«Μπλόκο» της Παρτιζάν σε Πετσάρσκι για Άρη

Το πρώτο εμπόδιο είχε να κάνει με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, με τον νεαρό Σέρβο να επιθυμεί συνεργασία για έναν χρόνο και τους «κίτρινους» να ζητάνε μεγαλύτερη διάρκεια, προκειμένου να έχουν κέρδος σε πιθανή μεταγραφή του.

Το δεύτερο και πιο πρόσφατο εμπόδιο, ίσως και το δυσκολότερο, έχει να κάνει με την Παρτιζάν η οποία κατέθεσε ένσταση στην αρχική απόφαση των δικαστηρίων, σύμφωνα με την οποία Μάρκο Πετσάρσκι έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Σερβία, η Παρτιζάν κατέθεσε ένσταση την τελευταία ημέρα της προθεσμίας και πλέον αναμένεται η απόφαση, με την ομάδα του Βελιγραδίου να προχωράει σε αυτή την κίνηση, κυρίως για να μπορέσει να έχει οικονομικά οφέλη από την πιθανή αποχώρηση του Πετσάρσκι, μιας και είχε πληρώσει την Μπάγερν Μονάχου για να τον αποκτήσει. Επίσης από νομικής πλευράς η Παρτιζάν υποστηρίζει ότι ο Πετσάρσκι αυτή την στιγμή δεν είναι ελεύθερος για να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι εφόσον δικαιωθεί η Παρτιζάν και ζητήσει χρήματα για τον Πετσάρσκι, ο Άρης θα αποχωρήσει από την διεκδίκηση του, μιας και δεν μπορεί να πληρώσει ένα ποσό για μεταγραφή.

Πηγή: «Μπλόκο» της Παρτιζάν σε Πετσάρσκι για Άρη | SDNA

Μερικές φορές νομίζω , πως οι ρεπόρτερ μας τα κανονίζουν , ο ένας να βγάζει την καλή είδηση και καπάκι , ο άλλος , να βγάζει την κακή…

6 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
MrT

Δεν πειραζει τουλαχιστον μενει ο Μποχωριδης οπως ειδα στο γκαζετα.

Papatzis

Ο Μάρκο Πετσάρσκι περιμένει τις εξελίξεις, ενώ εφόσον έρθει θα αγωνιστεί ως Έλληνας αλλά μόνο με άρση του «ban».

Στον Άρη είναι αισιόδοξοι ότι το θέμα θα κλείσει θετικά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το άρθρο καταλήγει έτσι πάντως…Δεν ξέρω αν προστέθηκε μετά. Ας ελπίσουμε οτι θα γίνει η μεταγραφή.

Papatzis

Eίτε παίξει 15 είτε 20 είτε 25 τα καλάθια του θα τα βάλει. Θα φανεί ο ίδιος. Θα ζεσταθεί απο το κόσμο. Θα στρώσει χαρακτήρα

καπετάν Κανένας

Για αυτό που έγραψες για τους δημοσιογράφους “μας”.Μη νομιζεις.Να είσαι σίγουρος!