Πηγή: “Να ηρεμήσει η κατάσταση, γίνεται πόλεμος!”ebasket.gr | ebasket.gr

Δημόσια τοποθέτηση του Νίκου Λάσκαρη στο “Yellow Radio” το απόγευμα της Δευτέρας (18/9)… Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης τόνισε πως δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Δημήτρη Παπακυριάκη και έκανε παράπονα για διάφορα δημοσιεύματα που υπάρχουν εναντίον του.

Συγκεκριμένα είπε:

“Είμαι μαζί με τον Παπακυριάκη. Η παραίτηση δεν έγινε δεκτή. Ο Δημήτρης είναι φίλος. Και συνεχίζει μαζί μας όπως ήμασταν και πριν. Είπαμε πως όλοι μαζί προχωράμε για το καλό του Άρη. Δεν υπάρχουν διαφορές. Ο Δημήτρης είχε κάποιες διαφορετικές απόψεις από εμένα. Τις συζητήσαμε εκτενέστερα και σήμερα είναι στην συνέντευξη”.

Για το οικονομικό πρόβλημα τη ΚΑΕ: “Είχαμε πει πως πρώτα θα στήσουμε την ομάδα την φετινή για να παίξουμε αξιοπρεπές μπάσκετ. Θέλουμε μια ομάδα να είναι στην τετράδα και να παίξει αξιοπρεπές και στην Ευρώπη, αυτό είχαμε πει. Ακόμη στήνουμε την ομάδα. Εχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μετά από εκεί, θα ασχοληθούμε και με τα περσινά, δηλαδή τα οφειλόμενα. Με χορηγίες, βγαίνει η χρονιά. Το σπόνσορινγκ έχει δύο κομμάτια, ένα είναι οι μεγάλοι σπόνσορες και υπάρχουν και οι πιο μικροί. Προσπαθώ να αποφύγω να μιλήσω για δημοσιογράφους. Μου μεταφέρουν πως γράφτηκε πως είμαι ανακόλουθος δηλώσεων, γράφτηκε στο pressaris.gr σε δύο κείμενα. Αυτός δεν υπογράφει αυτό που γράφει… Και τα δύο κείμενα αναφέρουν αυτό, πως είμαι ανακόλουθος. Δεν νομίζω πως ήμασταν στο δυσκολότερο σημείο της τελευταίας πενταετίας, όπως γράφτηκε. Οταν ήρθαμε εμείς, ήμασταν να πέσουμε κατηγορία. Στο τσακ γλιτώσουμε να πέσουμε τρίτη κατηγορία. Εγραψε αυτός ο δημοσιογράφος πως είμαι ανακόλουθος δηλώσεων για τις χορηγίες. Για τα οικονομικά θα σας μιλήσει ο Παπακυριάκης. Για το σπόνσορινγκ να μιλήσω λίγο… Εχετε δει τι γράφεται… Εχουν μπει 5 εκ. ευρώ και το κάναμε αυτό για να βοηθήσουμε. Με την πρώτη δυσκολία, αντί να ακούσω ευχαριστώ, έχω πόλεμο. Αυτό δεν το δέχομαι. Υπήρχαν χρέη που δεν ήταν στα συμφωνημένα και γίνεται πόλεμος με κάποιες φαντασιώσεις. Ο ένας σπόνσορας τραβήχτηκε πίσω για το άρθρο 99, ήταν μια τράπεζα. Αυτός ο σπόνσορας από τους τρεις που υπήρχαν, έφυγε… Ο δεύτερος έφυγε λόγω δημοσιευμάτων. Έχετε γράψει για σύλληψη, υπάρχει καταστροφολογία… Αυτό νομίζετε πως πουλάει; Οταν σου δείχνουν τα δημοσιεύματα, σου λένε ‘τι γίνεται εδώ;”. Τα σάιτ του Άρη τα έχουν γράψει αυτά… Ο ξένος βλέπει πως εδώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα… Αυτό που έχει γίνει, είναι πραξικόπημα. Δηλαδή αν είχαμε 1-2-3 εκ. ευρώ, θα μας χαλούσε; Επίσης, δεν έχουμε λάβει πρόταση από τον ΟΠΑΠ. Αυτό δεν ισχύει… Και δεν ξέρω τι λέει ο κάθε Χριστοφορίδης. Για τον τρίτο χορηγό, πιστεύω να τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε ως το τέλος του μήνα να έχουμε εξελίξεις. Είναι μια μεγάλη πολυεθνική. Αν δεν έρθει φέτος, μπορεί να έρθει του χρόνου. Αλλά νομίζω να τους πείσουμε για φέτος, ίσως με ένα πιο μικρό ποσό”.

Για τις πληρωμές προς το Δημόσιο: “Συγγνώμη αλλά πάντα οι πληρωμές γίνονται τελευταία στιγμή. Υπάρχουν και κάποιες προσαυξήσεις της Εφορίας την τελευταία στιγμή. Το ότι η ΚΑΕ ενημέρωσε για τις πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν, αυτό έγινε με κάποιον δημοσιογράφο που έγραφε πως δεν έγιναν πληρωμές. Κανένα θέμα δεν είχαμε ποτέ με το Δημόσιο. Πρέπει να έχω ελεύθερα έσοδα για τον Άρη… Θέλω λίγο το ελεύθερο για να το καταφέρω αυτό. Θέλω να ηρεμήσει η κατάσταση, δεν καταλαβαίνω την καταστροφολογία. Μέσα Σεπτέμβρη δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό. Γίνεται κάτι παράλογο. Εχω εξηγήσει και στο Δ.Σ. και στον Ερασιτέχνη τι γίνεται και κάποιες χορηγίες που έχουμε σταντ μπάι. Αν δεν κλείσει ο τρίτος χορηγός, έχουμε άλλους δύο, πιο μικρούς. Εγώ δεν θα έλεγα να φύγει ο Λάσκαρης και να έρθει ο επόμενος… Δεν ξέρω τι να πω. Το να έρχεται ένας, να βάζει χρήματα και να φεύγει, δεν το καταλαβαίνω. Ο Άρης δεν είναι ασπίδα μου. Αν δεν υπήρχε ο Άρης, δεν θα είχα αυτό το νομικό πρόβλημα που έχω. Ηρθαν λόγω Αρη ενώ το πρόβλημα είναι στο εξωτερικό. Και δεν ακούω ένα ευχαριστώ… Δεν υπάρχει κίνδυνος για το άρθρο 99. Δεν σας αρέσει που βγάζουμε ανακοίνωση όταν πληρώνουμε… Τι να κάνουμε δηλαδή; Δεν έχω σκοπό να φύγω. Αλλά δεν καταλαβαίνετε πως έτσι ωθείτε κάποιον να φύγει; Δηλαδή να ρίχνουμε πέτρες σε έναν που βάζει χρήματα; Κάνω παράπονα γιατί πληρώνω και τα ακούω από πάνω!”.

Για το γιατί η οικονομική κατάσταση οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο: “Εχουμε μια διοίκηση. Δεν είμαι μόνος… Αναθέσαμε σε ένα τιμ κάποια πράγματα. Αν δεν μπορεί, να μας ενημερώσει. Το Δ.Σ. πρέπει να καλύπτει τα συμφέροντα των μετόχων. Ο μεγαλομέτοχος έχει υποχρεώσεις ως μέτοχος, αλλά δεν την τρέχει αυτός την ομάδα μόνο. Θα καταφέρουμε να στήσουμε το μπραντ του Άρη, αυτό προσπαθούμε… Με αυτά που γράφονται, κάποιοι τον τραβάνε σε σκοτεινά μέρη. Προσπαθούμε να φτάσουμε τον Άρη εκεί που πρέπει. Νιώθουμε πολύ μόνοι όμως… Οταν ζητήσαμε βοήθεια από τον κόσμο για τα διαρκείας, δεν είδαμε την στήριξη που θέλαμε. Συνεργάστηκα με όλο το Δ.Σ. αλλά η ανταπόκριση του κόσμου δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε. Οταν εγώ είμαι οικονομικά εντάξει, έρχεται ο φίλαθλος και στηρίζει. Τώρα που έχω ανάγκη, μου γυρνάει την πλάτη και μου λέει ‘λύσε το και θα έρθω;’. Το να κατηγορηθώ πως είπα κάτι που δεν έγινε, το καταλαβαίνω. Αλλά δεν το έκανα επίτηδες. Βγήκα και είπα πως έκανα λάθος και είπα πως η νέα ομάδα θα στηθεί με βάση τις εισπράξεις και πως θα ασχοληθώ εγώ να φέρω χορηγίες. Εχουμε συμφωνίες αλλά θέλουμε κάτι το πιο μεγάλο… Αν φτάσουμε στο σημείο να έχουμε δρόμο δίχως επιστροφή, τότε θα πάρουμε το πιο μικρό”.

Ο Δημήτρης Παπακυριάκης είπε:

Για την παραίτησή του και τα οικονομικά: “Καταρχάς όλη την εβδομάδα βλέποντας τα δημοσιεύματα -με τα οποία ο Νίκος έχει θέματα- εγώ δεν έχω πρόβλημα. Ζητήθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. οικονομικά δεδομένα και δόθηκαν. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα να την χαίρεται ο κόσμος και να στηρίζεται στα έσοδα. Τα έξοδα αυτή την στιγμή είναι 3.200.000 ευρώ που αφορούν την φετινή ομάδα που θα είναι στο 1.5 εκ. ευρώ μαζί με τα έξοδα και την Εφορία ενώ έχουμε και τις προσφυγές. Αν βρούμε αυτά τα χρήματα, ο Άρης θα αλλάξει σελίδα του χρόνου. Το χρέος του Άρη, τα υπόλοιπα, δεν ξεπερνά τα 800.000 ευρώ. Ο Νίκος έχει βάλει πολλά χρήματα και είναι χρεωμένος με άλλα 3 εκ. ευρώ, αυτός και ο αδελφός του. Είναι εδώ όμως… Εγώ του συμβουλεύω να φύγει, δηλαδή να φύγει από τον Άρη. Του κάνει κακό. Οταν λέω να φύγει, αυτός θέλει να είναι εδώ γιατί θέλει να βοηθήσει. Θέλει τον χρόνο του. Ο Άρης παράλληλα πρέπει να λειτουργεί. Ο Άρης φέτος στο τέλος της χρονιάς, θα πρέπει να καλύψει το ποσό που είπα ή μεγάλο μέρος. Εχουμε 1.200.000 ευρώ δίχως χορηγίες για φανέλα. Μέχρι 25-26-27 του μήνα πρέπει να έχει κλείσει η χορηγία. Οργανώνεται το τμήμα μάρκετινγκ και είναι καλό αυτό. Εχει αρχίσει και δουλεύει. Αυτή την στιγμή λείπει 1.500.000 ευρώ, αυτό θα φέρει πρόβλημα αν δεν καλυφτεί. Ηδη δουλεύουμε όλοι για να καλυφτεί αυτό το ποσό, ή από τον Νίκο ή από άλλους επενδυτές. Θα πρέπει στον Νίκο εμείς να φέρνουμε προτάσεις. Εχουμε κάνει συζητήσεις από την Παρασκευή και μετά”.

Ο Λάσκαρης πήρε τον λόγο και ανέφερε (σ.σ. σε εκείνο το σημείο έκανε παρέμβαση δημοσιογράφος του pressaris.gr για το οποίο έκανε παράπονα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ): “Κανένας δεν θα χάσει τα χρήματά του. Αυτό που ζητάμε είναι να μας δώσετε τον χώρο για να τα καταφέρουμε”.

Ο Παπακυριάκης τόνισε: “Φαινόταν ανακολουθία όσα ειπώθηκαν, αλλά δεν ήταν. Με τις προσφυγές, θα πληρώσουμε περισσότερα από όσα οφείλουμε. Δεν θα χάσει κανείς τα χρήματά του. Είχαμε μια κακή χρονιά. Η πιάτσα χρειάζεται τον Άρη… Αν την φετινή χρονιά δεν τα καταφέρουμε, θα μιλάμε για όλεθρο. Οσοι ασχολούνται με τον Άρη, δεν πρέπει να κοιμούνται! Εγώ εργάζομαι για το χειρότερο σενάριο. Μακάρι ο Νίκος να τα καταφέρει. Ο Νίκος είναι ανοιχτός σε οτιδήποτε μπορεί να φέρει χρήματα. Καταλαβαίνω την αγωνία. Χρειαζόμαστε να μην βγάζουμε τα μάτια μας. Μην δείχνουμε πως είμαστε χωρισμένοι. Οσοι ασχολούνται με τον Άρη, είναι άξιοι. Κάποιοι άνθρωποι, ο Μάνος (Λάσκαρης) και ο Λευτέρης (Αρβανίτης), παίζουν το κεφάλι τους. Το μάνατζμεντ της ομάδας ήδη μας το έχει δώσει ο Νίκος. Δεν περισσεύει κανείς. Χρειαζόμαστε ενίσχυση από διάφορους ανθρώπους. Να καταλάβουμε πως δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει. Είναι μια δύσκολη χρονιά. Εχει έρθει ο Γιαννάκης. Εχει κλείσει τα αυτιά και έχει φτιάξει την ομάδα. Εχει δείξει τον δρόμο. Δεν έχει εμπλακεί σε καμιά κατάσταση διοικητική”.

Για το ότι λέγεται πως ο Γιαννάκης είναι στα… όριά του: “Ο Αρβανίτης, ο Νίκος και ο Μάνος μιλώντας με τον Παναγιώτη, δεν προκύπτει αυτό. Για εμάς υπάρχει μια πρόσθετη ευθύνη έχοντας τον Γιαννάκη”.

Ο Λάσκαρης υπογράμμισε στην συνέχεια: “Κάποια στιγμή θα γίνει αναδιάρθρωση του Δ.Σ. Είμαστε ανοιχτοί για επενδυτή. Εγιναν συζητήσεις για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Πολύς κόσμος διαβάζει άρθρα και νομίζει κάποια πράγματα για το κλίμα που υπάρχει. Το ότι αναφέρθηκα στο pressaris.gr, δεν αναφέρομαι στο σάιτ αλλά για συγκεκριμένα κείμενα. Πρέπει να λαμβάνουμε τον παλμό του κόσμου και να έχουμε μεγαλύτερη επαφή με τον κόσμο. Ενας τρόπος είναι η Α.Μ.Κ. προς το κοινό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο”.

Για την πρόταση Αρβανίτη (για την βοήθεια προς την ΚΑΕ) που δεν προχώρησε: “Μπορείτε να ρωτήσετε τον κ. Αρβανίτη. Ξέρω πως δεν προχώρησε”.

Για το ενδιαφέρον επενδυτή που ανέφερε ο Χριστοφορίδης: “Μίλησα μαζί του, μου μεταφέρθηκε προφορικά και ζήτησα να υπάρχει μια εξουσιοδότηση. Δεν μου μεταφέρθηκε το όνομα του επενδυτή. Μου είπε πως δεν μπορεί να πει το όνομα. Είμαι πάντα ανοιχτός για Α.Μ.Κ.. Γιατί όχι να έχει ρόλο κάποιος επενδυτής…”.

Για το αν οι μετοχές της ΚΑΕ είναι δεσμευμένες: “Δεν ήταν ποτέ δεσμευμένες”.

Ο Παπακυριάκης τόνισε για το θέμα επενδυτή: “Αν υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον, οι μετοχές δεν είναι πρόβλημα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων”.

Ο Λάσκαρης συνεχίζοντας, είπε για το Παλέ: “Με μεγάλη έκπληξη ανακαλύψαμε πως η κυβέρνηση ζητά χρήματα για το Παλέ για τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη γιατί κάθε λίγο άλλαζε η διοίκηση του Παλέ. Μας ζητούσαν 200.000 ευρώ. Εχει πει το Υπουργείο πως θα βοηθήσει (για το θέμα της αδειοδότησης γιατί ο Άρης πρέπει να δηλώσει έδρα)”.

Για την δικαστική υπόθεση με τον Λετονό επιχειρηματία: “Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε λόγω Άρη… Έχουν οφέλη από αυτό που γίνεται. Δουλεύουμε για να βρούμε λύσεις. Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό και δεν ήμουν προετοιμασμένος. Οταν υπάρχουν λογαριασμοί δεσμευμένοι, τα έσοδα δεν μπορείς να τα ακουμπήσεις.

Ο Παπακυριάκης υπογράμμισε για το πρόβλημα με τον Λετονό: “Επειδή ακούω πότε τελειώνει αυτή η ιστορία. Αυτό δεν θα λήξει αύριο, ούτε μεθαύριο…”.

Για το ότι είχε δώσει συνέντευξη και είπε πως το ποσό των 60 εκ. ευρώ είναι μικρό γι’ αυτόν ενώ στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν χρήματα για τις τρέχουσες ανάγκες της ΚΑΕ, ο Λάσκαρης είπε: “Χρειάζομαι χώρο και οξυγόνο για να αναπνεύσω και να καλύψουμε τα υπόλοιπα που υπάρχουν. Δεν έχουμε πάρει πίσω, ότι θα πληρωθούν όλοι. Θα πρέπει λίγο να έχουμε τον χώρο…”.

Για το ότι η περιουσία του είναι δεσμευμένη και αν έχει τις οικονομικές δυνατότητες για τον Άρη: “Εννοείται… Θα έλεγα πως το τωρινό πρόβλημα, το οικονομικό, υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν μεγάλο. Το πρόβλημα αυτό δεν θα είναι για πολύ καιρό, δουλεύουμε γι’ αυτό. Εχουν βρεθεί λύσεις αλλά υπάρχουν και κάποια τεχνικά θέματα”.

Για το πότε σε γενικές γραμμές θα προκύψει λύση στο οικονομικό: “Για να με πείτε μετά ανακόλουθο (σ.σ. γέλια); Δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Και ο αδελφός μου τα ακούει, που είναι στη Θεσσαλονίκη. Είναι σοβαρό το θέμα και θα το λύσουμε”.

Για τις προσφυγές και το πιθανό πρόβλημα με την FIBA: “Σίγουρα υπάρχουν αυτά τα νομικά. Θα τα αντιμετωπίσουμε ένα-ένα την ώρα εκείνη”.

O Παπακυριάκης είπε για τις προσφυγές: “Ηταν σίγουρα πως θα τις αντιμετωπίσουμε, τον Ιούλη δεν υπήρχαν χρήματα. Είμαστε σε επικοινωνία με μάνατζερ και περιμένουν για να μπούμε σε διαδικασία προσφυγών. Οι προσφυγές είναι κάτι σοβαρό, είναι κάτι που πρέπει να λυθεί και το ξέρουμε. Είναι απαράδεκτο ότι έχουν γίνει προσφυγές και πρέπει να βρούμε λύσεις. Θέλω να πω για τα παιδιά που έβαλαν πλάτη με τα προβλήματα, είναι υψίστης σημασίας να πληρωθούν. Νομίζω το τηλεοπτικό θα υπογραφτεί. Αύριο στις 13.00 είναι το τελευταίο συμβούλιο. Εμείς έχουμε πει πως θέλουμε όσο μεγαλύτερο ποσό και αύριο θα εκτιμήσουμε την κατάσταση. Ή αύριο, ή τις επόμενες μέρες αυτό θα λυθεί. Και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Δεν μπορώ να σκέφτομαι πως θα πάμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με μη πληρωμένη την ομάδα”.

Για τον Καββαδά: “Περιμένουμε σήμερα μια επαφή που έγινε για το θέμα του Παλέ. Επίσης, ήρθαμε σε επικοινωνία, ο Μάνος και ο κόουτς με τον Καββαδά. Θα φανεί τι θα γίνει με την απόφασή του”.

Για το αν “τρέξει” το θέμα Μπένσον αν δεν παραμείνει ο Καββαδάς: “Εμένα δεν μου έχει έρθει από την πλευρά του Παναγιώτη η οριστική απόφασή του. Εξαντλεί τις πιθανότητες για Καββαδά. Θα ήθελα να υπάρχουν χρήματα για να πάρουμε δυάρι αλλά ως τώρα νομίζω έχει γίνει υπέρβαση. Εγώ ήθελα τον Χρηστίδη και να έρθει ο Μήτογλου”.

Ο Λάσκαρης ανέφερε για το “Nick Galis Cup”: “Με όσα γίνονται, δεν μπορούσε να οργανωθεί. Και μην νομίζετε πως έρχονται κέρδη. Εμείς είχαμε μπει μέσα από αυτό…”.

Για το αν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει, αν προκύψει επενδυτικό ενδιαφέρον: “Θα πράξουμε το καλύτερο για τον Άρη και αναλόγως το πλάνο του επενδυτή και την δύναμή του. Είμαι ανοιχτός για τα πάντα. Θέλω να πω πως εμείς χρειαζόμαστε βοήθεια από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Εχουμε πόλεμο για νομικά θέματα. Να μην υπάρχει πόλεμος μεταξύ μας. Πρέπει να συνεργαστούμε. Να έρθει ο κόσμος και να βοηθήσει. Αυτή η χρονιά θα είναι σημαντική. Και μετά θα επιστρέψουμε στο πλάνο πενταετίας. Είμαστε εδώ για τον Άρη και να έρθει ο κόσμος να βοηθήσει όπως μπορεί. Και εμείς θα δούμε την Α.Μ.Κ. για να δούμε πώς θα γίνει αυτή προς το κοινό. Θέλουμε να ακούμε τον κόσμο και τους προβληματισμούς του. Δεν μου αρέσει να μιλάω για ‘θα’ αλλά θα πρέπει να δοθεί και ένα πλαίσιο για να ενημερώνεται ο κόσμος. Θα τα καταφέρουμε… Δεν θα μας εμποδίσει κανείς σε αυτό. Ολοι μαζί θα τα καταφέρουμε, όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε”.

 

137 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
O_Betatzis

Εγώ πάντως ηρέμησα 🙂

experience

Τουλάχιστον κάποιος ηρέμησε

Jose

Ναι αλλα δεν ειπε τι πηρε και ηρεμησε!

O_Betatzis

Εννοείται αστειεύομαι.

tdaris

δυστυχως παλι τιποτα χειροπιαστο…ομως του δινω και λιγο δικιο οσον αφορα την καταστροφολογια…π.χ. εδω και λιγες μερες διαβαζουμε για την παραιτηση παπακυριακη και οτι ερχεται τσουναμι παραιτησεων και πολλα ακομα…και τελικα δεν εχει φυγει ουτε ο παπακυριακης!!!!δυστυχως φαινεται πως δεν υπαρχει ουτε ενας δημοσιογραφος που να ξερει τι πραγματικα τι συμβαινει στη ομαδα μας και απλα κανουν αρθα με αυτα που σκεφτονται απο μονοι τους…οσο για τον λασκαρη αν συνεχισει ετσι μαλλον σε λιγο δε θα μπορει ουτε εξω απ το παλε να περασει….
η ελπιδα πεθαινει τελευταια…και σιγουρα δεν πεθαινει οσο ειναι εκει ο γιαννακης…

O_Betatzis

Night συνηθως χαιρομαι τη διαυγεια του τροπου σκεψης σου, αλλα εδω εισαι λαθος (-1 ολοδικο μου). Το παιχνιδι εχει τελειωσει, εχουμε χασει με 20ρα εντος εδρας. Τι περιμενουμε για να δουμε οτι ο Λασκαρης δεν κανει; Να βγει κ να ομολογησει “Ναι παιδια πλυντηριας-μπροστινος ειμαι αλλα ενιοτε περνανε μεγαλουτσικα ποσα απο τα χερια μου; Θελετε να περιμενετε ποτε θα ξαναπερασουν;” Ειναι εμφανες οτι ειναι αεριτζης, φερεται σαν αεριτζης και ακολουθει τακτικες αεριτζη (βγαινει στην επιθεση ενω ειναι ενα βημα πριν παρι ποδι ή προφυλακιστει). Ο Δρακος θα αναλαβει το βλεπω τη μονη λογικη διεξοδο εδω και καιρο, μενει να μαθουμε το πως και το ποτε.

Jose

Εγω εδω που φτσαμε παντως αυτη τη λογικη τη θεωρω επικινδυνη και καταστροφικη για τον Αρη! Αν πρεπει να γινουμε Ηρακλης και να εξαφανιστουμε απο παντου για να καταλαβουμε οτι χασαμε θα ειναι πολυ αργα!

O_Betatzis

Εδώ θέτεις φιλοσοφικό ερώτημα (Κυριακουλέα?) τί είναι η αρχή και τι το τέλος. Όταν μιλώ για τέλος του παιχνιδιού, εννοώ το τέλος της εξαπάτησης από Λάσκαρη και την αρχή της αγωνιστικής προσπάθειας του Γιαννάκη. Υποθέτω ότι εσύ θες στήριξη του πρώτου ώστε να τα καταφέρει ο δευτερος. Εκεί διαφωνώ: Μόνο τον δεύτερο θέλω, ο πρώτος είναι τυχάρπαστος (και το λέω εδώ και πολλούς μήνες, τότε που έπαιρνα τα μείον με το κιλό)

gerorge

Ο Λασκαρης ειναι ομως σαν να βλεπω τον Μουρτο στον ημιτελικο κυπελλου με Πανιωνιο.Καλουτσικος στην αρχη,αλλα μετα μολις ξαναμπαινει ο Πανιωνιος μειωνει συνεχως τη διαφορα.Ειναι προφανες οτι πρεπει να παει στον παγκο για να εχουμε καταρχας ελπιδες να φτασουμε στη νικη.

experience

Εντυπωσιάζομαι που είπε και ξέρει τόσες ελληνικές λέξεις, εκτος αν το μεταφράσανε.

Jim Patras

Big Papa,Big Papa,Papapaaa…

Trif-3

comment image

stp

Από την σημερινή συνέντευξη μάθαμε ποια είναι η αντιπολίτευση που λέει τόσο καιρό ο Λάσκαρης. Τώρα, όσον άφορα τις χορηγίες και τα χρήματα μια από τα ίδια μια μιλάει για δις και μετά μιλάει για προσφυγές. Το θέμα είναι ότι ο Λάσκαρης είναι εδώ, και καλώς ή κακώς πρέπει να του ευχηθούμε να βρει χορηγούς και εμείς σαν κόσμος να βοηθήσουμε την ομάδα του Δράκου. Στήριξη στην ομάδα και ας μην γινόμαστε ντεντεκτιβ και οικονομολόγοι.

ChrisSiak

Έτσι μπράβο. Η ομάδα είναι του Δράκου.
Ο Λασκαρης αυτή τη στιγμή είναι ο αι φερ, αι τρεχ. The waterboy.

Αυτό που με χαλάει απλά είναι ότι θα χρεωθεί μια ενδεχομένως επιτυχία του Δράκου.

Είναι τουλάχιστον αναξιόπιστος.

Jim Patras

Όποιος δεν κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί,κάνει αντιπολίτευση..
Δε χρειάζεται να κάνουμε τους ντετεκτιβ διότι για τις προσφυγές ξέρουν και οι πέτρες..Ούτε χρειαζόμαστε πτυχίο οικονομικών επιστημων για να διαπιστωσούμε ότι τα κουκιά δεν βγαίνουν..
3 χρόνια εύχομαι να βρεθούν χορηγοί,μάταια…

stp

Φιλε μου είναι τα λόγια του Λάσκαρη με τα λόγια του Χριστοφοριδη..Προσωπικά δεν με έχει πείσει κανένας. Αν εσενα σε εχει πεισει ο χριστοφοριδης , εγω διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Jose

Εδω γελανε ,μεχρι πριν μερικους μηνες το pressaris λειτουργουσε ως γραφειο τυπου της ΚΑΕ και τωρα επειδη λενε τα αυτονοητα ειναι αντιπολιτευση;

Subaris

Μολις πηρε η γκομενα μετα απο δυο μηνες στα χαμενα για ενα στα πεταχτα,κ μολις γυρισαμε σπιτι αρχισαμε παλι να σκεφτομαστε “ε αφου πηρε κ βγηκαμε κ καναμε κ σεξ,αρα κατι μπορει να γινει”….Στο μεταξυ,την προηγουμενη μερα την λεγαμε π@υ¥ανα!!

experience

Μου είπε γεια χτες και με κοίταξε λίγο μετά από δύο μήνες που δε μιλήσαμε. Λες να ενδιαφέρεται; Εγώ πάντως ελπίζω

Are you…experienced?!??

Κλασικός δίσκος από τον αξεπέραστο Jimi, από κει πήρα το experience

Και το αβαταρ σου,αδερφέ.Από καιρό θέλω να σου τη… πώ γι’αυτό!Τώρα βόλεψε όμως!Τον έχω από μωρό(λέμε τώρα!)όταν εφτιαχνα δισκοθήκη με τα must της παγκόσμιας μουσικής που πρέπει να έχει ακούσει-και να έχει- όποιος σέβεται τέχνη…

Toby B

Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για την ΚΑΕ ας πλησιάσει τη διοίκηση και να ζητήσει ΑΜΚ ή μεταβίβαση μετοχών. Αλλιώς η διοίκηση Λάσκαρη δεν το κουνάει, θα κάτσει να το προσπαθήσει. Τώρα τι θα καταφέρει? Δεν ξέρω, στην καλύτερη να μειωθεί κάπως το χρέος και να κερδίσουμε χρόνο μέχρι να βρεθεί κάποιος. Προσωπικά δεν περιμένω τίποτα από τη διοίκηση Λάσκαρη, λεφτά δεν θα βάλει, χορηγίες δεν υπάρχουν το είπε και μόνος του. Τώρα αν κλείσουν 1-2 χορηγίες των 50χιλ, δεν σωζόμαστε αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό. Ας δούμε τουλάχιστον μια σωστή διαχείριση και ένα νοικοκύρεμα της ομάδας.

ChrisSiak

Ο Αλαφούζος πήρε τον ΠΑΟ πριν από 4 χρονια. Την έσωσε λένε επειδή στην πολυμετοχικότητα τους αρχίζανε ένας ένας να πηδάνε από το καράβι σαν τα ποντίκια. Την ΕΣΩΣΕ από τη γ εθνική. Ο Αλαφούζος. Τότε ο ΠΑΟ χρώσταγε 25 μυρια. Μετά από 4 χρονια χρωστάει 47. Τέτοια σωτηρία τρώμε κ εμείς στο κεφάλι.

Toby B

Σωστό και αυτό και η φετινή ομάδα έχει πολύ ψηλό μπάτζετ σε σχέση με τα έσοδα που φαίνεται πως θα έχουμε.

ChrisSiak

Δηλαδή αν το παίξουμε καμία διετία Κινέζοι, δεν υπάρχει μια κ τα χρέη διογκώνονται δε θα τρέχει τίποτα. Απλά ξυπνάμε μια μέρα τα χρέη του Άρη έχουν φτάσει κανα 8αρι μυρια αλλά oh well that’s life;

Προφανώς υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά στην ενημέρωση κ ότι γενικά τα αθλητικά σάιτ κ ΜΜΕ θα φερθούν διαφορετικά στον Άρη απ ότι σε ΠΑΟ Ολυμπιακό κλπ αλλά αυτό δε δίνει ελαφρυντικό στην κατάσταση κ τους χειρισμούς του διαχειριστή Νίκου Λάσκαρη.

ChrisSiak

Μαζί σου Ναιτ. Να είμαστε ενωμένοι. Υπό τη σημαία τίνος; Της ομάδας. Του Άρη. ΝΑΙ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Εδώ όμως λέμε ότι ο Λασκαρης πετάει την μια παπαρια μετά την άλλη και έχει γραπωθεί τόσο άσχημα και προσπαθεί να μας πείσει ότι εμείς φταίμε που δεν ενωνόμαστε κάτω από τις φτερούγες του να μας πετάξει προς τη δόξα;

ChrisSiak

Επειδή απλά βλέπω πως ο Λασκαρης προσπαθεί να καρπωθεί ότι καλό πάει να βγει στον Άρη χωρίς να του αξίζει. Εννοείται πως διαρκειας θα πάρω για τον Άρη αλλά όταν βλέπω τον Λάσκαρη να προσπαθεί να κερδίσει όταν δεν κάνει τίποτα από τις εξαγγελίες του δε μπορώ να κάνω τα στραβά ματια. Αν το να κράζεις είναι καταστροφολογία τότε το να κανεις τα στραβά μάτια δεν είναι συνενοχή;

Kyriakouleas

νομίζω ότι η συζήτηση αυτή είναι άνευ αντικειμένου.Φυσικά η ενότητα είναι το ζητούμενο. Και φυσικά αυτή τη στιγμή είναι το μόνο δεδομένο στον /αρη. ΑΠΑΝΤΕΣ είναι ενωμένοι, απέναντι στον ψαροντουφεκά νικο. Και μια κουβέντα για τον Παπα…όλο το στόρυ, της παραίτησης, όπως εξελίχθηκε (έπρεπε να είχα παίξει και αυτό το σενάριο, διόλου απίθανο), είναι το απόλυτο καραγκιοζιλίκι “ήθελα να φύγω από τα λαμόγια, αλλά όλοι μαζί θα κάνουμε τον άρη μεγάλο” βγάλτε νόημα…take the egg and give it a haircut

Guardiola3

Να είμαστε ενωμένοι κ να δεχόμαστε τη κατάσταση αυτή;;; αν δεν είχε βάλει τα λεφτά που έβαλε τα 2 προηγούμενα χρόνια σήμερα όλοι θα έλεγαν τα 1000 2 μύρια εναντίον του , κ θα προσπαθούσαν οι Αρβανίτης κ.α να τον διώξουν. Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη!!! Περνάει τον κόσμο για πρόβατα…ντροπή πιά!!! Οι αναβολές των υποσχέσεων δεν έχουν τελειωμό. Δεν ντρέπεται καθόλου να ζητάει χρόνο όταν τον είχε κ τον έχει…ΑΥΤΟΣ δεν μπορεί!!! Αν μπορούσε θα είχε βρει κάποια λύση τους τελευταίους 6 μήνες. Μάλλον κ στο εξωτερικό δεν περνάει η μπογιά του…αφού κανένας όλους αυτούς τους μήνες δεν τον διευκολύνει. Κ σήμερα αερολογίες…δεν ξέρω πως θα γλιτώσουμε από τα χειρότερα, όχι που έρχονται αλλά που ΗΡΘΑΝ.

Guardiola3

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα, μ´ εκπλήσει ο Night δυσάρεστα με τη τοποθέτηση του…δεν το περίμενα απ´ αυτόν

Jose

Εγω παλι θεωρω πως αν δε γινει απολυτα ξεκαθαρο οτι ΟΛΟΙ ειμαστε ενωμενοι εναντιον του και δεν εχει απολυτως τιποτα να κερδισει απο την ενασχοληση του με τον Αρη, ο γεμιστανας δε προκειται να το κουνησει ρουπι! Θεωρω μετα απο τα καραγκιοζιλικια του Papasunday και του φιλου του οτι οποιος παραμενει στη διοικηση, οποιος δινει εστω και ενα ευρω στο γεμιστανα συμβαλει εμμεσα ή αμεσα στην ολοκληρωτικη καταστροφη του συλλογου. Τα πραγματα ειναι απλα πριν 3 χρονια ο Λασκαρης μας “εσωσε απο τη καταστροφη”, δηλαδη 3.000.000€ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ χρεη και με αρση του ban της fiba. Τωρα τα χρεη ειναι κοντα στα 4.000.000€ τα περισσοτερα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ και οπως παραδεχθηκε το ban ειναι θεμα χρονου, αλλα τωρα πρεπει να στηριξουμε και να κανουμε υπομονη!

Jose

Αν θεωρεις οτι ειναι ανουσιο κλεισε το blog.

O_Betatzis

Συγκρινουμε τον Αλαφουζο με το Λασκαρη τωρα; Ο Αλαφουζος ειναι εφοπλιστης γενιες τωρα, ιδιοκτητης ΜΜΕ με πολιτικες διασυνδεσεις βαθιες. Το μονο κοινο με τον Τασκφορς ειναι οτι και οι δυο εκ τω πραγματων δεν πετυχαν σαν προεδροι.

Jose

Ποιο νοικοκυρεμα; καταφερε με τη πληρη αδιαφορια του και την ανυπαρξια χρηματων αντι να διακανονισει και να μειωσει τα χρεη της περυσινης χρονιας να τα μεγαλωσει σε μη διαχειρισιμα μεγεθη!!

Yannis

Παιδιά ας βάλουμε μια λογική σειρά σε μερικά πράγματα: το πρόβλημα του Λάσκαρη έχει αρχίσει από περσυ τον Νοέμβριο. Από τότε μέχρι την άνοιξη οι δημοσιογράφοι τον σεβάστηκαν και δεν έλεγαν τίποτα επι του θέματος. Από την ώρα που δημιουργήθηκε το πρόβλημα τι έκανε; τίποτα! Λέει ότι έχει περισσότερα λεφτά. Εκεί νομίζω μας κοροϊδεύει γιατί άμα σου κάνουν κατάσχεση μέχρι ένα ποσό, τα έξτρα που μπορεί να έχεις δεν είναι μπλοκαρισμένα. Το να τα ρίχνεις στους δημοσιογράφους και στους αόρατους εχθρούς επειδή δεν έχεις κλείσει χορηγίες, είναι τουλάχιστον αστείο. το να λέει ότι η νομική υπόθεση ήρθε στην Ελλάδα λόγο του Άρη, πάλι αστείο. Στην Ελβετία είναι υπό διεύρυνση για ξέπλυμα και επίσης από όλες τις εταιρίες στην Ελβετία έχει βγει. Όταν δεν έχεις κάνει αδίκημα δεν πας να εξαφανίσεις τα ίχνη σου. Και επίσης μια δικαστική διαμάχη δεν προκαλεί διερεύνηση από τις αρχές για ξέπλυμα.

Guardiola3

Η αλήθεια είναι αυτή όπως την είπες! Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Αρβανίτης κάνει τα στραβά μάτια;;;κάτι δεν μου αρέσει στη όλη ιστορία!

Πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.Απλά είναι(αναφέρομαι σε όσα είπε και όσα δεν…είπε):Όταν σε κατηγορούν,κατηγόρησε κι εσύ άλλους!Παίξτο έξαλλος.Κι αν γίνεται να κατηγορήσεις τον “αέρα”,ακόμα καλύτερα.Αυτό έκανε.Στην αρχή ήταν το ανυπόγραφο άρθρο,μετά γενικά οι δημοσιογράφοι,κατόπιν ο κόσμος που δεν(άκουσον,άκουσον)δεν στηρίζει!!!Πέρσι ήταν οι διαιτητές,ο Γιαννακόπουλος,το σύστημα κι η σάπια κενωνία…Το’χει σπουδάσει ή γεννήθηκε με το χάρισμα(κι αυτός κι ο μουσιού Πμπαπμπαγκυγιακίςς που κατάφερε κοτζάμ Sam να παραπλανήσει!)δεν ξέρω.Η ουσία είναι οτι το εκνευρίσαμε το παιδί και άντε…ΑΝΤΕ γιατί πολλά μας τα’χει μαζεμένα….!!!Και φυσικά κέρδισε κι άλλο χρόνο ,μόνο που αυτή τη φορά ΔΕΝ EΧΕΙ ΚΑΝ DEAD LINE!!!!!!!

Επειδή πραγματικά αδυνατώ να πάρω στα σοβαρά τίποτα απ όλα όσα άκουσα και μάλιστα ξαναδιάβασα ,μήπως και έκανα κανένα λάθος ,ένα μόνο έχω να πω : Κάπτεν ,πολύ κωλόπαιδο ο (Παπα) Κυριάκος . Έκαψα αρκετά από τα λιγοστά εγκεφαλικά μου κύτταρα σήμερα.

Toby B

Η ουσία είναι μία. Φτιάχτηκε ομάδα η οποία είναι πάλι ακριβή και αν δεν βρεθούν έξτρα έσοδα, θα μπούμε πάλι μέσα. Οπότε είτε θα ανέβουν λίγο τα έσοδα είτε θα φύγουν 1-2 παίκτες μόλις σωθούμε. Για αυτό πάμε λίγο δυνατά στα διαρκείας παιδιά μήπως μπορέσουμε να κλείσουμε εμείς καμία τρύπα.

Ρε συ Tobyναι,οκ.Έτσι είναι.Όλοι διαρκείας,αλλά μην αποκτάς τις ενοχές που σου μεταθέτει ότι και καλά εσύ(γενικό στον αρειανό)φταίς!Εδώ είπε νέτα σκέτα,οτι επειδή ασχολήθηκε με μας,τον Άρη,γιάυτό έμπλεξε στο δικαστικό!Μη τσιμπάμε…

Δεν ασχολούμαι κάπτεν με το τι λέει. Ασχολήθηκα και τον εμπιστεύτηκα, έβαλε κάποια χρήματα, τον ευχαριστώ αλλά πλέον είναι 100% σίγουρο πως είναι διαχειριστής. Ενοχές εγώ προσωπικά δεν έχω, την υπέρβαση μου την έκανα και αν μπορέσω στο μέλλον θα βοηθήσω περισσότερο. Όμως ο Άρης δεν μπορεί να έχει 1300 διαρκείας φίλε κάπτεν. Το νούμερο είναι πολύ μικρό. Δεν ζητάω 5χιλ διαρκείας, αλλά τα 2χιλ έρπεπε να τα φτάσουμε. 700 διαρκείας είναι 150χιλ ευρώ. Με αυτά τα χρήματα κλείνουν τρύπες και ενεργοποιούνται διακανονισμοί.

Συμφωνούμε λοιπόν και χαίρομαι που δεν τσιμπάς.Στο επισήμανα πως δεν στο έλεγα “προσωπικά”, άλλωστε.Αν τα διαρκείας(θυμάσαι τη θέση μου)δεν πάνε στη τσέπη του,αλλά στην ομάδα,πάρτε!(όσοι μπορείτε,έτσι;)

Δεν μπορούμε να αποδείξουμε πως δεν πάνε στην ομάδα οπότε πρέπει να πάρουμε. Ξέρω πως δεν το είπες προσωπικά, απλά εγώ έβαλα το προσωπικά για να δείξω πως εγώ που μένω εξωτερικό και δεν θα πάω ούτε σε ένα αγώνα διαρκείας πήρα και στηρίζω. Ας προσπαθήσουμε, αν βαστάει η τσέπη μας βέβαια, να πάρουμε όλοι.

Που το είπα αυτό Night;Που έγραψα, εγώ προσωπικά ,”θέλω εκείνον ή τον άλλον”;Από που το συμπεραίνεις αυτό;Εγώ διαπιστώνω οτι αυτοί οι δύο κύριοι σήμερα,με κορόιδεψαν και συνεχίζουν να με κοοροιδεύουν,εμένα και όλους τους αρειανούς.Πώς αυτό με κάνει να”πιάσω πλευρά”;Λίγο χοντρό δεν είναι αυτό που λες;Αυθαίρετο, μη σου πω κ προσβλητικό,λες κ θέλω να διχάσω εγώ!Εδώ ο Δόκτωρας π.χ.,είναι έτοιμος να παραιτηθεί,ε,εγώ θέλω να τον πείσω ας πούμε, οτι δεν αξιζει.Αυτό…Και στο κάτω-κάτω ποιά είναι η άλλη πλευρά,ή οι άλλες πλευρές;Σοβαρά ρωτάω,γιατί δεν ξέρω.Ο Αρβανίτης;Ο Χριστοφορίδης;Οι δημοσιογράφοι;Ποιος;Και για τον Ιωαννίδη δεν το ήξερα,έψαξα αλλά δεν το βρήκα,το ανέβασες;Δώσε λινκ!

Ραδιοφωνικά το είπε στον Αρένα και υπάρχει άρθο στο basketplus.

Pantelis

Εγώ διαφωνώ σε αυτό που λέει ο Ιωαννίδης. Τι πάει να πει όποιος θέλει να βοηθήσει βοηθά χωρίς μετοχές; Καλώς ή κακώς ο Άρης είναι εταιρεία που έχει μετοχές και με βάση αυτές τις μετοχές, όποιος κατέχει την πλειονότητά τους ελέγχει και το Δ.Σ. Δηλαδή ο χ,ψ που θέλει να βοηθήσει θα πάει να βάλει τα χρήματά του, να τα διαχειρίζεται ο Λάσκαρης και να το παίζει και ιδιοκτήτης που παίρνει τις αποφάσεις; Και οι 5 εκατοστάρηδες του Αρβανίτη το ίδιο ακριβώς πράγμα θα σκέφτηκαν. Δεν θα βάλουμε τα χρήματα εμείς Νικολάκη για να μιλάς εσύ για οράματα 1 δις ευρώ!

xanthoskyli4

Σωστότατος! Ο Ιωαννίδης έχει μείνει ακόμη στο ’80 που ‘τραβούσαν’ από τον Μπουτάρη…Άσε που έτσι βοηθάς τον Λάσκαρη να συνεχίσει το ‘θεάρεστο’ έργο του

Pantelis

Μα και ο Λάσκαρης μετοχές πήρε. Αν ήθελε να βοηθήσει ας έβαζε κι αυτός χρήματα χωρίς να πάρει μετοχές.

Pantelis

Εγώ σχολίασα την μπαρούφα του Ιωαννίδη διοτί περί μπαρούφας πρόκειται. Δεν είναι οι 5 το θέμα ούτε ο χ,ψ. Το ζήτημα είναι ποιος θα ελέγχει τον Άρη και αυτό γίνεται μόνο μέσω των μετοχών. Γι’αυτό και δεν στέκει το “όποιος θέλει να βοηθήσει ας το κάνει χωρίς μετοχές”.

Guardiola3

Γιατί είναι ακριβή;

Toby B

Γιατί είμαστε κοντά στα 700χιλ ενώ δεν έχουμε οικονομικούς πόρους.

Guardiola3

πως το βγάζεις το 700; δεν σε ειρωνεύομαι, ρωτάω! Δεν ξέρω τα συμβόλαια πόσο είναι

Toby B

Πετγουει Αθηναίου Τσαιρελης Μπενσον Βον τους υπολογίζω περίπου 80 με 90 τον καθενα. Μουρτος Μοραντ απο 30 και Βασιλόπουλος Γουιβερ απο 50 60. Και οι υπόλοιποι περίπου 700 σύνολο.

Pantelis

Toby 850 έκανε η ομάδα με Μακνιλ Οκάρο Χάγκινς, Κοέν Τσουπκοβιτς και Ουότερς. Όχι με Μόραντ, Βον, Γουέιβερ και ένα κάρο πιτσιρικάδες.

Jim Patras

735 για την ακρίβεια.

Pantelis

Έχεις μάθει από πηγή τα συμβόλαια των παιχτών; Είναι και ο Πετγουεϊ που δεν τον θυμήθηκα.

Jim Patras

Αν η ερωτηση πήγαινε σ΄εμένα,ανέφερα το κόστος της ομάδας που μνημόνευσες.

Pantelis

Είσαι σίγουρος; Εγώ θυμάμαι καθαρά οτι λέγαμε για 850. Πάντως αν αυτή η ομάδα κάνει 750 και εκείνη η ομάδα έκανε 735-850 τότε δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζομαι ιδιαίτερα από τις επιλογές. Είναι βέβαια και το θέμα ποιοι σε εμπιστεύονται για να έρθουν να παίξουν στην ομάδα σου.

Jose

Ναι αλλα ποιανου τρυπα; Του Αρη; Ή μηοως των διακοπων της Τζωρτζια;

Απαντώ και σε σένα Night εδώ,σ’αυτό που λες για ενότητα:Είπε κανείς μας το αντίθετο;Να σφαχτούμε θέλουμε;Μη τα ρίχνουμε όλα στον κόσμο, μη πεφτουμε στην παγίδα που θέλει να μας ρίξει!Σε μια στιγμή,μασώντας τα λόγια του του ξέφυγε ένα “…αυτό είναι ψυχολογία της μάζας”.Αναφερόμενος σε μας,στους αρειανούς!Το’χει σπουδάσει λοιπόν,την Κυβερνητική;!;;Λέω λοιπόν Sam,οτι αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι οτι περισσότερο δουλευουν για να μας…δουλεύουν,παρά για να κάνουν την αυτονόητη εργασία τους,δηλαδή τα καθήκοντα τους ως πρόεδροι κ αντιπρόεδροι στο σωματείο που λέγεται Άρης.