Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή των “Κιτρινόμαυρων” στην Αθήνα. Τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν για τους “Κιτρινόμαυρους”, αφού ο Έλληνας γκαρντ υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό.

Πηγή: Νοκ-άουτ ο Μποχωρίδης – Κανονικά Τολιόπουλος και Γκάλινατ! – AllAboutARIS.gr

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Πιο πιθανό φαίνεται να παίξει πλήρες το φετινό ρόστερ το 2028 παρα φέτος.

ellis 1982

Θλάση στην αρχή της χρονιάς, τράβηγμα στον προσαγωγό τώρα,ο ορισμός του αθλητή που δεν δούλεψε το μυϊκό του σύστημα, Λευτέρη νομίζω πως αδικείς τον εαυτό σου, πιστεύω πως είχες πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από πλευράς ταλέντου αλλά κάπου εκεί έμεινες πίσω… κρίμα

tdaris

Νομίζω τον αδικείς… Ο Μποχωριδης είχε μια γεμάτη χρόνια με ΠΑΟ, Χωρίς ξεκούραση προετοιμασία και παγκόσμιο με εθνική, και καπάκι χωρίς ξεκούραση προετοιμασία εξπρές με Άρη και κατευθείαν αγώνες!! Εινσι πολλοί που έχουν σκάσει έτσι δεν εινσι μόνο ο Μποχω… Μέχρι και ο Γουοκαπ έσκασε που ειναι τρομερός αθλητής..

ellis 1982

Ναι άμα παίζεις 3 λεπτά στο ματς είναι πολύ γεμάτη χρονιά, νομίζω έχουμε παρεξηγήσει την έννοια της κούρασης στον αθλητισμό… μιλάμε για ανθρώπους που ασχολούνται αποκλειστικά με ένα πράγμα,να προπονούνται με ένα team ανθρώπων από πίσω τους, γιατρούς,γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, διατροφολόγους κ.α,που έχουν κάνει επάγγελμα το χόμπυ τους και αμείβονται με πολλαπλάσια χρήματα από αυτά που αμείβονται οι άνθρωποι της μεσαίας τάξης όπως είμαι ένας από αυτούς και γω όπως και πολλοί εδώ μέσα φαντάζομαι,κι επειδή έχω περάσει από το στάδιο του αθλητή με 5 προπονήσεις και δύο αγώνες το Σαββατοκύριακο έστω και σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο έλεος με την καραμέλα της κούρασης,ας πάνε να δουλέψουν 8ωρο και στις 10 του μηνός να μην έχουν φράγκο να δουν τι θα πει κούραση… έλεος

tdaris

Καταρχάς, ο Μποχωριδης περσυ είχε ενεργό ρόλο στον παο.. Στο πρωταθλημα έπαιζε μ.ο. 15 λεπτά (και όχι 3 που λες) και στην ευρωλιγκα λίγο λιγότερα… Κατα δεύτερον αφού έχεις υπάρξει και αθλητής θα έπρεπε να ξέρεις πως δεν είναι μόνο οι αγώνες… Μιλάμε για προπονήσεις με μεγάλη ένταση και μιλάμε και για μεγάλη ψυχολογική πίεση… Αν δεν θέλεις να το καταλάβεις είναι δικό σου θέμα.. Οι αθλητές είναι άνθρωποι.. Όχι μηχανές..