Για τον Άρη: «Από όλα τα χρόνια μου στον Άρη, αυτή ήταν η πιο δύσκολη σεζόν. Εξαιρετικά δύσκολη περίοδος. Ο κόσμος δεν μπορεί ενδεχομένως να διανοηθεί το βάθος των προβλημάτων. Τα περισσότερα πρέπει να μένουν μέσα στην ομάδα και αυτό είναι το σωστό. Οι παίκτες βέβαια είχαν πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, αλλά τα προβλήματα ήταν τόσα πολλά, και οργανωτικής και διοικητικής- οικονομικής φύσης. Αυτά ήταν η κορυφή του παγόβουνου και από κάτω υπήρχαν κι άλλα πολλά που ήταν απόρροια των παραπάνω. Ο κόουτς Καμπερίδης είχε μια πολύ δύσκολη κατάσταση να διαχειριστεί. Ήταν, ας μου επιτραπεί, περισσότερο τιμ μάνατζερ παρά προπονητής».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στον Άρη: «Πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλάνο δουλειάς, οργάνωσης και στόχων και πως και με ποια άτομα θα υλοποιηθεί αυτό και με ποιους πόρους θα γίνει αυτό. Το σημαντικότερο είναι η υπομονή. Ο κόσμος σίγουρα την έχει και είναι άξιος. Χρειάζεται υπομονή όμως και εκ των έσω. Από την στιγμή που φτιάχνεις ένα πλάνο πρέπει να δεις πως μπορείς να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη να γίνουν όλα πραγματικότητα».

Για Νετζήπογλου και Σιδηροηλία: «Είναι δύο νεαροί παίκτες που πρέπει ο Άρης να τους προσέξει γιατί πρώτα απ’ όλα αγαπούν πολύ την ομάδα, δουλεύουν σκληρά και θέλουν να γίνονται καλύτεροι, να παίξουν στην ομάδα. Είναι διαφορετικοί ως παίκτες αλλά και οι δύο στο ρόλο τους μέρα με τη μέρα μπορούν να βελτιωθούν. Πρέπει να υπάρχει σχεδιασμός χρόνου συμμετοχής στους αγώνες, να πάρουν τις απαραίτητες εμπειρίες χωρίς να εκτίθενται και αυτοί και η ομάδα. Έχουν τα προσόντα για να βοηθήσουν, δεν μπορούν τώρα να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά με εμπιστοσύνη μπορούν να αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία για τον Άρη».

Πηγή: Νικολαΐδης: «Οργανωτικά, διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που δεν μπορεί να διανοηθεί ο κόσμος» | Yellow Radio

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Να του πει κάποιος να μην τρελαίνεται γιατί ο Λιο μιλάει με δυο εταιρίες. Κανένας λόγος για πανικό.

Ian 73

Εδώ τα μέλη της διοίκησης ενώ συζητούν με τις εταιρίες .

4F66D055-3C17-4198-A21A-292FF46E6A0E.jpeg
ChrisSiak

Οργασμος και πανσπερμία

ellis 1982

Ο τύπος στη φώτο είναι ο Σλαφτσακης μικρότερος;

Jim;;;;;

Σωστά.Η φωτογραφία είναι από το Ε.Κ.Γ. Μίκρας πριν 10 έτη.Ο Σλαφτσάκης με τη φανέλα των Ε.Μ. στην τελική φάση του εφηβικού της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

Είναι Σαλονικιός; Ο μηχανικός;

100%

Είπες ευχαριστώ στον Jim βρε Χάρολντ ;;;😜

Ένα κοινό σημείο Har.Ellis &Διαμ.Σλαφτσάκη?

ellis 1982

Ευχαριστώ αδερφέ,τώρα κοινό μεταξύ Έλλις και Σλαφτσακη δυσκολεύομαι να βρω,ίσως ότι και οι δύο δύσκολα σουτάρουν πίσω από τα 5 μέτρα,και όταν σουτάρουν δύσκολα ευστοχουν,πάντως ο Χάρολντ ήταν παιχταρα,μαζί με σμους Πάρκερ από τους αγαπημένους μου Αμερικανούς της τότε εποχής

Jim Patras

Παρακαλώ.
Αμφότεροι αγωνίστηκαν σε ΑΡΗ &Απολλ.Πατ.