Νέο δυνατό τεστ για τον Άρη, αύριο με Λουκόιλ

Πλέον έχουν μπει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας το οποίο περιλαμβάνει κυρίως τακτική και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν θα επιδιώξουν να αποκτήσουν ομοιογένεια. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Παναγιώτης Γιαννάκης θέλει να δει σημάδια βελτίωσης στο αυριανό(11/9) φιλικό παιχνίδι με τη Λουκόιλ Ακαντέμικ το οποίο θα αρχίσει στις 6:30μ.μ. και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και για τα ΜΜΕ.

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aka Θεούλης

Κλασικό ματσακι.. κάθε χρονο το παιζουμε. Σιγα σιγα να μπαινουν και οι Αμερικανοι και να ξεπιανονται χερια ποδια των υπολοιπων γιατί το γαλακτικό τρεχει απτα αυτιά..

Sam Vincent

Πρώτα ο Γκάλης και η ενθρόνιση του ,μετά η επίσημη αγαπημένη , λίγο οι οργανωμένοι και οι συναντήσεις με τον Μάνο ,λίγο ο Μάκης και το σίριαλ Μπένσον ,όπου και οι δυο δείχνουν από ψηλότερο ράφι … Κανένα όμως πρόβλημα της ομάδας δεν έχει λυθεί . Κανένα, και εμείς ,αποπροσανατολισμένοι ,και εν μέρη εφησυχασμένοι ,ρίχνουμε νερό στον μύλο του ΝΛ. Η ομάδα φέρεται με τον χειρότερο τρόπο σε ανθρώπους που την αγάπησαν και μάτωσαν γι αυτήν (προσφυγή Σιμ.) Δεν ελπίζω πλέον τίποτα από πλευράς Αρβανίτη που έχει γίνει ,από θεματοφύλακας και φρουρός ,υπάλληλος του ΝΛ. Την καλημέρα μου . Υ.Γ. Αν κερδίσουμε σήμερα την Λουκία και κάνει 10 ριμπς και 5 τάπες ο Δημητράκης ,ποιος μας πιάνει…

John Havlicek

ο ρόλος του Λευτέρη Αρβανίτη στην όλη υπόθεση είναι πρωταγωνιστικός , απλά λόγω εμπειρίας και πολύχρονης συναλλαγής του με μετρ του είδους , εννίοτε εμφανίζεται σαν θύμα και αλλοτε σαν σωτήρας … και δεν είναι τίποτα από τα δύο

Sam Vincent

Πίστευα σ αυτόν… Το γεγονός πως επέλεξε να “προσποιείτε” τον αόρατο πρόεδρο του δ,σ, του Άρη με έβαλε σε υποψίες . Περίμενα όμως να διαφοροποιηθεί μόλις το ψάρι αρχίζει να βρωμάει και να μιλήσει. Δεν το έκανε και επέλεξε να γίνει υπάλληλος του ΝΛ. Στα δικά μου μάτια ,έβαλε πάνω από τον Άρη ,κάποιον μισθό ,στην καλύτερη περίπτωση γιαυτόν. Όταν θα του καθυστερήσει 7-8 μήνες τα “μιστά” τότε θα είναι αργά .Night ,οι πρόεδροι ,μπορούν να κάνουν προσφυγή για να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα από την ομάδα της οποίας είναι πρόεδροι?

Sam Vincent

Δεν γνώριζα αυτό το στοιχείο αλλά υποθέτω πως είναι σωστό. Διάλεξε δηλαδή το όχημα του ΝΛ για να σώσει την παρτίδα …αυτό μου λες. Ας αυτοπυρποληθεί για να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα.