Ο Μποχωρίδης συναντήθηκε χθες στην Αθήνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου και συζήτησαν για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Η πρόταση που έχει καταθέσει ο Άρης στον παίκτη είναι συγκεκριμένη. Δεν είναι υψηλή οικονομικά, το γνωρίζουν αυτοί οι άνθρωποι του Άρη, αλλά δεν θέλουν να παρεκκλίνουν της απόφασης που πήραν για συγκεκριμένο μπάτζετ και συγκεκριμένα συμβόλαια.

Το αν θα γίνει ή όχι βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη από τους κίτρινους είναι ερωτηματικό αυτή τη στιγμή και πλέον περισσότερο είναι θέμα του Μποχωρίδη να απαντήσει στην προσφορά των κίτρινων.

Είναι λογικό ο Μποχωρίδης να περίμενε υψηλότερη πρόταση, αλλά τα δεδομένα του Άρη δεν επιτρέπουν να αλλάξει ριζικά αυτό που έχει ήδη προτείνει η ΚΑΕ στον παίκτη.

Πηγή: Νέα συνάντηση Αγγέλου – Μποχωρίδη στην Αθήνα – PRESSARIS

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Έχει τραβήξει πάρα πάρα πολύ το θέμα. Σε 3 βδομάδες ξεκινάμε προετοιμασία και ακομα η ομάδα έχει ροστερ 5 παικτών. Πρέπει να βιαστούμε και η περίπτωση Μπόχω πρέπει να κλείσει οριστικά μέχρι Παρασκευή. Φτάνουν τα παρακάλια, αυτά είναι τα δεδομένα πες ένα ναι ή ένα όχι και πάμε παρακάτω.

Sam Vincent

Η απορία μου είναι Toby είναι , τι αλλάζει από συνάντηση σε συνάντηση και γιατί γίνονται αυτές και δεν γίνονται τηλεφωνήματα π.χ. Εμείς έχουμε πει πως θα έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο και δίνουμε 50 χιλιάρικα (π.χ. ) Ο Λευτέρης λεει πως τον καλύπτουμε αγωνιστικά αλλά θέλει τουλάχιστον 100 (πάλι π.χ) . Ο Λευτέρης περιμένει καμιά πρόταση της προκοπής κι εμείς του στέλνουμε παγωτίνια και πεινερλάκια για να τον καλοπιάσουμε . Εκτός και αν σε κάθε συνάντηση ο Γουίλ ανεβαίει κανένα πεντακοσάρικο και ο Λευτέρης έχει υπολογίσει πως σε 40 ακόμα θα πει το ναι . Αλλά ο Γουιλ δεν μπορεί ν ανέβει .Θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε κάθε τέσσερις μέρες ,να ανταλλάσσουμε πεινερλάκια μέχρι και τον Σεπτέμβριο αλλά μήπως κάποια στιγμή να κοιτάξουμε και κάτι άλλο ? Πόσο να φλερτάρεις μια γκόμενα ,που την είχες και πριν και γνωρίζεστε άριστα που σε κάθε ραντεβού σου λεει “πρέπει να το σκεφτώ” ?

keoma

Πόσο να φλερτάρεις μια γκόμενα ,που την είχες και πριν και γνωρίζεστε άριστα που σε κάθε ραντεβού σου λεει «πρέπει να το σκεφτώ» ? με τα δικά μας δεδομένα… μέχρι να την ρίξεις…

Sam Vincent

Ξέχασα να αναφέρω πως στη συγκεκριμένη περίπτωση γνωρίζεις πως και η γκόμενα αλλά και εσύ σε λίγες μέρες θα παντρευτείτε ,έτσι και αλλιώς .

keoma

είναι τσαχπίνα η γκόμενα και βρίσκει και τα κάνει…

Sam Vincent

Ή εμείς καληνυχτάκηδες .

keoma

τι ωραία λέξη…!!!! επειδή δεν μας συμφέρει όμως ας μας πούμε ρομαντικούς…

dragon_aris

Βασικά παρακαλάμε να ξεμείνει η γκόμενα.Περιμένουμε σε μια γωνία να τελειώσει τα ραντεβού της με άλλους άντρες και αν δεν της κάτσει κάποιος από αυτούς περιμένουμε μήπως και το φέρει η τύχη και αναγκαστικά μείνει με μας.

Αυτή τη φορά ,Σαμ,θα παρουσιαστούμε ολίγον τί αγριοτεροι στη νέα αυτή συνάντηση:Δεν είναι τυχαία η επιλογή της συγκεκριμένης φωτογραφίας-ο Αγγέλου θα κάνει “ντα ντά, καλέ!” τον Λευτεράκη (με παλάμη αέρινη α λά Χρόνη Εξαρχάκου στην “Παριζιάνα”)αντί για το παραδοσιακό μασάζ που δεν φαίνεται να πιάνει…

Δεν φτάνει που παρακαλάμε να γ@μhs@umε με 5 euros ,θα πουλήσουμε και νταηλίκι … Αρης είσαι !!!

keoma

σε κάποιες περιπτώσεις αξίζει να το τραβήξεις και παραπάνω.. είναι δεδομένο πως πρέπει να γίνουν προσεχτικές κινήσεις κι αν τα κουκιά είναι μετρημένα με αυτά πρέπει να πορευτούμε.. εμείς ως φίλαθλοι θέλουμε να δούμε μπάσκετ αλλά έχουμε μπλέξει εδώ και καιρό με όλα τα υπόλοιπα.. εγώ περιμένω ένα αξιόμαχο σύνολο και καλύτερο μπάσκετ..

vaggelaris

Κάπου διάβασα ότι του κάναμε πρόταση για 40 Χιλ. Αν ισχύει όντως λογικό να το σκέφτεται ο παικτης. Κ σε αυτή τη περίπτωση φαίνεται υπερβολικό το 35αρι για Καλαϊτζάκη. Άντε να τελειώνει όμως γιατί παραεγινε σήριαλ.

stepap

Η πρόταση είναι 160 για 3 χρόνια. Δηλαδή κανένα 50αρικο για φέτος.
Αν δεν βελτιώσουμε λίγο την προσφορά μας είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Starstruck

Πιάσε Μποχωρίδη~άσε Μποχωρίδη, πιάσε Μποχωρίδη~άσε Μποχωρίδη… και τούμπαλιν. Καλό Αύγουστο που βγαίνουν κι οι κολιοί…
(Υ.Γ. Ο Κάηζερ ακόμα δεν ανακοινώθηκε. Πάει ο Γουλιέλμ για νέα τριπλή ανακοίνωση μεταγραφής για να φαίνεται έργο?)

Starstruck

(Πολύ “Three to Go” διοίκηση έχουμε φέτος ασ’ούμε…)

MrT

M’ αρεσει που καναμε προταση kαι στον Καββαδα να συνεχισει .

keoma

αυτός χάνει.. θα πάει σε κανά Περιστέρι και ποιος θα τον βρίζει μετά..???