Ο Νίκος Λάσκαρης έχει τονίσει ότι στόχος είναι να ενισχύσει την ομάδα με ταλαντούχους παίκτες . Και αυτό δεν σημαίνει μόνο από την Ελλάδα.
Έτσι στο Αλεξάνδρειο βρίσκεται σήμερα νεαρός Κονγκολέζος ο οποίος ήρθε με τον προπονητή του από την Εθνική ομάδα της αφρικανικής χώρας αλλά και τον Ιβάν Ζορόφσκι, ο οποίος πλέον είναι ατζέντης και μάλιστα ήταν μέσα στις σκέψεις του Νίκου Λάσκαρη, να τον τοποθετήσει στην θέση του τζένεραλ μάνατζερ στην ΚΑΕ.
Ο Ιβάν Ζορόσκι είχε βρεθει πριν μερικούς μήνες στο Αλεξάνδρειο και μάλιστα είχε δώσει το παρών σε προπόνηση του εφηβικού με νεαρό Σέρβο ο οποίος όμως δεν ικανοποίησε.

Περισσότερες πληροφορίες αυτή την στιγμή δεν ήταν δυνατόν να υπάρξουν μιας και η πλευρά του νεαρού έφηβου Κονγκολέζου δεν ήθελε να δώσει κάτι παραπάνω. Πάντως δεν αποκλείεται να κάνει και ορισμένες προπονήσεις με το εφηβικό τμήμα των “κιτρίνων”, μιας και εφόσον προχωρήσει το θέμα του τότε θα ανήκει στο δυναμικό του συγκεκριμένου τμήματος.

https://www.allaboutaris.com/mpasket/69650/nearos-kongkolezos-sto-pale
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vamos_G1

Καλά όλα αυτά με τους “νεαρούς κ εξελίξιμους” παίκτες, αλλά στο Παλέ πρέπει να δούμε κ καμία κανονική μεταγραφή κάποια στιγμή στα κοντά, γιατί δεν γίνεται να μας ξελασπώνει συνέχεια ο 40άρης Βασίλαρος…

Pippo

Καθόμουν στην 7 και τον είδα ακριβώς απέναντι. Ήταν ένας πολύ ψηλός οπότε σκέφτηκα ότι αποκλείεται να είναι ποδοσφαιριστής (ο Ενλουντουλου) και είχα την απορία ποιος μπορεί να είναι. Πάντως είχε πάθει πλάκα με τον κόσμο, πιο πολύ κοιτούσε τον κόσμο παρά τον αγώνα.

mtsantar

Κι εσυ απο οτι καταλαβαινω πιο πολυ κοιτουσες τον κονγκολεζο παρα το ματς. :p

Pippo

Χαχα!!! Ε, μ’ έφαγε η ίντριγκα, μήπως είναι κάνας παίκτης που θα πάρουμε.