Οι Κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με την εταιρεία εμπορίου γάλακτος και ζωοτροφών «ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ».

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την εταιρεία εμπορίου γάλακτος και ζωοτροφών «ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ».

Η εταιρεία «ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ» ιδρύθηκε το 2010, με κυρία δραστηριότητα την παραγωγή και το εμπόδιο ζωοτροφών και νωπού γάλακτος. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει επενδύσεις στον χώρο της παραγωγής, τα συστήματα ποιοτικού ελέγχου των πρώτων υλών, αλλά και των τελικών προϊόντων. Η εταιρεία, σεβόμενη τον πελάτη κτηνοτρόφο, το ζώο και τον άνθρωπο ως καταναλωτή των ζωοκομικών προϊόντων, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή προϊόντων που διασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα και υψηλή βιολογική αξία.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ καλωσορίζει την εταιρεία «ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ» στην ομάδα των υποστηρικτών της».

Πηγή: Νέος χορηγός για την ΚΑΕ Άρης – pressaris.gr

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sfak3

ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ…όπως ο ωραίος μας πρόεδρος Ζαφειρης.

Bilias6

Μια χαρα. Πιο αντιπροσωπευτικη χορηγια για την διοκηση δεν υπαρχει. Απο σανο αλλο τιποτα. Σοβαρη χορηγια μην περιμενετε. Για να ερθει πρεπει πρωτα να δει κατι. Μεγαλη ομαδα = μεγαλος χορηγος.

vaggelaris

Δεν εχει να κανει μονο με την ομαδα αλλα κ τη γενικοτερη κατασταση του ελληνικου μπασκετ. Αν δεις κ τους λεγομενους πρωταγωνιστες παο κ ολυμπιακο δεν εχουν κ τιποτα μεγαθηρια χορηγους. Κ γενικα οι περισσοτερες ομαδες εχουν στοιχηματικες η εταιρειες φιλικα προσκειμενες στις ομαδες. Κοινως υποχρεωσεις κλεινουν…

spire

Τα πρόστιμα που θα παίρνουμε εξαιτίας του θα αφαιρούνται από την χορηγία;

Τι εννοείς;

Α μάλιστα…Κάτι θυμάμαι.Άρα ο ίδιος είναι;

Ναι ναι αυτος

Jose

Χρόνια τώρα ζητάμε αφού δεν υπάρχουν μεγάλοι χορηγοί να βρουν πολλούς μικρότερους. Φέτος φαίνεται να το καταφέρνουμε. Ελπίζω να δώσουν την οικονομική σταθερότητα που χρειάζεται.