Μετά από σύσκεψη του Βαγγέλη Αγγέλου με τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, αποφασίστηκε από αύριο (04/06) να συμμετέχουν στο μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας οι Δημήτρης Βεργίνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης και Δημήτρης Γράβας.

Πηγή: Ξεκινούν τις προπονήσεις με τον Άρη, Βεργίνης, Σλαφτσάκης και Γράβας – PRESSARIS

Από Μαντουλίδη ξεκίνησε ο Γράβας , εγώ τον είχα δει στα Πεύκα…δε λέει και πολλά…

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
timemaster

Φαντάζομαι κρατάμε έναν από τους δύο για ΑντιΜούρτο;

Jim Patras

Μία ματιά προς τα εδώ?Όχι σε Προμηθέα,εκεί δεν αντέχει το βαλάντιο μας.Αλλά σε Απολλ.για Μαρ.Ματαλών &Σαρ.Μαστρογιαννόπουλο..

Σου αρέσει ο Ματαλον ,Jim;Όταν ήταν σε μας,δεν άφησε κ τις καλύτερες εντυπώσεις.Νομιζω και μετά…
Επίσης το ότι ο Βεργινης ξεκινά προπονήσεις χωρίς να τον ανακοινώσει η ΚΑΕ, σημαίνει ότι θα πληρωθεί από τα τηλεοπτ… ΜΟΥΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Θα είναι ο αντί-Αθηναιου δηλαδής; Εξού κ το κοινο 17 στη φανέλα;

Dr Nimbelugen

Μάταλον?!!?!?!όχι ρε Τζιμ..είπαμε αλλά αν είναι να κινηθούμε σε τόσο ρηχά νερά με τα 1000 Πουλιανίτη…

Jim Patras

Κι όμως Captain &Dr αυτό πιστεύω..Μάλιστα προτιμώ Ματαλών όχι απλώς σε σύγκριση με Πουλιανίτη αλλά και με Βεργίνη.Αντίστοιχα θα ήθελα Μαστρογιαννόπουλο αντί Πουλιανίτη καθώς μοιάζει να έχει δυνατότητες για κάτι καλό..Sorry Captain!Έχει εξελιχθεί από τότε ο Ματαλών και είναι μοντέρνο p.g.

Μη ζητάς συγνώμη,δεν ήξερα για Ματαλον, όσο για το πουλεν μου χάρηκα γιατί με δικαίωσε (!)ως επιλογή κάνοντας καλή χρονιά.Τωρα ενόψει της νέας,όλα είναι ανοικτά.

Dr Nimbelugen

Είναι πολύ μα πάρα πολύ νωρίς.Η παρουσία αθλητών σε training camps δε συνεπάγεται αυτόματα και συμφωνία.Πιθανά κάποιος-οι εξ αυτών συμφωνήσουν είτε γιατί θα φάμε πόρτα από αλλού είτε γιατί θα είμαστε μπαναρισμένοι.Ποτέ δεν αρνείσαι σε έναν αθλητή ή στον μάνατζερ του συμμετοχή σε τέτοια πρότζεκτ για πολλούς λόγους και ιδιαίτερα και για δημόσιες σχέσεις.Είναι και θέματα ισορροπιών που δεν μπορούμε να τα βάλουμε στην άκρη ( ο νοών νοεί τω).Στην τελική ας είμαστε προσγειωμένοι και ας λάβουμε υπόψη πως τα μεταξωτά μποξεράκια θέλουν επιδέξιους πωπούληδες ( απλούστερα αν το πάπλωμα φτάνει μέχρι τα γόνατα δεν μπορείς να απαιτείς να το τυλιχτείς και να καλύψεις και τα πέλματα).

Starstruck

Τον Ασημακόπουλο και το Χαρίση δεν ακούω ακόμα και ανησυχώ…

Starstruck

Στον Ιπποκράτη Κω να υποθέσω είναι ακόμα?