Ο λόγος για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη και τον Δημήτρη Πρίφτη οι οποίοι έχουν δώσει το «πράσινο φως» να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης, μιας και δεν έχουν τηρηθεί οι διακανονισμοί που είχαν κάνει για οφειλές προηγούμενων ετών.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης πριν από μερικές ημέρες είχε στείλει εξώδικο στην ΚΑΕ Άρης, μιας και δεν τηρήθηκε ο διακανονισμός που είχε κάνει το καλοκαίρι και σύμφωνα με τον οποίο θα έπαιρνε 80.000 ευρώ από τα αρχικά 125.000 ευρώ που του οφείλονταν.

Ο Δημήτρης Πρίφτης εδώ και αρκετό καιρό έχει στην διάθεση του διαταγή πληρωμής για ένα ποσό της τάξεως των 80.000 ευρώ, δεν είχε προχωρήσει όμως σε καμία νομική κίνηση καθώς περίμενε να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος.

Πηγή: Νέα προβλήματα για Άρη, Πρίφτης και Τσαϊρέλης για κατάπτωση εγγυητικής | SDNA

” Χάρηηηηηηη …. που είχα γράψει του τηλέφωνο του Πλιάκη , δεν το βρίσκω…”

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Και το βαρέλι δεν έχει πάτο…