Μονόδρομος οι διοικητικές εξελίξεις

Ήταν εμφανές, έγινε πλέον πασιφανές: Ο ΑΡΗΣ με το σημερινό τρόπο “λειτουργίας” του, θα πάει… άπατος. Το μαρτυρούσαν τα εξωαγωνιστικά θέματά του, άρχισε πλέον να το μαρτυρά και η βαθμολογία…
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος είναι άφαντος, η διοίκηση είναι πλην Χάρη Παπαγεωργίου τιμής ένεκεν και η ομάδα μοιάζει και είναι ακέφαλη, την ώρα που για το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει… πολυκοσμία στις αποφάσεις και στη «λειτουργία». Αποτέλεσμα, η ομάδα μοιάζει και είναι παντελώς αποκομμένη από τη διοίκηση, συζητήσεις στο εσωτερικό γίνονται περισσότερο για τις πληρωμές και το αν θα αντέξει η ομάδα εκτός παρά εντός παρκέ και όλα αυτά δημιουργούν μία τοξική κατάσταση, η οποία, αν ο ΑΡΗΣ δε θέλει από πολύ νωρίς να κουνήσει μαντήλι στην κατηγορία που παίζει μια ζωή, πρέπει να αλλάξει… χθες.

Από σήμερα αναμένεται μία σειρά από εξελίξεις που θα δρομολογήσουν την «επόμενη μέρα» στην ομάδα. Αρχικά, τα στελέχη της ΚΑΕ θα έχουν επαφή με τον ιδιοκτήτη για να τους πει, ως κάτοχος του 90% των μετοχών, τι σκοπεύει να κάνει. Όμως έτσι κι αλλιώς θα τρέξουν εξελίξεις οι οποίες μοιάζουν αναπόφευκτες. Το δ.σ. της ΚΑΕ τελεί υπό παραίτηση ώστε να δρομολογηθούν αυτές οι εξελίξεις, την ώρα που το απόγευμα αναμένεται να λάβει χώρα έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. ΑΡΗΣ με θέμα την ΚΑΕ και τις δράσεις που πρέπει να γίνουν για να γίνει προσπάθεια να μη βουλιάξει το καράβι.

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε σημείο που τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή. Οι παίκτες είναι στα όριά τους και πρέπει να τους καταβληθεί άμεσα ένας μισθός ώστε να υπάρξει μία ηρεμία τουλάχιστον σ’ αυτό το κομμάτι, η εγγυητική της ΚΑΕ έχει καταπέσει εδώ και 10 μέρες, τα ban επιστρέφουν και ούτω καθεξής.

Η ομάδα πρέπει να μείνει όρθια εξωαγωνιστικά και ταυτόχρονα να δει και τον αγωνιστικό δρόμο, ο οποίος έχει στενέψει επικίνδυνα. Ο προσεχής αγώνας με την ΑΕΚ στην Αθήνα είναι εκτός προγράμματος, αλλά ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει άμεσα ώστε ο ΑΡΗΣ να μπορέσει να κερδίσει το Λαύριο σε 12 μέρες. Γιατί αν χάσει κι αυτό το ματς, μόνο ένα θαύμα θα τον κρατήσει στην Basket League.

Πηγή: Μονόδρομος οι διοικητικές εξελίξεις | AllAboutARIS.com

Το βάζω αυτούσιο το άρθρο , γιατί βασικά συμφωνώ με όλα.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris west side

1000 άτομα από 400 ευρώ για να αγοράσουν διαρκείας 5ετιας. Μαζεύονται 400 χιλιάρικα βάζουν και όσοι μπορούν για να βγει η χρονιά. Όλα αύρα φυσικά χωρίς τον δικηγόρο γιατί μας κοροϊδεύει…