Καλές οι ανακοινώσεις και τα μπράβο στο διαδίκτυο, καλές οι εκθέσεις ιδεών και οι συζητήσεις μεταξύ συγγενών και φίλων, σεβαστά τα παράπονα και η καταγραφή των δυσκολιών, αλλά όμως όταν ο σύλλογος χρειάζεται λύσεις, οι θεσμοί του θα πρέπει να είναι εκεί, στην πρώτη γραμμή της μάχης. Να βγουν μπροστά, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και κυρίως να συμμετέχουν ενεργά στην εξεύρεση λύσεων. Όχι θεωριών και  απλής καταγραφής επιθυμιών.

Ο σύλλογος, δόξα τω Θεώ, έχει παράγοντες από όλα τα μήκη και πλάτη της πολιτικής, οικονομικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής βαθμίδας. Και στην ΚΑΕ, αλλά και στον νέο Ερασιτέχνη, όπου μπήκαν κατά δήλωση όλων, Αρειανοί με όρεξη, χωρίς κορεσμό ή κούραση για να προσφέρουν στον σύλλογο, για να δώσουν πνοή στην “μάνα του συλλόγου”, άρα και στα παιδιά του… Ιδού, λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρό. Δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο.

Είναι ώρα να βγουν μπροστά, να «τρέξουν» λύσεις, να μπουν χρήματα άμεσα, μια και όπως παραδέχθηκε και ο Γουλιέλμος υπάρχει σήμερα οικονομική στενότητα που του περιορίζει τις κινήσεις του και δήλωσε θετικός σε οποιαδήποτε “χείρα βοηθείας” από την πλευρά των παραγόντων. Σημαντική “λεπτομέρεια”: Κανείς δεν θα βοηθήσει τον Γουλιέλμο ή τον κάθε Γουλιέλμο, αλλά τον ΑΡΗ! Το έχουν καταλάβει; Η οικογένεια του Άρη θα πρέπει να λειτουργήσει σαν μια γροθιά. Με ενωμένες δυνάμεις, με έναν μεγαλομέτοχο που θα αποφασίσει να ακούσει κάποιες γόνιμες απόψεις και θα αφήσει στην άκρη την εσωστρέφεια, με έναν Ερασιτέχνη που θα ξεκολλήσει από την αδράνεια, με παράγοντες που θα βάλουν πλάτη -εφόσον χρειάζεται- έμπρακτα και όχι στην θεωρία, με τον κόσμο να γεμίζει, όπως το έχει κάνει στο παρελθόν, το γήπεδο…

Πηγή: Μπάσκετ Άρη: H ώρα της ανάληψης ευθυνών και των πράξεων! Από όλους… – PRESSARIS

💯

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
timemaster

Μου αρέσει που ξεκινάει με το ωραίες οι ανακοινώσεις και στην ουσία είναι μία ανακοίνωση για να έρθει ο κόσμος ο επιφανής κ να βοηθήσει.
Λόγια και μόνο λόγια.

dorian gray

Η ΚΑΕ χρειάζεται χρήματα.
Όχι συζητήσεις.
Εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι και αυτό γράφω.