Όπως σημειώσαμε χθες, προτεραιότητά του είναι η παραμονή των Λευτέρη Μποχωρίδη και Δημήτρη Φλιώνη, οι οποίοι αποτελούν βασικά κομμάτια του ελληνικού “κορμού” του ΑΡΗ…..Ο Μαρκόπουλος αναμένεται να έχει επαφές και με τους δύο Έλληνες γκαρντ, προκειμένου να τους εξηγήσει τα “θέλω” του αλλά και το ρόλο που τους επιφυλάσσει στο “νέο” ΑΡΗ. Με δεδομένο ότι οι παίκτες συνεχίζουν τις μεταβατικές προπονήσεις στο “Nick Galis Hall”, είναι πολύ πιθανή μία επαφή μέσα στις επόμενες μέρες….

Ο Μαγκί είναι το στιλ του βαρύ σέντερ που είχε στις περισσότερες ομάδες του ο Μαρκόπουλος και φαίνεται να ταιριάζει στα “θέλω” του νέου κόουτς του ΑΡΗ. Άλλωστε οι επιλογές της ομάδας στη θέση “5” δεν είναι πολλές, από την ξενη αγορά. Εφόσον ανάψει το “πράσινο φως” ο Μαρκόπουλος, θα γίνει συζήτηση με τον Μαγκί τόσο αναφορικά με τις οφειλές, όσο και για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, στα περσινά επίπεδα (για την επόμενη σεζόν έχει λαμβάνειν κοντά στα 100.000 δολάρια).

Η ΚΑΕ περιμένει την απόφαση του Μαρκόπουλου και για τον Χάρις, πάντως αυτήν τη στιγμή ο Μαγκί έχει περισσότερες πιθανότητες για να παραμείνει στην ομάδα.

Πηγή: Ξεκινά επαφές ο Μαρκόπουλος | AllAboutARIS.com

Ας πει κάποιος στον Μαγκί , πως μια χρονιά με τον Μαρκόπουλο , θα του βγάλει στο επόμενο συμβόλαιο +150% !

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Το ιδιαίτερο αυτής της πρόσληψης Μαρκόπουλου είναι πως δεν έχουμε ακόμα ούτε μια δήλωση από τον ίδιο τον κοουτς.Ενα “χαίρετε ,τι κάνετε ,καλά ευχαριστω” ,εστω.
Αυτό προφανώς και είναι γραμμή για να μην ρωτηθεί το παραμικρό για τα μπαν.
(Nα δω τον Ραμόνα να παίζει αλλιώς λόγω Σούλη και τι άλλο……!Αν και με την αλλαγή του Καστριτη πάλι χαιρι δεν είδαμε.)

Sam Vincent

Μας διαφώτισε πραγματικά !!! Μια “Μάγια Αγγέλου θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον .

Λες κάπτεν να συνωμοτήσει το σύμπαν και να γίνει ο Χάρης υπό τις οδηγίες του Σούλη , Ντ.Γκρίν ? Ποιον πήραμε κόουτς ? Τον Π.Κοέλιο ή τον Ντ. Κόπερφιλντ?

Σιγά μη τα γράφει αυτός,Σαμ.Πιστευω αυτό που λέει κι ο Night,είναι σα να διαβάζεις τον περσινό Αγγέλου.
Είναι κάποιος που βγάζει τα μεράκια του εκεί στην ΚΑΕ(Νίκο Καραγιώργη εσύ;)που θα θελε να γίνει όντως Κοέλιο-Τα βιντεάκια πέρσι με αποκορύφωμα το σκισσμενο συμβολαιο…Επίσης είδες το φωτοκολαζ της ανακοίνωσης;Το είναι εκείνο το μπλε σατέν χέρι από δεξιά που βγαίνει;Του Κόπερφιλντ οντως;;!!;
Όσο για τον Ραμόνα,δεν νομίζω να παίρνει μπρος με τπτ.Εχει αυτο το πεθαμένο βλέμμα που δεν ογαει,ρε συ…Δεν θα τον ήθελα .Στο 4 θα ήθελα παίκτη καλό, επιτέλους!

Dr Nimbelugen

Σοβαρή και θετική επιλογή θέλω να πιστεύω.Ο άνθρωπος δεν έχει να αποδείξει τίποτε σε κανέναν,είναι εργατικός,σοβαρός και θετικός.Το μεγάλο του προσόν πως ομάδες με παίκτες limited eligibility τις κάνει να παίζουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους ή κοντά σε αυτό.Χρησιμοποιεί κατάλληλα τον κάθε παίκτη ώστε να πάρει αυτό που θέλει για την ομάδα.Απορώ ακόμη με τους γείτονες πως τον άφησαν..μεγαλεία ονειρεύτηκαν και αυτοί φαίνεται…Αν ψήσει κάποιον-ους να μείνουν , νομίζω πως θα δούμε όχι τόσο αυτά που περιμένουμε ως φίλαθλοι( 20 πόντους μ.ο. πχ από Μποχώ )αλλά αυτά που θα καθιστούν τους παίκτες πολύτιμους για τα δικά του δεδομένα και αυτά της ομάδας.Θα φανεί σύντομα πιστεύω προς τα που θα πάει το καράβι.

ChrisSiak

Τώρα τρέχουμε. Ο Μποχω όπως διάβασα φέρεται να είναι κοντά στην ΑΕΚ. Μακάρι να πειστεί να μείνει. Δε θα το αντέξω να πάει εκεί. Μαγκί έκανε κάποιες θετικές εμφανίσεις πέρυσι αλλά οκ δεν έχουμε κ πολλές επιλογές.

Όσον αφορά υπόλοιπες κινήσεις εφόσον τώρα υπάρχει προπονητής πρέπει ότι νεαρός κινείται από Χαραλαμπο, Λούντζη, Χριστοδούλου, Κουζελογλου να τους χτυπήσουμε.

Ακόμα κ σε αυτήν την κατάσταση που είμαστε τον Παπαντωνίου προτιμώ να τον βλέπω σε άλλη ομάδα ακόμα κ αν βαζει εικοσάρες. Δε νομίζω ότι είναι παίχτης που μπορεί να γίνει μέλος ομάδας και αυτό που χρειαζόμαστε φέτος είναι δεμένο σύνολο αφού ποιοτικούς παιχτες να έχουμε είναι εκτός συζήτησης.

Sam Vincent

Γουιλ ,έχω μια ιδέα : δεν ξοφλάς σήμερα ,όσο υπάρχει ακόμα χρόνος ,τον Λευτεράκη μήπως φιλοτιμηθεί το παιδί και μείνει και δεν αφήνεις τις αηδίες? Δλδ τι ψηστήρι να κάνει ο Σούλης όταν του χρωστάμε τα περσινά και δεν θέλουμε να πληρώσουμε όλα τα φετινά ? Ούτε ο Πεταλίδης με τον Νάτση (καλή τους ώρα ) δεν θα έμεναν.

Petros

Ο Μποχωρίδης πρέπει να τον πάρει τηλέφωνο Sam και να του πει:

https://m.youtube.com/watch?v=_bMupPSv2JE

“Την επόμενη Κυριακη… Ξοφλας μεγαλομέτοχε” (είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά) αφού ο Γιουλ αποδεικνύεται πολύ δυσκοίλιος στις κινήσεις του.
Μας πέταξε λίγο στάχτη στα μάτια με το Σούλη και στη συνέχεια ροχαλητο
πάλι. Καμμία εξέλιξη με παίχτες, είτε ξένους είτε γηγενείς. Άρα, αν μέχρι την άλλη Κυριακη δεν υπάρξει κάποια ουσιαστική κίνηση, είτε με το μπαν είτε με κάποιο σοβαρό παίχτη (Λαμπ?) τότε δυστυχώς κ.νομικέ μου… “ξοφλας”

Petros

Δεν νομίζω ότι θα γίνει συνέλευση του Α.Σ., αλλά κι αν γίνει δεν θα πάει, γιατί θα έχει προλάβει να εκτεθεί σε όλα τα επίπεδα, το συμβόλαιο του Μποχωρίδη λήγει σε μία βδομάδα, κινήσεις για την άρση του απαγορευτικου δεν φαίνονται στον ορίζοντα, δεν διαρρέει καμμία μεταγραφική είδηση (δείγμα αγρανάπαυσης?) και 2 μέρες παραπάνω, αντί για Κυριακή Τρίτη 16/7 δεν του προσφέρει κάτι. Ο Μαρκοπουλος δεν είναι χθεσινος για να καθίσει σε τέτοιο περιβάλλον.
Άιντε, ΝΔ αυτοδύναμη. Μπορεί να αναδυθεί η Τζώρτζια στη συνέλευση (ως άλλη Αφροδιτη της Κυπρου) και ν’αρχισει η χρηματορροή…

Sam Vincent

Πέτρο ,αν το έκανε αυτό ο Λευτεράκης θα σήμαινε πως εαν την Κυριακή ο Γουιλ τον ξοφλούσε θα έπρεπε να μείνει . Θέλει όμως τελικά να μείνει? Μπορεί ο Γουιλ να του δώσει τα χρήματα που του δίνει η αεκ ? Ο Γουιλ πρέπει πρώτα να ξοφλήσει ωστε ν ανοίξει η κουβέντα της παραμονής γιατί αλλιώς ο Λευτεράκης μας αφήνει (και πολύ καλά θα κάνει μεταξύ μας)

Petros

Sam, μάλλον δεν έχεις δει την ταινία. Δεν θα του πει ξοφλας για τα χρέη αλλά “ξοφλας” γενικότερα από τον ηγετικό θώκο του Άρη. Ο Μαρκοπουλος του θέτει όρο να μείνει ο ελληνικός κορμός κι ο Γιουλ θα τον αφήσει να φύγει? Ε συγγνώμη, αλλά εγώ αν ήμουν Σουλης δε θα καθόμουν να παίζω με κουτσαβάκια και Διαμαντακους και να κατακρημνιστώ στην Α2 σε χρόνο DT. Πρέπει να το καταλάβει: Εφτά και Σήμερα. Μετά η Λερναία Ύδρα των προβλημάτων θα βγάζει 3 κεφάλια για κάθε προβληματικό κεφάλι που θα κόβει. Και θα μείνει στην ιστορία ως ο πρόεδρος του Άρη που τον έφαγαν ο κουτσός (Σανικιτζε), ο τυφλός (Μαρμπλ) και ο άσχημος (Ντραγκισεβιτς), χα χα

Sam Vincent

Για να δούμε λοιπόν ποιο θα είναι το τέλος της ταινίας : ο ισχυρός και κακός πεθερός χωρίζει το ζευγάρι και δίνει στέλνει την κόρη του να διαλέξει μεταξύ άλλων γαμπρών ή η δύναμη της αγάπης τσακίζει την θέληση του πεθερού και τον στέλνει αδιάβαστο ? Μ ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι !!!

vaggelaris

Αντε να δούμε καμιά κίνηση όμως. Γιατί έχει σημασία κ με τι συνθήκες θα δουλέψει κάποιος. Δυστυχώς θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα μείνει ο μποχωριδης. Κ θα έχει κ δίκιο να φύγει. Εδώ κ 2 χρόνια είναι σε ένα καταθλιπτικό περιβάλλον χωρίς στόχους οπότε καλύτερα να πάει κάπου όπου θα μπορεί να εξελιχθει κ άλλο. Άσε που εδώ τον σκυλοβριζουν μετα από κάθε σουτ.