Στον χθεσινό (19/11) αγώνα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ με την ΚΑΕ Περιστέρι, εκτός από την αλλοίωση του αποτελέσματος σε βάρος του ΑΡΗ, είχαμε και μία άλλη πρωτοτυπία, δηλαδή να διαμαρτύρεται ο θύτης και να καλεί το θύμα να απολογηθεί. Αυτά τα πρωτότυπα, μόνο οι ένοχοι μπορούν να τα σκεφτούν.

Το ιδιαίτερα χαριτωμένο είναι ότι, ενώ η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εξέδωσε μία ανακοίνωση που δεν αφορούσε την ΚΑΕ Περιστέρι, αυτή αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί τους δικούς της ανθρώπους, δηλαδή εκείνους που της έδωσαν τη νίκη. Και προφανώς δεν εννοούμε τους αθλητές. Όμως αυτό στα απλά ελληνικά λέγεται μια κρυμμένη απολογία. Καλά κάνει η ΚΑΕ Περιστέρι και απολογείται, όμως θυμηθείτε κύριοι, απολογούνται οι ένοχοι και όχι οι αθώοι.

Η επίθεση της ΚΑΕ Περιστέρι στον κ. Αγγέλου, προφανώς έχει να κάνει με την απαράδεκτη αθλητικά συμπεριφορά των παικτών της και του προπονητή της, που κατά τη διάρκεια του μισού αγώνα έβριζαν τους φιλάθλους του ΑΡΗ. Καλά θα κάνουν να πάρουν μαθήματα από την αθλητική συμπεριφορά, τόσο των φιλάθλων όσο και των αθλητικών παραγόντων της ομάδας μας. Χαιρόμαστε που η αλήθεια και το αθλητικό ήθος δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης για το Περιστέρι, πώς εννοούν όμως την αλήθεια και την ηθική, παρακαλούμε να μας εξηγήσουν. Μήπως εννοούν ότι όταν κερδίζουν, όλα καλά και όταν δεν κερδίζουν, χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να νικήσουν; Πάντως για οποιαδήποτε Αθλητική Ανώνυμη Εταιρεία, το να αποκαλεί τον προπονητή της άλλης ομάδας «τύπο» δεν της περιποιεί τιμή, ούτε και αποδεικνύει ότι αντιλαμβάνεται τη θέση της στο σύστημα της καλαθοσφαίρισης της χώρας.

Αντίθετα προς τους «νεόκοπους παράγοντες», στους οποίους αναφέρεται στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Περιστέρι, οι προφανώς παλαιότεροι και με επίσης, προφανώς απαρχαιωμένη αντίληψη για τον ελληνικό αθλητισμό, άνθρωποι του Περιστερίου, αγωνίζονται εκείνοι με κατς, όπως ήδη αναφέρουν. Συγχαρητήρια…

Υ.Γ. 1 Σχετικά με τη φάση, όπου καταλογίστηκε φάουλ στον Lucky Jones, απλά και μόνο παραπέμπουμε στο σχετικό βίντεο. Επίσης καλό θα ήταν να ακούσουν τι λέει ακόμη και ο δημοσιογράφος που περιέγραψε το παιχνίδι για λογαριασμό της Ε.Ρ.Τ., πριν σφυρίξει ο διαιτητής… Απλά το προφανές: «καλάθι και φάουλ».

Υ.Γ. 2 Το ήθος και την αθλητική ηθική, η διοίκηση, η ομάδα και οι οπαδοί του ΑΡΗ, την έδειξαν φιλοξενώντας, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό, 60 οπαδούς της ομάδας του Περιστερίου.

Υ.Γ. 3 «Δεν θα θυσιάσουμε ποτέ το ήθος και την ηθική μας για καμία νίκη». (Mike Candrea).

 

Πηγή: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Στο βίντεο πάντως της φάσης , ο Πεδουλάκης ζητάει βήματα…για να μην το παίζει και ιστορία μετά…

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτό με τα ΥΓ μόδα είναι και θα περάσει,ε;Τι,όχι;