Νέο συμβόλαιο σε Αγγέλου.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης σύσσωμο κρίνει άκρως επιτυχημένο τον Βαγγέλη Αγγέλου και του προτείνει νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Μέχρι το τέλος του μήνα πιστεύουμε να έχει υπογραφεί» τόνισε μέλος του συμβουλίου, στο Βasketplus.gr δείχνοντας την αισιοδοξία του μετά τις πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών.

 

Μου αρέσει…

 

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Είναι καλό να δημιουργηθεί ένας κορμός με παίκτες και προπονητή γιατί με τις συνεχείς αλλαγές κάθε χρόνο δεν γίνεται τίποτα.

Παναγιώτης

Το βασικό είναι να τον εμπιστεύεται η διοίκηση. Εάν τον θέλει να τον κρατήσει. Μην γίνουν λάθη του παρελθόντος, όπου δεν ήθελε η διοίκηση (ή μεγάλο μέρος της διοίκησης) κάποιον προπονητή και τον κρατούσε για άλλους λόγους και φθάναμε Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο και το πρώτο στραβό αποτέλεσμα για να τον διώξει.

Πρέπει να διατηρηθεί ένας κορμός παικτών – προπονητών για κάποια χρόνια που να τους εμπιστεύεσαι.
Ο κόσμος είναι δύσπιστος πλέον ότι γίνεται στον Άρη. Δεν εμπιστεύεται κανένα σε όλο τον σύλλογο. Μόνο μέσα από την δουλειά και τα αποτελέσματα (δυστυχώς ή ευτυχώς) θα καταφέρουν να τον πείσουν.

Ο Αγγέλου είναι νέος και φιλόδοξος προπονητής και μέχρι τώρα έχει αφήσει θετική εντύπωση σε όλους.

Καλό είναι να κλείσει γρήγορα το θέμα του προπονητή, έτσι ώστε να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. Πρέπει να κλείσουμε άμμεσα τους ξένους παίκτες από αυτούς που θα παίζουν στο τέλος της χρονιάς στην Ελλάδα. Υπάρχουν καλοί παίκτες και πρέπει να τους προσεγγίσεις γρήγορα πριν να είναι αργά.