Καταγγελία για κατάπτωση του άρθρου 99, για τρίτη φορά, έκανε νομικός εκπρόσωπος πρώην παικτών του Άρη στους οποίου οι «κίτρινοι» χρωστούν χρήματα.

Η ΚΑΕ έχει μπροστά της πλέον πέντε ημέρες ώστε να καλύψει τις οφειλές είτε βέβαια να έρθει σε νέο διακανονισμό με τους παίκτες ώστε να καταβάλλουν τα χρήματα.

Ο δικηγόρος Νίκος Πετράτος εκπροσωπεί τους Χαραλαμπίδη, Μπάρλο, Κουμπούρα, Ντικούδη και Αργυρόπουλο.

Πηγή: Νέοι μπελάδες για την ΚΑΕ Άρης, καταγγελία του άρθρου 99 | SportimeGreece

2 μήνες απειλεί ο Πετράτος πως θα το κάνει , το έκανε.

Από την ΚΑΕ λένε πως μιλάνε απευθείας με τους παίκτες κι όχι με αυτόν και πρότειναν 50% εξόφληση άμεσα.

Αυτά ξέρω.

Η διαδικασία , όπως την ξέρουμε , είναι πως πρέπει να γίνει εκδίκαση της υπόθεσης κι αν δεν έχουμε συμφωνήσει μέχρι τότε , έχουμε 15 μέρες να έρθουμε σε συμφωνία.

Πόσα χρωστάμε δεν ξέρω , πάντως για το 99 , τα ποσά που προβλέπονται από το 18-19 και μετά είναι μηδαμινά , οπότε υποθέτω πως δε μιλάμε για μεγάλα ποσά.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Αποκλείεται ο Γουιλι πληρώνει τα πάντα. Βέβαια δε πληρώνει το 99 δεν έχει αρθεί ούτε ένα μπαν αλλά πληρώνει τα πάντα!

spire

Οντως ειμαστε νομιζω στην 3ετια που δινουμε 110χιλ το χρονο.
Δηλαδη ποσα απο αυτα να ειναι σε αυτη την πενταδα? Αντε να ειναι τα μισα. Αν προτεινει 50% κουρεμα και αμεση εξοφληση παει να γλιτωσει κανα 70-80χιλ μακροπροθεσμα.
Οκ δεν ειναι ασχημα και φανταζομαι δε θα ρισκαρουν το 99 σε καμια περιπτωση για τετοια ποσα.

AlphaMi

Αν τους χρωστάμε λίγα μας προσβάλλει αυτή η κίνηση!
Τι είμαστε; Τίποτα μπακάληδες;
Στα σοβαρά παίρνουμε μόνο όποιον χρωστάμε εξαψηφιο ποσό…
Στα σοβαρά τώρα, μάλλον καταρρέει και το επιχείρημα ότι μπορεί να μην έχουμε ομάδα αλλά πληρώνονται τα παλιά

gallistis237

Μάλλον θα χρειαστούμε νέο 99 …

Sam Vincent

Νομίζω πως το έχουμε ξαναδεί : Ο Γουιλ είναι δεινός στο παζάρι και στην διαπραγμάτευση . Θα σου βγάλει την ψυχή για να σου δώσει όσο γίνεται λιγότερα .Ελπίζω να είναι μια ακόμα τέτοια κίνηση . Ο petratus-petratus ,λογικά θέλει τα περισσότερα για τους πελάτες του (και γιαυτόν) και έχει την υπομονή να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα και να μας πιέσει όσο δεν παει .Οι παίκτες πάλι δεν έχουν την υπομονή και ίσως υποκύψουν στα παζάρια μας ευκολότερα .Να που δλδ : ας πάρουμε και τα λίγα που μας δίνουν να ξεμπλέξουμε μ αυτούς ,αφού δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και ίσως να τα χάσουμε όλα . Ο Γουίλ λοιπόν ίσως προσπαθεί να εξαντλήσει και αυτήν την πιθανότητα και να βάλει τους παίκτες να πιέσουν τον petratus. Είναι αυτό ντροπή για τον σύλλογο? Ναι φυσικά .

Dr Nimbelugen

το +1 από εμένα για όλη την προσέγγιση.Ανήθικο μεν,αποτελεσματικό(πιθανά) ως ελιγμός,δε.

ChrisSiak

Τον Κουμπουρα τον έχω εγώ. Παίζει Οιακα Ναυπλίου. Πάω του μιλάω διαολοστελνει Πετράτο case closed.

Πέρα από την πλάκα όμως και πολύ άργησε να βγει άρθρο με το όνομα του. Τον Πετρατο εννοώ. Εννοείται ότι θα έβγαινε όταν θα ησύχαζαν λίγο τα πράγματα όσον αφορά την παραμονή.
Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός σε κανένα επίπεδο. Αγωνιστικό και διοικητικό. Όταν βρουν ευκαιρία βαρανε. Και δικαιολογημένα.

timemaster

Άρχισαν τα όργανα.
Έχω την εντύπωση πως το κάνουν επίτηδες για να μην εφησυχάζουμε. Μόλις η ομάδα δει ότι οι οπαδοί χαλάρωσαν λιγάκι από ένα πρόβλημα δωστους ένα άλλο για συσπείρωση (not) διχόνοια.