Νέο ban για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Ο πρώην ατζέντης του νυν τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ ΑΡΗΣ έκανε νέα καταγγελία στη ΦΙΜΠΑ, για μη εκπλήρωση των όρων του διακανονισμού και το Διαιτητικό Δικαστήριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας πρόσθεσε ban στον ΑΡΗ. Όπως τονίζεται, η συγκεκριμένη δράση του πρώην μάνατζερ του Σανικίτζε δεν έχει να κάνει με τον ίδιο τον Γεωργιανό, ο οποίος δεν ήταν ενήμερος για αυτήν την εξέλιξη.

Ο ΑΡΗΣ πρόσφατα πρόσθεσε δύο παίκτες στο ρόστερ του, τους Τορλίν Φιτζπάτρικ και τον Κεν Μπράουν. Μέχρι να λύσει το νέο ban δεν έχει δικαίωμα να φέρει άλλο ξένο παίκτη, κάτι που στην παρούσα φάση δεν είναι απαραίτητο μετά τις τελευταίες προσθήκες, εκτός αν υπάρξει κάποια αποχώρηση παίκτη του νυν ρόστερ.

Πηγή: Νέο ban για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ | AllAboutARIS.com

Ελπίζω να μην έρθουν και τα άλλα τόσο γρήγορα ( αν και δεν το πιστεύω και πολύ… )

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
loukmosh

Βέβαια το ότι δεν είναι ενήμερος ο Σανι εμένα δεν με πείθει.. Αλλά κλαιν.. Μικρο το κακό στην παρούσα φάση.. Απλά μην περιμένουμε να ξαναγίνουν 7-8 πάλι..

Πείτε πως δεν ξέρετε τίποτα,δεν ειστε Αρειανοί κτλ,κ διαβάζετε αυτό στα νεα:

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΈΠΑΙΖΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ!
“Δεν το ήξερα,το έκανε κρυφά ο πρώην μάνατζερ μου!” δηλώνει έκπληκτος ο τεχνικός διευθυντής.
Ερωτηματικά δημιουργούνται για τις τεχνικές δυσκολίες του τεχνικού αφού πλέον με το ισχύον απαγορευτικό από την καταγγελία του,δεν μπορεί να επιλέξει παίκτες για την ομάδα του.
🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

ston planiti Ari

Δεν είναι τόσο απλό. Για το διακανονισμό του ιδίου μιλάμε όχι για χρήματα του πρώην ατζέντη του. Επειδή έχουν γραφτεί τόσα πολλά αυτή την εβδομάδα για το πρόσωπό του, ακόμη και για να διώξει οποιαδήποτε σκια, μία δημόσια τοποθέτησή του θα ήταν πρέπουσα. Είναι τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Αλήθειες θέλουμε , όπως υποστηρίζεις κι εσύ κι επειδή στα δημοσιεύματα τις ψάχνουμε με το κυάλι εδώ νομίζω είναι εύκολο για εκείνον να ξεκαθαρίσει τί έγινε.

ston planiti Ari

Μάλλον ο Σάνι είπε να χρησιμοποιήσει το όπλο του και το μετάνιωσε (?) μετά. Είναι στα ρίσκα που πήρε ο Γουλιέλμος και αυτή η εξέλιξη. Δεν παίζει να χει γινει σε αλλη ομάδα… Αν πραγματικά δεν ήταν ενήμερος ας βγει ως στελεχος της ομάδας σε ενα ραδιόφωνο και να εξηγήσει τί συνέβη και τί πρόκειται να κάνει ο ίδιος για να άρει αυτό το μπαν.

kaptsik

Κανονικότητα…

dorian gray

Εγώ δεν κατάλαβα, αφορά στα χρήματα του Σανικίτζε ή στα χρήματα της προμήθειας του ατζέντη του;