Συγκεκριμένα, ο Γιάνκοβιτς είχε καταθέσει αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής από τον προηγούμενο χειμώνα, λόγω οφειλών ύψους 110.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ο παίκτης αρχικά ήταν θετικός και ανοιχτός σε διάφορους τρόπους πληρωμής, ωστόσο κανένας από τον Άρη δεν ασχολήθηκε από τότε, με τον παίκτη να κάνει νέα αίτηση.

Πηγή: Νέα αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής του Άρη από τον Γιάνκοβιτς | SDNA

Κρίνοντας από την πηγή ( SDNA ) μάλλον ο Γιάνκοβιτς δε δέχτηκε κάποιον από τους διακανονισμούς και έτσι πιέζει για κάτι καλύτερο…

45 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Πριν κανα 4αρι μέρες γράφτηκε για Γιανκοβιτς κ ΠΑΟΚ. Σήμερα γράφεται για Γιανκοβιτς κατά Άρη. Πριν από κανα μήνα γράφτηκε για Μποχω και ΠΑΟΚ. Πριν από ένα μήνα παρα κάτι γράφτηκε για το συμβόλαιο που σκίστηκε από τον παοκ.

Αδερφέ Παπαθεοδωρου κουρασες.

AlphaMi

Και ο κοσμος κουρασε ομως που τσιμπαει σαν τον χανο και φερνει την καταστροφη σε στοχευμενα δημοσιευματα
(δεν μιλαω για το συγκεκριμενο αλλα μιας και αναφερθηκες στον “αδερφο”)

ChrisSiak

Όσο υπάρχουν όμως άτομα που τσιμπάνε τέτοια άρθρα θα είναι βούτυρο στο ψωμί. Ειδικά σε σδνα. Δε λέω ότι δεν υφίστανται χρέη. Αλλά ειδικά το συγκεκριμένο σάιτ ψοφαει για τέτοια άρθρα.

Ακόμα θυμάμαι μετά την έλευση Λάσκαρη-πριν ανακαλυφθεί ότι ήταν λαμόγιο, όταν ήταν ακόμα ένας επενδυτής(γελάω)- είχε γραψει το σδνα εντελώς ξαφνικά ότι χρωστάμε 150-200Κ στον Κικι Κλαρκ κ ότι ο Λασκαρης τελικά το σκέφτεται να πάρει τον Άρη κ ότι χαλάει το ντιλ κλπ κλπ. Θέλω να καταλήξω πως οι συγκεκριμένοι ψοφάνε κάθε τόσο απλά να τα χώνουν στον Άρη.

ChrisSiak

Ισχύει απλά κάτι άλλο που ισχύει είναι ότι πάμπολλες φορές οι συγκεκριμένοι έχουν βγάλει μια είδηση που δεν έβγαλε κανεις άλλος! Όλοι οι φωστήρες εκεί είναι μαζεμένοι μάλλον.

Jose

Η ιστορία με τα χρέη δε θα τελειώσει εύκολα.

vaggelaris

Κινδυνεύουμε άμεσα από αυτή την αίτηση?

Toby B

Θα πάρει κανένα 10χιλιαρο τώρα και θα συμφωνήσει σε ένα καλό κούρεμα να τελειώνουμε. Και χαιρετίσματα στον Αθηναίου αφού μάλλον θα είναι συμπαικτες.

Toby B

Μεγαλο κριμα για αυτον τον παίκτη. Είχε το πακέτο να κάνει καλή καριέρα αλλά το μυαλό του δεν τον άφησε. Όχι τρομερά προσόντα αλλά καλό πακέτο. Τώρα πλέον δεν τον θέλει καν η τελευταία της Ισπανίας. Τώρα για το θέμα των αιτήσεων, ας τον τρεναρουν μέχρι το τέλος και ας πιέσουν να δεχτεί ένα γενναίο κούρεμα.

vaggelaris

Άλλος ένας παίκτης που είχε ένα σχετικό ταλέντο κ έκατσε πάνω στα συμβόλαια κ τα μεγαλεία του ΠΑΟ χωρίς να συνεχίζει να δουλευει

Sam Vincent

Εγώ ξέρω πως αν υπάρχουν ψεύτικα δημοσιεύματα που σκοπό έχουν να δυσφημήσουν και να βλάψουν ,απαντάς άμεσα σε αυστηρούς τόνους .Τα σκεπάζεις και τα κουκουλώνεις για να μην πετύχουν τον στόχο τους και να εκθέσουν τον κάθε κακόβουλο . Όταν αυτό δεν συμβαίνει τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα .

ChrisSiak

Όπως ας πούμε στην ανακοίνωση της ανανέωσης του Μποχω που το βιντεάκι στην αρχή δείχνει να σκίζουν το υποτιθέμενο συμβόλαιο. Δεν βγήκε κανεις από τον ΠΑΟΚ να επαληθεύσει τα λεγόμενα τους περί συμβολαίου. Αφού το είχαν υπογεγραμμένο. Μα αφού το είχαν. Και το έσκισαν. Τεσπα.

Sam Vincent

Δεν υπήρχαν λεγόμενα από την πλευρά μας παρα μια φτηνή σκηνή σε ένα βιντεάκι . Σε τι ακριβώς να απαντήσει ο συμπολίτης ? Εσύ έχεις πεισθεί πως ο Λευτεράκης δεν υπέγραψε τίποτα? (εχω πει πως για μενα δεν αλλάζει τίποτα αφού επέλεξε ΑΡΗ)

Sam Vincent

Όχι ,ούτε απ αυτό έχω πεισθεί… Πιστεύω πως όμως υπήρχε έντονο φλερτ .Δεν ξέρω αν έπεσαν υπογραφές . Δεν πιστεύω πως από το πουθενά υπήρχε δημοσίευμα για υπογραφές που δεν διαψεύστηκε .

Sam Vincent

Μου έδωσες στοιχεία που δεν γνώριζα .Δεν θεωρώ απίθανη την εκδοχή σου . Συμφωνώ πως αν κάποιος έπρεπε να διαψεύσει σε αυτήν την περίπτωση αυτός ήταν ο Λευτεράκης .Απλά για να το μαζέψω ,το γεγονός πως δεν σπεύδω να διαψεύσω και να υποτιμήσω την πλευρά του Βλάντο (όπως κι εσύ) δεν σημαίνει πως τη υιοθετώ κιόλας . Δεν υπάρχει μόνο η μια πλευρά ή η άλλη . Συνήθως όπου υπάρχει καπνός ,υπάρχει και φωτιά .Οσο αντιαρειανός και να είναι κάποιος ,υπάρχει και ένα μέσο ,μια μπίζνα που δεν μπορεί να την ξεφτιλίζει με απολύτως ανυπόστατα δημοσιεύματα. Τέλος ,όταν υπερασπίζεσαι τα κεκτημένα ,το σπίτι σου και τα ιδανικά σου ,δεν γίνεσαι ποτέ Κούγιας

ChrisSiak

Εγώ επιλέγω ας πούμε να ερμηνεύσω ότι αφού στο βιντεάκι η ΚΑΕ εριξε μπηχτή «σκίζοντας» το συμβόλαιο στο βιντεάκι θα μπορούσε αν ισχυε το γεγονός να βγει ο επίσημος ΠΑΟΚ κ να πει ορίστε κύριοι το συμβόλαιο κ να μας το τριψει στη μούρη. Δεν το έκανε άρα δεν ίσχυε ποτε.

Το θέμα είναι ότι είτε από τους μεν είτε από τους δε κάθε τόσο βγαίνει ένα είδος μπουρδολογίας που απλά είναι κλικ μπειτ. Ένα ποσοστό αλήθειας κ ένα ποσοστό «δενεχουμετιναγραψουμετραβηχτετοαποταμαλλια».

Ε το συγκεκριμένο σάιτ βάζει πολύ περισσότερο από το δεύτερο σκέλος

Sam Vincent

Εμμέσως πλην σαφώς …( όχι εσυ night ,συμφωνώ με τα σχόλια σου και τα +1 είναι δικά μου)

Sam Vincent

Για μένα Night ,το ζουμί δεν είναι στην αίτηση κατάπτωσης που λογικά την έκανε …Είναι στο ότι ” ο παίκτης αρχικά ήταν θετικός και ανοιχτός σε διάφορους τρόπους πληρωμής, ωστόσο κανένας από τον Άρη δεν ασχολήθηκε από τότε, με τον παίκτη να κάνει νέα αίτηση.” Αν αυτό είναι αλήθεια ,είναι και μεμπτό…

Sam Vincent

Κατ αρχάς δεν το πάω στην άλλη άκρη .Γράφω ” αν είναι αλήθεια ” αρα δεν το υιοθετώ. Μπορεί να μην είναι αλήθεια και τότε πρέπει να παρέμβει αμέσως η ΚΑΕ (όπως έγραψα ) και να διαψεύσει και να “σκοτώσει ” την ψευδή είδηση που σκοπό έχει να την δυσφημήσει .Σε κάθε περίπτωση θα απαντήσει ο Γουιλ την Δευτέρα (έστω και καθυστερημένα )

Sam Vincent

Αν βγω εγώ και πω πως τα “πέρνεις ” από τον Σλαφτσάκη για να τον αβαντάρεις σε δυσφημώ και πρέπει να απαντήσεις με στοιχεία για να σταματήσεις την παραφιλολογία και την ψεύτικη ροή ειδήσεων

Sam Vincent

Σε έναν ιδανικό κόσμο ,με παγκόσμια ειρήνη ,επέτρεψε μου ν αστειευτώ. Στην εποχή που ζούμε η λάσπη κολλάει εύκολα και ξεπλένεται δύσκολα φίλε .

Sam Vincent

Έχω εντελώς διαφορετική άποψη.

Starstruck

Δίκιο σ’αυτό έχει ο Sam. Το βλέπουμε και με τους Τούρκους αυτό: πες πες πες, κάτι αρνητικό πάντα τους περνάει. Εμείς φταίγαμε στη Σμύρνη, εμείς φταίγαμε στην Κύπρο, εμείς φταίγαμε στη σφαγή της Χίου…

aka Θεούλης

Στο θεμα της λασπης συμφωνώ με Σαμ. Και αν εισαι πεντακαθαρος εξ αρχής, η λασπη δ φευγει με τιποτα, διοτι δ ειναι στο χερι σου να τη διωξεις.

aris6emperor

Βρε ουστ…

Dr Nimbelugen

Επειδή βλέπω από φίλους πως άρχισαν οι αφορισμοί για τον Γιάνκοβιτς κτλ κτλ.Παιδιά ας αφήσουμε το θυμικό στην απέξω. Σόρρυ κιόλας αλλά το παιδί ήρθε( κακώς αποδείχθηκε με ένα χ συμβόλαιο που εμείς προτείναμε-κακώς εκ του αποτελέσματος πάλι-, δούλεψε, έπαιξε με χαμηλή απόδοση βέβαια) και μετά τη λήξη του συμβολαίου έφυγε.Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ(ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ).Και μετά τα καζίκια που έφαγε( ο Βλάντο δεν ξέρει Λάσκαρη,Γουλιέλμο αλλαγές κτλ τον Άρη βλέπει απέναντί του δεν τον νοιάζουν οι διοικήσεις) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ.
Πόσοι εξ ημών δε θα κάναμε το ίδιο αν μας φέσωναν στις εργασίες μας και πόσοι θα δεχόταν συμβιβασμό όταν σε έχουν στο θα δούμε κανένα 12μηνο πριν αρχίσουν να συζητούν.Όχι ρε παιδιά εγώ ειδικά αν δεν είχα συναισθηματικό δέσιμο με την εταιρεία που θα μου τα φορούσε και αν ήξερα πως από τη μια δε ζορίζομαι οικονομικά, από την άλλη θα πάρω μέχρι πένας τα χρήματα μου σε 3-5-8 χρόνια δε θα έκανα πίσω.
Ας καταλάβουμε πως δεν μας παρακαλούν οι παίκτες, εμείς τους παρακαλούμε να δεχτούν κουρέματα.Όταν είσαι στο επιχειρείν υπάρχει ρισκ φάκτορ και εμείς με τα μωρουλίνια το λουστήκαμε κυριολεκτικά.

stepap

Άρχισαν τα όργανα για την νέα διοίκηση. Ο παίκτης έχει 100% δίκιο και πρέπει να πληρωθούν τα δεδουλευμένα του. Αυτά με τα κουρέματα του 50% είναι ντροπή.

Starstruck

Ωραία… μήπως πήρε χαμπάρι ότι χρειαζόμαστε σουτέρ και είναι ένας έμμεσος τρόπος να πιέσει για συμβολαιάκι? Μια προκαταβόλα 10 χιλ. μπροστάντζα και ένα 50ράκι νέο συμβόλαιο κι έφυγε για Άργος Ορεστικόν. Τα περσινά εν καιρώ…

Sam Vincent

Αν βγει νόμος , να εκτελεστούν οι σουτέρ ,θα πάει άδικα ο Βλάντο…