Φάκελο με επιπρόσθετα στοιχεία για την κατάσταση της ομάδας έστειλε σήμερα η ΚΑΕ στην Ευρωλίγκα, όπως της είχε ζητηθεί στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής συμμετοχής της την επόμενη χρονιά στο Γιούροκαπ.Οι κίτρινοι ζήτησαν μάλιστα απευθείας συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, προκειμένου να του αναλύσουν διά ζώσης το πενταετές πλάνο που ζητήθηκε από την Ευρωλίγκα.

Πηγή: Νέα στοιχεία εστάλησαν στην Ευρωλίγκα, η ΚΑΕ ζήτησε συνάντηση με Μπερτομέου! | PRESSARIS

Μα , αφού είναι σίγουρη η ΑΕΚ για την Ευρώπη , γιατί ασχολούνται με εμάς;

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Την μια wild card τη δικαιούμαστε εμείς,εξάλλου η αεκ θα παίξει ευρωλίγκα…..χαχαχαχα…πότε,ποτέεεεεε ρεε!!

experience

Δεν ξέρω αν υπάρχει το δικαιούμαστε στις wild card, νομίζω τη δίνουν όπου θέλουν. Εγώ βασικά είμαι αντίθετος γενικά με την ιδέα της ύπαρξης wild card αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

I hate mornings

“Μα , αφού είναι σίγουρη η ΑΕΚ για την Ευρώπη , γιατί ασχολούνται με εμάς;”

Βασικά εμείς ασχολούμαστε. Όχι αυτοί. Και νομίζω ότι καλά κάνουμε. Δεν χρειάζεται να μας πάρει την θέση η ΑΕΚ επειδή έκανε 1-2 κονέ παραπάνω από μας.

Στα του ρόστερ, επειδή είδα και σε άλλα σχόλια ότι αρχίσαμε ήδη μεταγραφολογία, θέλω να κρατήσουμε κορμό και να κάνουμε 1-2 ποιοτικές προσθήκες. Μαυροειδή αντί Χαρίση (που πλέον είναι 35+), Ζάρα αντί Καραθανάση και ίσως Σταμάτη (σαν πρότζεκτ). Εκτός αν ο Πρίφτης θεωρήσει ότι ο Λαρεντζάκης μπορεί να δώσει παραπάνω πράγματα στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε Έλληνα άσσο (τον Μούρτο δεν τον θεωρώ καθαρό άσσο) και μεγάλες ομάδες χωρίς Έλληνα άσσο δεν μπορείς να χτίσεις. Υπό αυτό το πρίσμα θέλω να μείνει χώρος και χρόνος στο ρόστερ για τον Πουλιανίτη (αν και φάνηκε μέχρι τώρα ότι έχει πολλά ψωμιά ακόμα να φάει). Αλλιώς, ποιος Έλληνας άσσος υπάρχει που να μπορούσαμε να επενδύσουμε επάνω του?

The_Emperor_Is_Dead

….ο Ξανθόπουλος,σε καλή ηλικία,με πολλές παραστάσεις,εμπειρία και δοκιμασμένος!Αν και νομίζω ότι ο Πρίφτης θα πάει και πάλι σε επιλογή ξένου άσσου!

nikos

Καλος αλλα μονο για 15 λεπτα….Μπορει να μεινει και ο τομας (εστω σαν μπακ-απ)…θα δειξει…..παντως ο ζαρας αν ερθει δεν θα ναι για 12ος παικτης..