Οι κίτρινοι θεωρούν πως υπάρχουν δύο δρόμοι για το φετινό πρωτάθλημα. Είτε αυτό να αναβληθεί οριστικά και να θεωρηθεί ως μη γενόμενο, γιατί δεν θα διεξαχθούν ποτέ οι έξι τελευταίες αγωνιστικές, είτε να περιμένουν οι ομάδες πότε θα δοθεί εντολή από την κυβέρνηση για την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Εφόσον υπάρχει οριστική αναβολή, δεν μπορεί να προκύψει ούτε πρωταθλητής, ούτε ομάδες για να υποβιβαστούν, γιατί θα απομένουν οι έξι αγωνιστικές και τα πλέι οφ που δεν θα διεξαχθούν ποτέ, άρα οποιαδήποτε άλλη απόφαση συνιστά αλλοίβση πρωταθλήματος.

Στο σενάριο που αποφασιστεί να υπάρξει αναμονή και να γίνουν οι αγώνες στο μέλλον, ο Άρης δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, διότι πολύ απλά η ομάδα του θα είναι παρούσα με σχεδόν όλα τα μέλη της, αφού μόνο ο Τζέιλεν Μόρις βρίσκεται στην Αμερική.

Πηγή: Ξεκάθαρη θέση από τον Άρη για το μέλλον της Basket League – PRESSARIS

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hunter

Kι ο Μπραουν παραμένει Ευρώπη? Στην Ελβετία σίγουρα, στη γυναίκα. Άρα έχουμε πληρότητα. Μέχρι Προμηθέα παίρνουμε, όλοι οι ξένοι παντού την κοπανησαν. Τέλος Απριλη λογικά αν ξεκινήσουμε τα ματς…

pvg

6 στα 6 θα έχουμε!

vaggelaris

Πλέι οφ προλαβαίνουμε? Πάντως χωρίς πλάκα είναι κανένας νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει ότι μπορεί το πρωτάθλημα να συνεχιστεί?