H άποψη του δημοσιογράφου Γιάννη Δασκάλου, ο οποίος μέσω διαδικτύου πρότεινε κάποια πράγματα. Τα καταγράφουμε ως μια πρώτη προσπάθεια κατάθεσης πρότασης, τη στιγμή που οι επίσημοι φορείς του Άρη τηρούν σιγή ιχθύος και ο κόσμος παρακολουθεί παγωμένος.

“Δεν είναι ώρα για δάκρυα. Δεν είναι ώρα να πούμε ποιος τα έλεγε και ποιος έκανε την στρουθοκάμηλο. Είναι η ώρα της συσπείρωσης. Η ώρα της αλήθειας. Η ώρα του ΑΡΗ. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις προτείνω άμεσα τις εξής κινήσεις:

1) Σύσταση επιτροπής σωτηρίας με την συμμετοχή των Λευτέρη Αρβανίτη, Χάρη Παπαγεωργίου, Χρήστου Γαλιλέα, Θανάση Πλιάκη, Στάθη Ρούσσου, Φάνη Ταρνατώρου και Γιάννη Ψηφίδη.

2) Σύσταση ειδικής ομάδας νομικών που θα τρέξουν τις εξελίξεις και θα προχωρήσουν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες απεμπλοκής της ΚΑΕ από το αρρωστημένο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

3) Άνοιγμα ειδικού λογαριασμού (στο όνομα του Λευτέρη Αρβανίτη ή άλλων μελών της επιτροπής σωτηρίας ή ακόμη και του Παναγιώτη Γιαννάκη) για την συγκέντρωση χρημάτων και την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του αγωνιστικού (αποδεσμεύσεις – μεταγραφές) με μίνιμουμ καταβολής το ποσό των 50 ευρώ.

4) Σύσταση ειδικής ομάδας εθελοντών Αρειανών με εξειδίκευση στα οικονομικά και το μάνατζμεντ, που θα συνθέσει ένα τμήμα μάρκετινγκ και θα φέρει εκτάκτως χορηγίες στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

5) Ενεργοποίηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ ως μέτοχος της ΚΑΕ με το 10% του κεφαλαίου, σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης μετόχων της ΚΑΕ και απαίτηση από τον Λάσκαρη να παραχωρήσει τις μετοχές του στην επιτροπή σωτηρίας.

6) Ανοικτή συνάντηση στο Nick Galis Hall με την συμμετοχή όλων των φίλων (οργανωμένων και μη) του ΑΡΗ, με τους ανθρώπους της επιτροπής σωτηρίας της ΚΑΕ. Ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας και δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας (για όσους δεν έχουν) σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

7) Συνάντηση του φορέα και του Α.Σ. με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για την κατάσταση στην ΚΑΕ.

Τέλος στην αδράνεια. Τέλος στο ψέμα και την υποκρισία. Τέλος στους “εμείς” και “εσείς”. Πάμε όλοι δυνατά να γλιτώσουμε τον ΑΡΗ από τον σύγχρονο εφιάλτη του….”

Source: BasketPlus.gr | Τα πάντα για το μπάσκετ! – Μια πρόταση για το αύριο του Άρη!

Κάπως έτσι το βλέπω κι εγώ…βέβαια κάποιος/κάποιοι πρέπει να κάνουν την αρχή και μετά νομίζω θα ακολουθήσουν πολλοί…

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ian 73

Ελπίζω το άρθρο αυτό να είναι ένδειξη του ότι κάτι κινείται κάτω από την επιφάνεια.
Αν ζούσα Ελλάδα,θα πήγαινα στον αγώνα με τα Τρίκαλα με αποκλειστικό σκοπό να γιουχαρω το εκτοπλασμα,να του δώσω να καταλάβει ότι ο Άρης δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.
Αν βρεθεί όνομα που εμπνέει εμπιστοσύνη με χαρά να δώσω τα 50 μου € και όχι μόνο αυτά.

aka Θεούλης

8) συσταση ομαδας ανθρωπων που αγαπουν τον Αρη και εκπροσωπουν την σκεπτομενη μάζα του πραγματικού μπασκετικού λαού του συλλόγου . Εμεις δηλαδή εδω στο BA

ChrisSiak

+1000

Dr Nimbelugen

Ο Δασκάλου σε πολλά προλαβαίνει κάποιες σκέψεις σαν άξονες συζήτησης για τη συνάντηση που προγραμματίζουμε.Το 8) που βάζεις Θεούλη το θεωρώ σημαντικότατο.

MrT

Λευτερια στον θεο του πολεμου .Θελουμε την ομαδα μας πισω.Αμην.

καπετάν Κανένας

#eimasteoloiareianoi#

καπετάν Κανένας

JE SUIS pARIS.
(χωρίς το p)

badgrandpa

9). να βρεθουν χρηματα για την πληρωμη του μαρμπλ γιατι αρχες ιανουαριου ξεκιναει το μπαν απο την fiba…….
10). αν εχουμε απαγορευση μεταγραφων ξενων να παρουμε τηλ το βασιλακη του σιμτσακ (αν και δυσκολα θα αφησει το περιστερι για εμας)

simon says

Μήπως όλα αυτά έπρεπε να γίνουν από το καλοκαίρι?? Κάλιο αργά, παρά ποτέ!!

Sam Vincent

Ουρλιαζα από τον Μαιο νομίζω.

stepap

Τα έλεγα κ εγώ!!!!

Mario Mponi

Night λες οτι καποιοι πρεπει να κανουν την αρχη.Τωρα ειναι η ευκαιρια εμεις του bba να δειξουμε το δρομο κ στους αλλους.Ας ειμαστε εμεις αυτοι που θα κανουν την αρχη.Προτεινω λοιπον στον αγωνα με τα Τρικαλα(δεν ξερω αν προλαβαινετε να βρεθειτε-εγω δυστυχως μενω Ροδο)να φτιαξετε πανο κατα της διοικησης κ να στε σιγουροι οτι θα σας στηριξουν κ οι υπολοιποι.
Καντε το τουλαχιστον θα εχουμε την συνειδηση μας καθαρη οτι εμεις προσπαθησαμε για την..πτωση του απατεωνα.Και κατι τελευταιο πηγαινετε γηπεδο ο ΑΡΗΣ ειναι εσεις κ σας χρειαζετε οσο ποτε αλλοτε.Δειξτε στο Λασκαρη ποιος ειναι ο πραγματικος ιδιοκτητης.Ανταποκριθειτε στο καλεσμα του Δρακου δειχνοντας την αγαπη κ την εμπιστοσυνη που του εχετε.Οταν καποιος συγγενης η φιλος ειναι στο νοσοκομειο παμε κ τον νοιαζομαστε.Αυτη τη στιγμη ο φιλος μας ο συγγενης μας(ΑΡΗΣ)νοσει δεν πρεπει να τον επισκεφτουμε..?

Πριν τα Τρίκαλα,μπορεί να γίνει δράση και στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της καε ,αύριο!!!Αν μοιράσουν όμως αυτόγραφα σε παιδάκια,μας δουλεύουν.-

Πρώτον: Ο Δασκάλου; Μα…ο Δασκάλου;;;Τεσπα,ποτέ μη λές ποτέ,γιατί όχι και μπράβο του ,αν…
Δεύτερον:Συμφωνώ σε όλα!
Τρίτον:Το 7 ήταν αυτό που ξεστόμισα(!) στα σχόλια με τη Νίμπουργκ προχτές.Επαφή με το κράτος(;)και τους όποιους φορείς(εοκ,εσακε) για εξεύρεση λύσης.

Μην περιμένεις πότε από τον άλλον να κάνει πράγματα που δεν κάνεις εσύ για τον εαυτό σου καπετάνιο μου.Αν δεν ξεκουνηθούμε εμείς,τίποτε δε θα συμβεί.Ούτε κράτος ούτε τίποτε.Μόνοι μας.

Jose

ΤΩρα ειναι οι στιγμη που διαβαζαμε στα βιβλια ιστοριας, αυτη η στιγμη που οι Ελληνες ενωνονται απεναντι στο κοινο εχθρο και μεγαλουργουν. Βεβαια καλο ειναι να συμφωνησουμε πρωτα για το ποιος ειναι ο εχθρος!

GeorgeG

Να στηρίξουμε όλοι.