Πηγή: Νέο, αιρετό Δ.Σ. στην ΚΑΕ Άρης!

Ο νέος ισχυρός άντρας του μπασκετικού Άρη, θέλει να δώσει στον κόσμο, την σιγουριά ότι η ομάδα είναι σε «καλά χέρια» και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των υπερχρεωμένων εταιρειών είναι οι επιπτώσεις που πιθανόν να έχουν οι διοικήσεις τους. Για αυτό και μπαίνει και ο ίδιος στην εταιρεία αλλά και βάζει σε υπεύθυνη θέση (σ.σ: αυτή της διευθύνουσας συμβούλου) την σύζυγο του, Τζωρτζια Ευσεβίου. Συγχρόνως στέλνει σε όλους του μήνυμα ότι τα χρέη της εταιρείας δεν τον τρομάζουν.

Τα ονόματα των οκτώ ατόμων που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι γνωστά εδώ και έναν μήνα. Οι Νίκος Λάσκαρης, Τζωρτζια Ευσεβίου, Λευτέρης Αρβανίτης, Δημήτρης Παπακυριάκης, Σπύρος Χριστοφορίδης, Στάθης Ρούσος, Θωμάς Νικολός και ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη, ο πρόεδρος του ΑΣ, Τάσος Οικονόμου, είναι οι οκτώ.

Όντως , η συμμετοχή και μόνο στη διοίκηση , σημαίνει πως αναλαμβάνει τα χρέη. Αυτό είναι καλό!

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Ο άνθρωπος χώνει λεφτά αβέρτα!πλήρωσε 900χιλ να πάρει τις μετοχές,πλήρωσε εφορία,πληρωσε δόσεις 99 ώς Δεκέμβρη,πλήρωσε ένα φιρμάνι στην εφορία για τις χρήσεις 2011-12,πλήρωσε για μπάτζετ,πλήρωσε κάτι ψιλά να αγοράσουμε τους μικρούς για την εφήβων,δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλα διαπιστευτήρια για τις προθέσεις του!Είναι επενδυτής με την κυριολεκτική εννοια της λέξης!

ilias

Επενδυτής, ναι, πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις, ναι, αλλά μην τα παραφουσκώνουμε κιόλας … Το πιθανότερο είναι ότι τα λεφτά που έδωσε για τις μετοχές (όσα ήταν) μπήκαν, ως αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στο ταμείο της ΚΑΕ και με αυτά πληρώνονται οι υποχρεώσεις, οι προκαταβολές για τις μεταγραφές και το μπάτζετ της χρονιάς. Δεν νομίζω να έδωσε χρήματα για να αγοράσει παλιές μετοχές, αλίμονο σε μία τέτοια εταιρία, με τέτοιες υποχρεώσεις. Όταν (αν) αυτά τελειώσουν (γιατί θα έχει και έσοδα, από διαρκείας κλπ.), τότε θα μπουν κι άλλα (ελπίζουμε), μάλλον με τον ίδιο τρόπο …

Guardiola3

Οι 300.000 απο τη πωληση Βενζεκοφ μαλλον πηγαν στο χρεος του 2011-12
Αλλα πραγματικα ζουμε αλλες μερες στον μπασκετικο ΑΡΗ…μου αρεσε πολυ που επενδυσαν σε 16χρονους κ νεαρους διεθνεις…χρειαζεται να επενδυσουν ακομη πιο πολυ στους νεαρους.

GOUNAS1914

Δεν έχουν έρθει τα χρήματα του βεζε από την Μπαρτσελόνα λόγω της τραπεζικής αργίας. Αυτό διάβασα κάπου πριν μια εβδομάδα περιπου