Στις 09/12, ο Α.Σ. ζήτησε από το μεγαλομέτοχο να δεσμευτεί δημόσια ότι θα παραχωρήσει άνευ τιμήματος τις μετοχές όταν του ζητηθεί. Σχετική δημόσια δέσμευση δεν υπήρξε και ο Α.Σ. προχωρά στο επόμενο βήμα.

Ζητούμε από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, σε εννέα φυσικά πρόσωπα, όπως ορίζει ο νόμος, τα οποία έχουν ήδη βρεθεί και είναι έτοιμα για να μοιραστούν ισομερώς τις μετοχές της ΚΑΕ.

Ζητούμε άμεση απάντηση από τον ιδιοκτήτη, ώστε να απεμπλακεί και μετοχικά από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και να μπορέσει ο Α.Σ. να δρομολογήσει τις εξελίξεις για την «επόμενη μέρα» του τμήματος μπάσκετ, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι διασωληνωμένο και προσπαθεί να μείνει στη ζωή με «ενέσεις», από ανθρώπους που δε συμβιβάστηκαν με την ιδέα ότι η ναυαρχίδα του συλλόγου μπορεί να διαλυθεί και φυσικά από τη συνεισφορά του κόσμου της ομάδας, ο οποίος ενσάρκωσε το σύνθημα «πως δε σ’ άφησα στα δύσκολα».

Περιθώρια για χρονοτριβή δεν υπάρχουν πλέον. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος καλείται να κάνει, ως μεγαλομέτοχος και μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ, την πρώτη κίνηση. Κι αυτή είναι μόνο μία: Η παραχώρηση των μετοχών της ΚΑΕ.

Πηγή: Eρασιτέχνης Άρης σε Γουλιέλμο:

13 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Τώρα αλήθεια θέλει ο ΑΣ τις μετοχές ή ετοιμάζονται για ηρωική εξοδο;

loukmosh

Άρχισαν τα όργανα..

spire

Γιατι εμενα μου κανει καλο νεο? Κατι κινειται. Βρηκαν κανεναν?

spire

Αυτή η σιγουριά θα μας φάει (μαζί και γω που μας ψήφισα για 4ους στην αρχή της χρονιάς λολ)

badgrandpa

Αν τις έχει αυτός, ας τις δώσει

badgrandpa

Το ποιο σημαντικό επεισόδιο έχασα night! Κάλιο αργά παρα ποτε

dorian gray

Σίγουρα υπάρχει παρασκήνιο ως προς τη χρονική στιγμή αυτής της ανακοίνωσης του ΑΣ.

vaggelaris

Τόσο καιρό δε βρέθηκε επενδυτής τώρα εμφανίστηκε που η ομάδα είναι ένα βήμα από την Α2…

vaggelaris

Γιατί κάπου προς τα πάνω διάβασα ότι βρέθηκε κάτι για αυτό παρανόησα. Βεβαια αυτή τη στιγμή σημασία έχει πρώτα το αγωνιστικό γιατί αλλιώς δεν έχει κ πολλή σημασία αν πέσουμε. Τότε όλοι θα λακισουν κ θα κάνουν το κορόιδο. Άσε που θα κράζουν ο ένας τον άλλο για τις ευθύνες. Ελπίζω να μη τα ζήσουμε αυτά.