Για την Τρίτη (25/5) είναι προγραμματισμένη η συζήτηση της αίτησης κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής από τους Νίκο Μπάρλο, Νίκο Αργυρόπουλο, Φάνη Κουμπούρα και Σπύρο Μούρτο, τους οποίους εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος.

Με τον γνωστό νομικό υπάρχουν συζητήσεις και στον ΑΡΗ ελπίζουν ότι δε θα επιμείνει στην κατάπτωση της εγγυητικής. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι οι υπόλοιποι πιστωτές δεν υποστήριξαν την κατάπτωση στην τελευταία συζήτηση, δημιουργεί την αισιοδοξία ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δε θα απασχολήσει την ΚΑΕ, η οποία στο “κακό” σενάριο πρέπει να βγάλει από το ταμείο της άμεσα 60.000 ευρώ, ενώ εκκρεμεί και το θέμα της έξτρα εγγυητικής για όλες τις ΚΑΕ, ύψους 80.000 ευρώ.

Με δεδομένο ότι οι συμφωνίες με τους παίκτες της φετινής ομάδας είναι σχεδόν τελειωμένες και πως έχει εξασφαλιστεί ήδη η φορολογική ενημερότητα (εντός της ερχόμενης εβδομάδας το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την ασφαλιστική), στον ΑΡΗ ελπίζουν ότι θα υπάρχει πλήρης φάκελος πριν την καταληκτική ημερομηνία της 15ης Ιουνίου.

Πηγή: Ξεκαθαρίζει το θέμα της εγγυητικής της ΚΑΕ – AllAboutARIS.gr

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Αν ειχαμε μαζεψει ολα αυτα τα εξτρα 60αρια μπορει κ να μην ειχαμε μπαν αυτη τη στιγμη ως ομαδα…