Ξεκινά συνεργασία με την Ασπίδα Ξάνθης

Πάμε όμως να δούμε μερικές παραμέτρους της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Καταρχάς όπως αναφέραμε και παραπάνω η ομάδα του Άρη θα έχει ανθρώπους της που θα παρακολουθούν τους παίκτες της Ασπίδας και θα τσεκάρουν την βελτίωση τους τόσο απο τις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.

Επίσης μέσα στην διάρκεια της σαιζόν θα δίνεται η δυνατότητα σε πολλά απο τα παιδιά που θα επιλέγονται να πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη και να λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις των αντίστοιχων ηλικιακών τμημάτων του Άρη.

Επίσης αξίζει να τονίσουμε πως μέσα στην συμφωνία υπάρχει και μια παράμετρο που αφορά και την αντρική ομάδα του Ξανθιώτικου συλλόγου, καθώς στην συζήτηση των δύο πλευρών τέθηκε και το ζήτημα κάποια παιδιά του Εφηβικού τμήματος του Άρη που τελειώνοντας την παρουσία τους στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία που δεν θα καταφέρουν να προωθηθούν στην αντρική θα υπάρχει η δυνατότητα να παραχωρούνται, όχι όλοι φυσικά αλλά κάποιοι επιλεγμένοι, στην ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης και έτσι να ενισχύουν τον Ξανθιώτικο σύλλογο ταλαντούχοι αθλητές που θα θέλουν να δείξουν πράγματα έτσι ώστε κάποια στιγμή η ομάδα της Θεσσαλονίκης που θα τους έχει στο μικροσκόπιο να τους δώσει την ευκαιρία να επιστρέψουν στον Άρη».

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pantelis

Μπράβο, αυτή είναι καλή κίνηση. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και στη νότια Ελλάδα με το Παγκράτι που ακούγονταν ή με κανένα Δούκα που έχει μερικα καλά ταλεντάκια στο εφηβικό του.

Ruben2501

Με το Παγκράτι έχει γίνει ήδη απλά όχι επίσημα, φαντάζομαι, γιατί σαν brand name είναι πολύ μεγαλύτερο από την Ασπίδα Ξάνθης. Με τον Δούκα δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο γιατί έχει πιο υψηλές βλέψεις και θέλει να καταξιωθεί σαν κολλέγιο και να φτάσει την ομάδα του στην Α1. Ομάδες Β’ ή Γ’ Εθνικής είναι ιδανικές περιπτώσεις. Πάντως γενικά αυτές είναι κινήσεις που δείχνουν τη σοβαρότητα μια διοίκησης και δείχνουν τον μεσο-μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και όχι το μπάτζετ μιας χρονιάς και τι Αμερικάνους θα φέρουμε. Αλλά προφανώς αυτά τα θέματα δεν πουλάνε…