Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΑΣ Άρης και Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης βρέθηκε σήμερα (27/01) στην Αθήνα, μαζί με τον νομικό σύμβουλο του συλλόγου Χρήστο Γρόλλιο και είχαν σειρά επαφών με τους φορείς της Πολιτείας και του μπάσκετ.

Οι δυο άνδρες πραγματοποίησαν συναντήσεις για θέματα που αφορούν τους “κίτρινους” στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και εκπροσώπησαν την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ σε υποθέσεις της στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (σ.σ. θέμα αντικατάστασης εγγυητικής) και στη Β΄ Ε.Ε.Ο.Δ.Α.Κ..

 

Πηγή: Μπαράζ επαφών για ΚΑΕ και ΑΣ στην Αθήνα – PRESSARIS

Μάλιστα…

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bilias6

Ετοιμαστειτε για το παραμυθι της αναδιαρθρωσης. Το 97 στο ποδοσφαιρο το πρωτοφαγαμε. Καλη μας ορεξη.

timemaster

Καλά όλα αυτά αλλά ποια ήταν ατζέντα συζητήσεων;
Ποια ήταν τα θέλω μας και οι στόχοι μας;
Και τέλος τι κερδίσαμε από αυτές τις συναντήσεις;

Άλλο ένα άρθρο που ξαναλέει πώς η διοίκηση προσπαθεί κ δε κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Μιας και ήμαστε στην περίοδο που μετράει η προσπάθεια και όχι το αποτέλεσμα.

vaggelaris

Προσπαθούν οι άνθρωποι δε λεω αλλά το αποτέλεσμα μέχρι τώρα λέει Άρης τελευταίος στην Α1. Στον επαγγελματικό αθλητισμό μετράει μόνο το αποτέλεσμα δυστυχώς. Τουλάχιστο θα πάρουν το βραβείο για το αθλητικό γεγονός της χρονιάς στην ελλαδα. Τον αγωνιστικό υποβιβασμό του μπασκετικου Αρη…