Νέα αναβολή στο Άρης-Ηρακλής! Ενημερώθηκαν οι ομάδες από το σάιτ της ΓΓΑ. Ούτε αυτήν την Τετάρτη θα γίνει το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και τον Ηρακλή για την Basket League, λόγω της μετάβασης της Θεσσαλονίκη στο “γκρι Γ’ επίπεδο” για τον Covid-19.

Όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε εκτάκτως τη Δευτέρα οδηγία-απόφαση με την οποία διευκρινίζεται πως στη Θεσσαλονίκη, που θεωρείται γκρίζα ζώνη, δεν θα μπορεί να γίνει καμία αγωνιστική δραστηριότητα. Δηλαδή ούτε αγώνες ούτε και προπονήσεις.

H απόφαση αυτή του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας ουσιαστικά ανατρέπει ως έναν βαθμό την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΓΓΑ το απόγευμα της Δευτέρας, η οποία βασιζόταν σε προηγούμενα δεδομένα και προέβλεπε την απρόσκοπτη διεξαγωγή όλων των αγώνων της Superleague 1 και της Basketleague για τις επόμενες 14 ημέρες, ακόμα και στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει επιβληθεί lockdown.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, οι δυο ΚΑΕ ενημερώθηκαν από την ΓΓΑ για την νέα αναβολή του αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Τετάρτη στι; 17:00 στο Αλεξάνδρειο.

Αύριο θα υπάρξει και η επίσημη αναβολή του αγώνα.

Νέα αναβολή στο Άρης-Ηρακλής! Ενημερώθηκαν οι ομάδες

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Η διαχείριση του όλου θέματος από τη πολιτεία είναι τρικυμιώδης και το μόνο που προκαλεί είναι αντιδράσεις σε ένα θέμα που θα έπρεπε να είμαστε όλοι ενωμένοι.

Night Audit

Είσαι πολύ ευγενικός στους χαρακτηρισμούς σου.
Για κάποιους που έχουν αλλάξει 3 φορές τον χάρτη με τα επίπεδα και τα μέτρα, σε μια βδομάδα, τα οποία μέτρα που υποτίθεται θα έχουν αποτελέσμα μετά από 14 μέρες , αλλάζουν κάθε 3 μέρες , από τους ίδιους που τα βάζουν και κάθε φορά μας λένε πως όλα είναι υπό έλεγχο, όταν ξεκάθαρα δεν είναι, ο χαρακτηρισμός τρικυμιώδης είναι πολύ ήπιος.

Mε συγκινεις,Αντμιν.Πιστευα πως μόνο το υπερηχητικό μυαλό μου πρόσεξε αυτή τη λεπτομέρεια.!😁Εφόσον βαλαν καθολική χρήση μάσκας στην Θεσσαλονίκη τις προαλλες,θα πρεπε να περιμένουν δύο εβδομάδες για να δουν κατά πόσο απέδωσε αυτό το μέτρο.Κι όχι αμεσως,καραντίνα.Με τέτοια τακτική,πως περιμένουν ν πεισουν τώρα που εχουν αρχίσει και επικίνδυνες αντιδράσεις;

Night Audit

Ε δε νομίζω πως ανακαλύψαμε και την Αμερική Καπετάνιε. Απλά, λογικά, συμπεράσματα βγάζουμε… Τώρα πως άλλοι, περισσότερο υπεύθυνοι δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτά, δεν μπορώ να ξέρω.

Και αυτό plus ότι δεν σκεφτονται λογικά όλοι, υπεύθυνοι και μη.

vaggelaris

Καραγκιοζηδες, γελοιοι, τσιρκο. Δε λεω αλλα. Θα με κοψει η λογοκρισια