Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πείσει τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να φορέσει την πράσινη φανέλα, κάτι που θα συμβεί από το προσεχές καλοκαίρι! Αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ντραφτ ο νεαρός φόργουορντ.
Θεωρητικά τα νέα είναι από το sport24 αλλά φαίνεται σαν να κατέβασαν τη σελίδα.
Επίσης, το αναδημοσιεύει και στο newsit
κατεβηκε το αρθρο απο το sport24 που το πηρε απο τα πρασινα νεα!!!! ψηλοπαπας η οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια?
ειναι αληθεια οτι ιδιαιτερες αυταπατες να μεινει και του χρονου δεν ειχαμε. νομιζω οτι σχεδον ολοι που γραφουμε εδω το ξεραμε λιγο πολυ οτι θα φυγει.
αλλα για μ’ενα θα ειναι unfair του βεζε αν δεν μιλησει πρωτα με τα νεα αφεντικα.
θα του εδινα ολο το δικιο με το παλιο καθεστος που δεν ειχαμε μαντηλι να κλαψουμε και αναγκαστηκα στον βωμο των χρεων τον διναμε.
θα το ξαναγραψω δυστηχως εχουμε καταντησει τροφοδοσια των δυο της Αθηνας.
και πέρυσι αυτά λέγανε και είδαμε πως κατέληξε το πράγμα. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και φέτος. Πάντως, αυτά τα άρθρα είναι εκνευριστικά. Λογικά έγινε κρούση , γιατί να γράψεις συμφώνησε κι άλλα τέτοια;; Γράψε έγινε κρούση , όπως είχαν γράψει για την Μπαρτσελόνα.
Mη βιάζεστε,ο Μr Trendy δεν μίλησε ακόμη…
Το αποσύρανε το άρθρο, τυχαίο??
Να δειτε που στο τελος θα μεινει σε μας, θα του κανουμε ανανεωση με δυνατη ρητρα και θα παρουμε χοντρα λεφτα του χρονου το καλοκαιρι. Αντε να πεσει και κανα φραγκο να φερουμε 2 παικταραδες ακομη, να κανουμε σοβαρη ομαδα του χρονου, γιατι τα ‘χω παρει!
Το θέμα είναι να κάνεις μια σοβαρή ομάδα για χρόνια , να μην αρχίσουμε τα παλιά…Και η πραγματικά σοβαρές ομάδες χτίζονται χρόνια , δεν αγοράζονται σε ένα καλοκαίρι.
Εννοειται, ας κανουμε την αρχη ομως…