Πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει οριστική απόφαση για την έδρα του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου.

Ισχυρή υποψηφιότητα έχει θέσει η Κοζάνη και συγκεκριμένα το κλειστό της Λευκόβρυσης. Πρόκειται για ένα καινούριο γήπεδο, με χωρητικότητα περίπου 5.000 θεατών και όλες τις ανέσεις. Συν τοις άλλοις, δεν περιλαμβάνει κερκίδες πίσω από τις μπασκέτες, αλλά μόνο δύο μεγάλες κερκίδες πλευρικά, κάτι που εξυπηρετεί στο διαχωρισμό των οπαδών των δύο ομάδων, ενώ υπάρχουν και δύο ξεχωριστές είσοδοι προς το γήπεδο, που θα βοηθήσει το έργο της αστυνομίας για την ομαλή προσέλευση και αποχώρησή τους.

————————-

«Έγινε μια επαφή με την Ομοσπονδία. Είπαν ότι θα συζητήσουν τη Δευτέρα, πρέπει, όμως, να συνεννοηθούν και με τον Δήμαρχο. Είναι φυσικό να υπάρχουν κάποιοι ενδοιασμοί για καταστροφές. Εν έτει 2017, αντί να μιλάμε για μια γιορτή, φοβούμαστε για πιθανά έκτροπα των φιλάθλων. Αν είναι σύμφωνη η αστυνομία, εμείς είμαστε σύμφωνοι, θα προσπαθήσουμε να πείσουμε την Ομοσπονδία. Σαν Αντιπεριφέρεια λέμε “ναι” και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση όπως μπορούμε»

«Ξέρω ότι με τους προέδρους και των δυο ομάδων έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις, από εκεί και ύστερα θα επιλεχθεί ένα αθλητικό κέντρο που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα. Ελπίζω να είναι θετικά γιατί θα ήταν και για τον κόσμο μια καλή ευκαιρία να επισκεφθεί την Ξάνθη».

Πηγή: BasketPlus.gr | Τα πάντα για το μπάσκετ! – Ισχυρή υποψηφιότητα για τον τελικό η Κοζάνη!

Πηγή: BasketPlus.gr | Τα πάντα για το μπάσκετ! – Ετοιμάζει επίσημο αίτημα η Ξάνθη για τον τελικό!

 

 

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ghio

Φαίνεται ότι οι γενικευμένες αντιδράσεις οδηγούν σε απομάκρυνση του αρχικού πλάνου με τα δύο αορακια. Μακάρι να σας υποδεχτώ στην Κοζάνη, να οργανώσουμε και μία basketballaris τσιπουροκατάσταση. 🙂 Κυκλοφόρησε μία φήμη σήμερα στην πόλη ότι ο Δήμος Κοζάνης, ο οποίος είναι θετικός, προμηθεύτηκε καινούργια 24αρια. Η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. όμως υποστηρίζει ότι δεν έχει συζητηθεί καν το ενδεχόμενο. Έχω γίνει ρεπόρτερ κανονικά με αυτόν τον τελικό. 🙂 🙂

skoraris

Το θεωρώ λάθος. Αθήνα Θεσσαλονίκη οι σωστές τοποθεσίες. Απλά είναι καλύτερα από το Ηράκλειο

Subaris

Ας γινει κοζανη τοτε,μην χασουμε την τσιπουροκατασταση!!Και αν χασουμε ολοι μαζι ξανα για τον καφε της παρηγοριας σε καποια απο τις κλασικες αιθουσες γυρω απο τα νεκροταφεια!!