πηγή: pressaris.gr

 

Είμαστε σχεδόν από το μηδέν. Είμαστε από πέρσι εγώ, ο Σίμτσακ και ο Φλιώνης. Χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνος. Οι στόχοι δεν εκπληρώνονται τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο. Χρειαζόμαστε χρόνο να δεθούμε και να παίξουμε μπάσκετ.

 

Κρύβεται μια μεγαλη αλήθεια στις δηλώσεις του αρχηγού. Για να χτίσεις ομάδα απαιτείται κορμός… κάτι που σημαίνει οτι κάποια στιγμή – από φέτος εάν όλα πάνε καλά – πρέπει να μείνουν τουλάχιστον 5-6 παίκτες για του χρόνου, μεταξύ των Ελλήνων και κάποιοι ξένοι εαν αξίζουν, τους θέλουμε και το θέλουν.

Επαναλαμβάνω αυτο που είχα γραψει… εχουμε να δούμε ξένους να μένουν παραπάνω απο μια σεζον (και περισσότερες) στην ομάδα απο εποχές Στακ, Γουίλκινσον, Μάσεϊ και Καστλ. Και τότε διεκδικούσαμε τίτλους…

Υ.Σ. Ο Μούρτος υπονοεΐ και κάτι άλλο… υπομονή απο τον κόσμο στις πρώτες στραβές!

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

Το κύπελο κρίνεται όμως Οκτώβριο. Αν ή κλήρωση σου κάνει τα κέφια ο κόσμος θα έχει απαιτησεις. Αν ξαναχασεις στην Κηφισιά π.χ. θα υπάρχει γκρίνια.

stepap

Σωστός ο Μούρτος αλλά πιστεύω ότι οι 3 αμερικάνοι που δεν έχουν ξαναπαίξει Ελλάδα θα έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.ολοι οι αλλοι, λίγο πολύ γνωρίζονται μεταξύ τους