέττα και Ντικούδη …

Ενώ όλες οι ομάδες του Ματσόν παίζουν με πάθος , αυταπάρνηση και δεν τα παρατούν ποτέ , σήμερα ( και την Τρίτη ) οι παίκτες ήταν αδιάφοροι .
Αν ο Ματσόν δεν μπορεί να κάνει ομάδα μεγάλους και έμπειρους παίκτες , ας φύγει τώρα που είναι ακόμα νωρίς .

ΧΑΘΗΚΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ Γιάννη …
και τώρα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

3 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Συνήθως όταν μια ομάδα χάνει με 30 πόντους φταίνε κυρίως οι παίχτες αλλά σήμερα φταίει κυρίως ο Ματσόν.
2 μήνες προετοιμασία κ ούτε ένα επιθετικό σύστημα, όλα τα καλάθια με ατομικές ενέργειες. Πέρισυ τουλάχιστον έπαιζες άμυνα, φέτος ούτε αυτό δεν κάνεις.
Τέτοια ξεφτίλα είχα πολλά χρόνια να νοιώσω. Χίλιες φορές να μην μας έβαζαν από την πίσω πόρτα…
Φταίει κ η διοίκηση, οι επιλογές των αμερικάνων φέτος ήταν τραγικές. Έλεος. 1 εκατομύριο δεν πήραν από τον μικρό που πούλησαν;
Φέρτε έναν προπονητή που να παίζει μπάσκετ. Μέχρι κ με τον Χέρπερτ βλέπαμε ωραίο μπάσκετ, αυτό το αντι-μπάσκετ του ματσόν τελειώσε…

sterk

Να φύγει ο άχρηστος, να φύγει όσο γρηγορότερα γίνεται. Αν είναι στο παλέ στην 1η αγωνιστική θα αφήσει τα κοκαλάκια του εκεί. Να φύγει όσο είμαστε ακόμα ζαλισμένοι και δεν έχουμε καταλάβει τι μας χτύπησε, να φύγει γιατί μετά θα είναι αργά…

kanapedakias

Εγώ μόνο συγχαρητήρια έχω να μοιράσω!!!!!!-Στον Κακιούζη που με την εμπειρία του συγκράτησε τη διαφορά στους 29 πόντους.-Στον ένα βήμα πριν τη σύνταξη Ντικούδη που κατάφερε και έφαγε τάπα από τον ένα βήμα πριν το By pass Αριγκμπάμπου,-Στον μοναδικό σύγχρονο προπονητή, που σε 80 λεπτά μπάσκετ, εφάρμοσε μόνο δύο φορές το pick and roll-Στον προπονητή που κατάφερε και έβαλε όλους τους παίκτες μέσα στο κλίμα του αγώνα (έλλληνες και μη),-Στον προπονητή που βρίσκεται 18 πόντους πίσω στο ημίχρονο και δεν βγάζει ούτε ένα αιφνιδιασμό,-Στην διοίκηση που έφερε έμπειρους παίκτες με νοοτροπία πρωταθλητή και μας σώσαν από τα χειρότερα-Στην διοίκηση που… Περισσότερα »