Πως βλέπετε τον Άρη τη σημερινή εποχή; Πιστεύετε ότι το μπάσκετ κάποτε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη;
«Το εύχομαι αλλά θέλει πάρα πολύ δουλειά και ανθρώπους που θα ενδιαφερθούν για την ομάδα. Κακά τα ψέματα, αλλά θέλει χρήματα στην εποχή που ζούμε. Το μπάσκετ είναι εντελώς επαγγελματικό, κι αν δεν έχεις χρήματα δεν θα έχεις και την καλύτερη ομάδα. Το μπάσκετ έχει πάει στην Αθήνα, αλλά θα είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Είναι καλό να υπάρχει κόντρα, αυτό είναι το όμορφο».

Για ποιο λόγο ο Νίκος Γκάλης δεν έχει αξιοποιηθεί στα διοικητικά του μπάσκετ, την ίδια ώρα που κάτι αντίστοιχο γίνεται σε όλες τις προηγμένες μπασκετικές χώρες της Ευρώπης με τους μεγάλους αθλητές τους;
«Ξέρετε πολύ καλά ότι εγώ δεν είμαι πολιτικός. Δεν ασχολούμαι με την πολιτική, είναι καθαρά επιλογή μου. Δεν μου έχει γίνει φυσικά και πρόταση. Αν αποφασίσω να ασχοληθώ ποτέ, θα πρέπει να γίνει σωστή δουλειά και να έχω σωστούς ανθρώπους δίπλα μου. Δεν συμμετέχω σε πάρτι αλλουνού».

Πηγή: Νίκος Γκάλης, ο μύθος που τιμά τις ρίζες του | Η ΡΟΔΙΑΚΗ

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

Ο Νικ έχει νου και γνώση. Δυστυχώς εδώ και 20 χρόνια ουδείς παράγοντας του Άρη προσέγγισε σοβαρά τον Γκάλη για να επανενταχθεί στην ομάδα. Τι περιμένετε μωρέ; Ο άνθρωπος είναι ζωντανός θρύλος…

ChrisSiak

Όπου πάρτι βλέπε τσίρκο με Γιάννη Ζουγανελη στο ημιχρονο κ περιφορά του γκάνγκστερ λες κ είναι έκθεμα σε θίασο. Προφανώς δε θα ασχοληθεί με αυτές τις συνθήκες κ καλά κάνει. Θυμηθείτε πόσες φορές έχουν απομυθοποιηθεί ιερά τοτέμ σε άλλες ομάδες. Από Θωμά Μαύρο στην ΑΕΚ μέχρι κ τον Πρελεβιτς κράζουν μερικοί παοκτζηδες. Κάποια πράγματα δεν τα ακουμπάμε. Για να έρθει ο Νικ θα πρέπει ο μεγαλομέτοχος να έχει ΚΑΠΟΙΑ λεφτά αλλά πάνω απ όλα να είναι Αρειανός. Να την πονάει την ομάδα.

Guardiola3

Το καλύτερο θα ήταν να ήταν ένας σοβαρός επιχειρηματίας, τύπος σαν τους Πλιάκη, Ντίμη Παπαιωάννου αλλά με πολλαπλάσια οικονομική ευρωστία. Κ ας μην είναι Αρειανός…θα τον κάνουμε εμείς !

ChrisSiak

Πεπ τέτοιοι έχουν έρθει κ με καλύτερο παράδειγμα τον Κοντομηνά. Μια μέρα ξύπνησε κ είπε γεια σας. Έτσι απλά. Επειδή δεν ήταν αρειανός κ δεν την ποναγε την ομάδα. Αν δεν υπάρχει αγάπη δεν γίνεται τίποτα. Δυστυχώς. Και αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει από κάποιον πλάνο να βγάλει λεφτά ώστε να επενδύσει. Αν δεν υπάρχει κάποιος να σπρώξει χρήμα ώστε να γίνει κάποιος χώρος γηπεδο έτσι ώστε μακροπρόθεσμα να έχει κέρδος δεν γίνεται δουλειά.