Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση πλήρους φακέλου στον ΕΣΑΚΕ για τη συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα είναι η 15η Ιουνίου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Δεν πρόκειται να δοθεί παράταση για καμία ομάδα (ήδη η ΑΕΚ που έχει πολλά και σοβαρότερα προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο, αλλά όχι μόνο) διότι δεν πρόκειται για έναν απλό κανονισμό του ΕΣΑΚΕ, που θα μπορούσε να αλλάξει, αλλά για νόμο του κράτους, ο οποίος υπάρχει ήδη στο ΦΕΚ.

Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες έχουν άλλες πέντε ημέρες στη διάθεσή τους μέχρι να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες ώστε να είναι απολύτως συνεπείς, για να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής στη νέα Stoiximan Basket League.

Πηγή: Νόμος του κράτους το deadline της 15ης Ιουνίου, καμία παράταση από τον ΕΣΑΚΕ για τον φάκελο συμμετοχής – PRESSARIS

Να το δω και να μην το πιστέψω

42 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ian 73

Είναι σε φουλ ρυθμούς η ΚΑΕ όποτε δεν ανησυχούμε .

pro

Στοίχημα 50 ευρώ με οποιον γουσταρει ότι θα καταθέσουμε πληρέστατο φάκελο στις 15…μαζευτειτε πολλοι αν θελετε,όσα πενηντάρικα μαζέψω θα τα στείλω στην καε♡♡♡

Bilias6

Δηλαδη θα κερδισουμε ακομα ενα τελικο με προεδρο τον αρβανιτη ε? Μπραβο μπραβο!!! Θα κατεβεις λευκο πυργο?

Ian 73

Τη διοίκηση της ΚΑΕ θα την θεωρήσω μη αποτυχημένη αν λύσει εγκαίρως τα μπαν ,έτσι ώστε να παρουσιάσουμε κανονική ομάδα του χρόνου . Όλα τα αλλά εννοείται ότι θα πρέπει να τα τακτοποιήσει εγκαίρως .
Δεν γεννήθηκα χτες και τα Επικοινωνιακά τρικακια της διοίκησης
να περάσει ως επιτυχημένη επειδή θα βρει 80 ψωροχιλιαρικα δεν περνάνε σε μενα .

pro

Στο πληκτρολόγιο όλα είναι εύκολα…τα ψωροχιλιαρικα,οι εγγυητικές,οι διακανονισμόι,η άρση των μπαν.ακομα και τελικοί…αρης είσαι αφού…

Ian 73

Μάλλον μπήκες πρόσφατα στο μπλογκ ,γιατί αν παρακολουθούσες αυτά που γράφω όλα αυτά τα χρόνια θα ήξερες ότι δεν έχω καμία σχέση με τον τύπο φιλάθλου που περιγράφεις και προσπαθείς να μου αποδώσεις .

Ξέρω ποσό δύσκολη είναι η κατάσταση στην ομάδα . Δεν έχω ψευδαισθησεις ούτε περιμένω θαύματα.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τρώω δούλεμα από την διοίκηση και μερικά τρίτοδευτερα sites φερέφωνα της.

Αν εσυ θέλεις να καταπίνεις αμάσητο ότι σου παρουσιάζουν και να τρως το δούλεμα τους ,έχεις κάθε δικαίωμα να το κανεις .

pro

Μπηκα πρόσφατα,διαβάζω χρονια.δεν συγκρατώ ποιος λέει τι, μόνο τι λέγεται. Δεν καταπίνω αμασητο τιποτα, δεν συναγεται από καμια τοποθέτηση μου κάτι τέτοιο. Και αφού ξέρεις πόσο δυσκολη είναι η κατάσταση στην ομάδα,αντιλαμβανεσαι ότι τιποτα δεν ειναι αυτονόητο. Πολύ χαίρομαι που συμφωνούμε…

Ian 73

Άμα δεν συγκρατείς ποιος λέει τι,να μη βιάζεσαι βάλεις ταμπέλες .
Εδώ μέσα τα «Άρης είσαι αφού» ελάχιστοι τα έχουν γράψει και δεν γράφουν πια εδώ και χρόνια στο μπλογκ.
Λυπάμαι αλλά δεν συμφωνούμε .
Εσυ από αυτά που έγραψες τώρα (γιατί τώρα προσέχω για πρώτη φορά κάτι που έγραψες ) μου δίνεις την εντύπωση ότι δέχεσαι χωρίς να περνάς από κάποια κριτικά φίλτρα οτι θέλει να περάσει η διοίκηση .
Αυτό που πιστεύω εγω είναι ότι αν δεν μπορούμε να βρούμε 80 χιλιάρικα (τα οποία για κάποιον που φιλοδοξεί να είναι διοίκηση σε ομάδα της μπάσκετ λιγκ πρέπει να είναι ψωροχιλιαρικα) και αυτή η κατάσταση συνεχίζεται εδώ και χρόνια ,δεν υπάρχει νόημα το να υπάρχουμε . Αν είναι αυτές οι δυνατότητες των παραγόντων μας θα γίνουμε σιγά κάτι σαν τον Εθνικό Πειραιώς στο ποδόσφαιρο που από σημαντικός σύλλογος ,έγινε «ιστορικός» για να περάσει στην ανυπαρξία μετά . Αυτή είναι η προοπτική μας με τους παράγοντες που έχουμε .Θα φυτοζωούμε για μερικά ακόμα χρόνια στις τελευταίες θέσεις της πρώτης κατηγορίας (αν είμαστε τυχεροί) για να πέσουμε και να κάνουμε καριέρα στις μικρότερες κατηγορίες αργότερα .
Η στάση μου απέναντι τους γίνεται σκληρότερη όταν βλέπω ότι οι ίδιοι έχουν αποκομίσει οφέλη από την ενασχόληση τους με τον Άρη .Ο Αρβανίτης δεν υπήρχε περίπτωση να εκλεγεί σε δημόσιο αξίωμα αν δεν υπήρχε ο Άρης .Απο τον Αρβανιτη λοιπόν και από τον κάθε Αρβανιτη έχω περισσότερες απαιτήσεις . Αν η διοικητική παρουσία του είναι αυτή ,το λιγότερο που οφείλει να κάνει είναι παραιτηθεί των δημοσίων αξιωμάτων του ,ακριβώς για να μην δίνει λαβή σε κριτικές όπως η δίκη μου.

pro

Φίλε ιαν, και το λέω με όλη την καλή διάθεση,είσαι λαθος. Ταμπελες; άλλη όρεξη δεν είχα. Δέχομαι ότι περνα η διοικηση; τι περνα ακριβώς με αυτό το αρθρο; έλα τώρα, σοβαροί και μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Φτωχομπινεδιαριδες που πάντως παλεύουν…έτσι συνοψίζω με δυο λέξεις την διοίκηση της καε. Και δεν προσπάθησαν ποτε να το παίξουν κάτι αλλο από ότι ξέρουμε ότι είναι.

Ian 73

Φίλε Προ κ εγω με καλη διάθεση σου απαντώ επιγραμματικά :
1) αυτό που προσπαθεί να περάσει η διοίκηση μ αυτό το άρθρο είναι ότι το να βρει τα 80 χιλιάρικα (τα οποία θα πάρει πίσω σε μερικούς μήνες ) είναι επιτυχία.
2) και εγω φτωχομπινεδες που παλεύουν τους θεωρώ .Απο τη στιγμή όμως που αποκομίζουν οφέλη (βλέπε άλλο σχόλιο μου) ,δεν το κάνουν με το αζημίωτο και αυτό μου χαλάει ακόμη περισσότερο την εικόνα τους .

Dom

Πάντως όταν αποκαλείς 80000 ευρώ ψωροχιλιαρικα, μάλλον έχεις ψευδαισθησεις.

Ian 73

Για κάποιον που φιλοδοξεί να διοικήσει ομάδα της basket League ,80 χιλιάρικα που θα βάλει τώρα και θα πάρει πάλι πίσω σε μερικούς μήνες (γιατί αυτό ορίζεται από τον κανονισμό ) πρέπει να είναι ψωροχιλιαρικα. Διαφορετικά δεν είναι γιαυτα τα πράγματα ,ας αγοράσει καμία ομάδα στο σουμπουτεο και ας αράξει στα κυβικά του .

Dom

Μάλιστα. Αφού λοιπόν τα 80000 πρέπει να τους φαίνονται ψωροχιλιαρικα, για πες μου ποιο είναι το ποσό που θεωρείς ότι θα έπρεπε να βάλουν χωρίς να τους κάνει αίσθηση;

Dom

Λάθος. Όχι χωρίς, για να τους κανει αισθηση

Ian 73

Τα 80 χιλιάρικα δεν τα βάζεις ουσιαστικά . Τα δίνεις τώρα και μετά από μερικούς μήνες η διοργανώτρια αρχή στα επιστρέφει .Ετσι εξασφαλίζει δήθεν ότι θα δώσεις κάποια χρήματα στους εν ενέργεια παίκτες σου και δεν θα τους πιστολιασεις τελείως .

Τι να πω ,παραδίδομαι . Ιδού τι απαιτήσεις έχω πλέον :
-Από τον Αρβανιτη 5 χιλιάρικα
– Από τους συμπαίκτες (Ο Αρβανίτης που δήλωσε ότι υπάρχουν χρησιμοποίησε πληθυντικό άρα είναι 2 το λιγότερο ) 5χιλιαρικα από τον καθένα ,σύνολο 10.
– Από τους μεσεγγυουχους ,που είναι 17 αν δεν κάνω λάθος ,1 χιλιάρικο απ τον καθένα ,σύνολο 17 χιλιάδες

Έχουμε και λέμε 5+10+17 σύνολο 32 χιλιάδες .Αυτα θέλω πλέον να βάλουν .ΑΝ μπορούν τους ευχαριστω πολύ.

Ian 73

(Ξανά γράφω το τελευταίο μέρος του σχολίου μου γιατί εγω τουλάχιστον δεν μπορώ να το διαβάσω)
5χιλ+10 χιλ +17 χιλ ,σύνολο 32 χιλιάδες .Ελπιζω αυτά να μπορούν να τα δώσουν .

Dom

Καταρχήν, την ερώτηση για το ποσό που θεωρείς, δεν στην έκανα ειρωνικά. Ήθελα να δω τι πιστεύεις πραγματικά. Εσύ όμως προτίμησες να απαντήσεις ειρωνικά, γράφοντας για ένα χιλιάρικο κτλ. Άρα υποθέτω πως δεν έχεις μία κυριολεκτική απάντηση. Όσον αφορά τα 80 τώρα.. Επειδή θα τα πάρουν πίσω σε 5 μήνες, σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή δεν πονάει οχι μόνο την τσέπη του Πλιακη ή του Ρουσιαμανη, αλλά την τσέπη οποιουδήποτε παράγοντα ομάδας Α1; Εκτός ίσως μόνο του παο. Τη στιγμή μάλιστα που εμείς έχουμε χίλια δυο αλλά πράγματα που πρέπει να διευθετησουμε..

Ian 73

Κατ αρχήν ,στο κινητό απ όπου γράφω ,το σχόλιο σου σταματά στο «διευθετήσουμε» ,αν έχεις γράψει κ αλλά δεν μπορώ να τα διαβάσω .

Ian 73

2ον : Όταν ξεκινάς κουβέντα μαζί μου λέγοντας ότι έχω παραισθήσεις ,μην περιμένεις κάτι περισσότερο από ειρωνία . Όταν κάποιος είναι αγενής μαζί μου δεν μπορεί να απαιτεί κάτι διαφορετικό .Οσοι με σέβονται ,εισπράτουν σοβαρές απαντήσεις .

Dom

Και ποιος σου είπε ότι σε ειρωνευτηκα; Κυριολεκτουσα 100%. Όποιος άνθρωπος πιστεύει ότι όχι μόνο στον Άρη, αλλά σε οποιαδήποτε ομάδα της Α1, 80000 ευρώ είναι ψωροχιλιαρικα, φυσικά και έχει ψευδαισθησεις (όπως έγραψες στην αρχή και όχι παραισθησεις).

Ian 73

Γράφει ο Αντμιν στο «Ο εκτός παρκέ αγώνας είναι (και φέτος) τελικός»: «Όποτε ,80 χιλιάρικα ,τα οποία τα παίρνεις πίσω τον Οκτώβριο ,όχι τον Γενάρη που είχα αναφέρει εγω.Ενταξει αν ο Άρης ,δεν μπορέσει (να βρει) κάποιον ή κάποιους να βάλουν 80 χιλιάρικα -δανεικά στην τελική- μέχρι τον Οκτώβρη ,γιατί ακριβώς συζητάμε;»
Έτσι ακριβώς το σκέπτομαι και εγω .

Ian 73

…Αν το ζήτημα είναι αυτό ,δεν υπάρχει νόημα του να συζητάμε κάτι ,ας κάνουμε αλλα πράγματα πιο ουσιαστικά ,που δεν θα μας στεναχωρούν ούτε θα μας κάνουν να εισπράτουμε προσβολές.
Καληνύχτα .

Dom

Συμφωνώ απόλυτα πως δεν υπάρχει πλέον νόημα να συνεχίσουμε την συζήτηση. Καλό σου βράδυ.

Bilias6

Αυτα τα αρης εισαι αφου να τα πεις στο φιλο σου το τσιμεντα που παριστανει τον παραγοντα 20 χρονια με τις πλατες του συνδεσμου.

pro

Φιλος; τι φίλος ρε…αδερφός είναι…

vaggelaris

Το pressaris συνεχιζει τα γελοια αρθρα. Προσπαθει να μας πεισει δηλ οτι εδω στην ελλαδα ολα θα δουλεψουν ρολοι μετα απο 30 χρονια μισοεπαγγελματικου πρωταθληματος μπασκετ. Τη στιγμη που μεχρι σημερα απ οτι εχω ακουσει οι ομαδες που εχουν στειλει φακελο ειναι 4,5. Τη βλεπουμε καθε χρονο τη γελοιοτητα. Δε θ αλλαξει ξαφνικα σε μια χρονια κ μαλιστα πανδημιας οπου ολες οι ομαδες ψαχνονται ακομη. Ενταξει πιστευω οτι τουλαχιστον εδω μεσα το 99% εχουμε τη νοημοσυνη να βλεπουμε τι γινεται….
Υ. Γ 1.αν στις 15 ιουνιου με ενα μαγικο τροπο παρουν το οκ ολες οι ομαδες θα ζητησω ταπεινα συγνωμη που αμφεβαλα για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του σπουδαιου κολοσσου που λεγεται εσακε.
Υ. Γ 2 ουτως η αλλως οι 2 ομαδες της Α2 που ΘΑ ανεβουν θα παρουν παραταση…

Ian 73

-Τα χρέη του συλλόγου είναι γύρω στα 5 εκατομμύρια .Τεραστιο ποσό όντως καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να το καλύψει η διοίκηση…
-Για να λυθούν τα μπαν θελουμε 400 χιλιάδες . Πολύ μεγάλο ποσό για τα δεδομένα μας ,είναι πολύ δύσκολο να τα καλύψει η διοίκηση …
– 80 χιλιάδες ευρώ για να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα .80 χιλιάρικα που θα τα δώσουμε τώρα και θα πάρουμε πάλι πίσω σε μερικούς μήνες .Ουτε αυτά τα έχουμε;
Δηλαδή συγγνώμη Αρβανίτης +Μεσεγγυουχοι+ συμπαίκτες ,πόσα χρήματα μπορούν να διαθέσουν όλοι μαζί; 10-15 χιλιάδες ; Πόσα;

Το μόνο θετικό που μπορώ να σκεφτώ ,είναι το να παριστάνουν τους τελείως μπατιρηδες για να πειστούν οι έχοντες λαμβάνειν να κατεβάσουν τις απαιτήσεις τους . Μακάρι να ναι έτσι.

vaggelaris

Εγω παντως γενικα συμφωνω με αυτα που λες. Αν δε μπορεις να βρεις 80χιλ για να κατεβεις στο πρωταθλημα τι καθομαστε κ χαλαμε το σαλιο μας κ ονειρευομαστε αρση μπαν? Ασχετως αν συνεχιζω κ πιστευω οτι η αποφαση για τα 80 ειναι εντελως εκτος τοπου κ χρονου κ δειχνει ποσο γελοιοι ειναι στον ΕΣΑΚΕ…

Ian 73

Σ ευχαριστω Βαγγέλη ,με δυο λέξεις συνόψισες την ουσία του συλλογισμού μου.
Υ.Γ. : Κ εγω πιστεύω ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου η απόφαση για τα 80 του Εσακε .

dorian gray

Eίναι μεγάλος μύθος ότι τα χρέη της ΚΑΕ είναι 5.000.000 ευρώ. Ωστόσο, αν συνεχίσουμε όπως τη σεζόν 2020-2021 όπου το αγωνιστικό budget έφτασε τα 630.000 ευρώ, μπορούμε να το φτάσουμε εκεί, δεν υπάρχει πρόβλημα…

Ian 73

Έχω ακούσει τόσα νούμερα και υπάρχει τόσο ασάφεια από αυτούς που ασχολούνται που ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω ποσά είναι τα χρέη .Ξερω γενικώς ότι είναι κάποια εκατομμύρια

Bilias6

Ρε σεις θα μας τρελανετε. Λετε στη ουσια οτι ΠΗΡΕ χρεη ο αρβανιτης και προσπαθει να μας σωσει, αλλα ο καημενος δεν εχει λεφτα κτλ κτλ?
Ειναι ψευδαισθηση οτι μαζι με τον πρωην φιλο του τον κομπολογα πηραν την ομαδα σχεδον απ’το μηδεν, με ελαχιστα χρεη ‘η μηπως ειναι ψευδαισθηση οτι χρωσταμε σε παικτες απο το 2009? Ποιος εφτασε την ομαδα σ’άυτη την κατασταση, να χρωσταει εδω και 20 χρονια, εγω?
Φετος παλι διακανονισμους εκανε, δηλαδη ξανα ΧΡΕΗ! Που πηγαν τα λεφτα που αρμεξαν απ’τις φανελες? Που πηγαν τα 10 απο το ποδοσφαιρο? Στην μεταγραφη μπαμ του γυναικειου βολλευ?

dorian gray

…και πήρε 232.500 ευρώ η ΚΑΕ από το στοίχημα, πουλήθηκαν και χιλιάδες εισιτήρια στήριξης & μερικά διαρκείας ακόμα μήνα Φλεβάρη και φανέλες του Γκάλη, αλλά φυσικά κανείς δε δίνει λόγο πώς και πού πήγαν αυτά τα χρήματα. Και γιατί να δώσει άλλωστε;

Ian 73

Μεταξύ του ενός άκρου «Άρης είσαι» και του άλλου «διοίκηση σωτήρες ,υπεράνω κάθε κριτικής» υπάρχει πολύς ενδιάμεσος χώρος ,δυστυχώς κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν .

pro

Δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει αποψη σχετικά με τι αποκομιζουν οι έχοντες θέση στη καε. Υπάρχει παραπλευρο κερδος; Δεν το ξέρω,αλλά είμαι πρόθυμος να ακούσω ποιο είναι αυτό. Από κει και πέρα θεωρώ λαθος να συνδέουμε τα χρέη του κομπολόγια με τις τελευταίες διοικήσεις.Αυτες απλά τα διαχειριστηκαν, με αποτελέσματα ανάλογα των δυνατοτήτων τους (πολύ μέτρια δηλ). Επειδή είμαι σε θέση να ξέρω,δεν θα πω πως,ότι τα χρήματα του στοιχήματος πήγαν όλα σε υποχρεώσεις της καε,είμαι σίγουρος ότι το ιδιο γίνεται και με κάθε άλλο εδοδο της.
Στην παρούσα συγκυρία λοιπόν στηρίζω οποια προσπάθεια γίνεται και προσφέρω ότι μπορώ, και σε χρήμα και ότι άλλο, για να μην δω ξανά ομάδα με μπαν. Ομαδα με μπαν σημαίνει πτώση κατά την γνώμη μου.και πτώση σημαίνει αφανισμό…

Π

Bilias6

Ο αρβανιτης ηταν στην διοικηση του κομπολογα, ναι η’ οχι? Και γιατι να εχεις εσυ μονο το προνομιο να ξερεις που πανε τα λεφτα ΜΑΣ.Τι ειναι ο Αρης, μαγαζακι σας? Λοιπον, σας βαρεθηκα, η αγαπημενη σας “παρεα” παραλιγο να καταστρεψει το ποδοσφαιρο και παει να κανει το ιδιο και στο μπασκετ Τσιπα δεν υπαρχει, τον ελευθερουδη ρε συ τον ειδα προπερσι στα επισημα, τον ελευθερουδη!

pro

Φίλε ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω,έχεις εκνευριστεί χωρίς ιδιαίτερο λόγο,καλύτερα να ηρεμήσεις λίγο. Ξέρω που πήγαν τα λεφτά, αλλά όχι γιατί είμαι στην παρέα οποιουδήποτε.Δεξου αυτή την πληροφορία με την εμπιστοσύνη που πρέπει να έχεις σε έναν συνοπαδο,που κλαίει για την ομάδα μας κι ας κοντεύει στα 50…

Bilias6

Να σου εχω εμπιστοσυνη? Γιατι σε ξερω απο παλια? Φυσικα και δεν σου εχω και πολυ περισσοτερο δεν εχω εμπιστοσυνη σ’αυτους που παριστανουν την διοικηση.
Συνοπαδοι και συνομιλικοι μας ειναι και ο αρβανιτης. ο σκορδας, ο αθανασιαδης, ο ελευθερουδης,… και ειδαμε που καταντησαν το συλλογο. Η χειροτερη γενια παραγοντων!
Και ηρεμος ειμαι μην ανησυχεις. Αντε καλο βραδυ.

pro

Ok. Μην έχεις εμπιστοσύνη και μην πιστεύεις ότι κάθε ευρώ των χρημάτων του στοιχήματος πήγανε σε υποχρεώσεις της καε.εγω όμως το ξέρω.καλο βράδυ.

Bilias6

Γιατι να δωσουν λογο? Επαγγελματιες Αρειανοι ειναι με γωνιακο μαγαζι τον Αρη. Βλεπεις εχει πολυ κοσμο και εκμεταλλευονται την αγαπη του για τον συλλογο. Βρηκαν και τον Καρυ, τον αρμεγουν και αυτον και καλα για τον ΑΣ-αλλο ανεκδοτο και αυτο- λεσχη νο2! Πανε να πεις αυτα που γραφουμε εδω και αν δεν φυγεις με ανοιχτη μυτη… Ψευδαισθηση και αυτο… δεν τα ζησαμε.

ellis 1982

Διακρίνω μια ελαφρά ψυχρασια που έλεγε κι ο Ζήκος…ο διχασμός είναι το εθνικό άθλημα των Ελλήνων πόσω μάλλον των Αρειανών…εγώ παιδιά δεν είμαι ούτε με τον Αρβανίτη,ούτε με τον Καρυπίδη ούτε με τον επόμενο που θα έρθει,αν έρθει ποτέ,είμαι με τον Άρη,με ενδιαφέρει οποίος διοικεί τον Άρη να το κάνει για το συμφέρον του συλλόγου με οποιοδήποτε κόστος η συμφέρον,στο κάτω κάτω ρε παιδιά όλοι οι παράγοντες του επαγγελματικού αθλητισμού στην Ελλάδα το ίδιο πράγμα είναι απλά στον Άρη είμαστε και λίγο άτυχοι,στο φινάλε τι θα λέγαμε για τον Λάσκαρη αν δεν υπήρχε ο λεττονος,τίποτα σωτήρα θα τον λέγαμε,εγώ πιστεύω ότι και να ναι ο Αρβανίτης αν υπήρχε διάδοχη λύση θα έκανε πίσω,τι θα ήταν ο Ολυμπιακός αν δεν υπήρχαν οι Αγγελόπουλοι,τι είναι ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Γιαννακόπουλο;δυστυχώς πρέπει να είμαστε ρεαλιστές,αυτούς έχουμε,Μ αυτούς πορευόμαστε καλώς η κακώς

vaggelaris

Συμφωνα με τα περισσοτερα αθηναικα σαιτ η ΑΕΚ μεχρι τωρα δεν εχει συμφωνησει με αρκετους παικτες για τα φετινα(πχ λανγκφορντ, μορειρα, λοτζεσκι κτλ). Δηλ θελετε να μας πειτε οτι αν δε τα καταφερει μεχρι 15 δε θα παρει αδεια για το πρωταθλημα γιατι εγινε ΝΟΜΟΣ του κρατους η ημερομηνια? Δε μπορω να γραψω αλλο γιατι μου επεσε το κινητο απο τα γελια…..