Μια (πολύ) έξυπνη κίνηση

 

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στις βασικές «διατάξεις» ενός συμβολαίου, αλλά βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων. Άρα η επίσημη ανακοίνωση είναι απαραίτητη. Είναι προφανές ότι αυτή η υπόθεση δύσκολα θα χαλάσει, όπως και το ότι – εφόσον ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες – ο αθλητής θα έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Σημείο κλειδί ήταν η απόφαση του Νίκου Λάσκαρη να αποδεχθεί τον όρο αποδέσμευσης έπειτα από συνεργασία ενός μήνα. Πολλοί εκτίμησαν ότι ο Άρης έγινε υποχείριο των διαθέσεων του Γκόρντον, αλλά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ σκέφτηκε διαφορετικά σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες επεξηγήσεις, είναι σαφές ότι ο καταλυτικός μήνας για τον Άρη είναι ο Φλεβάρης. Μια ομάδα είναι υποχρεωμένη να καταστρώσει μακροχρόνια σχέδια αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν (φέτος) τα πράγματα για τον Άρη, δεν μπορεί να κοιτάξει πέρα από τις επόμενες 20-25 ημέρες. Είναι αναγκασμένος να επικεντρωθεί στο «τώρα». Τώρα που το… φαγητό είναι στη φωτιά.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο όρος αποδέσμευσης δεν είναι απαραιτήτως κακός για τον Άρη. Θα εξαρτηθεί α) από το επίπεδο ανταπόκρισης του παίκτη και β) από τα αποτελέσματα του Άρη. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί τον ερχόμενο Μάρτη ο Άρης να προσπαθήσει να πείσει τον Γκόρντον ώστε να μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά ενδέχεται να συμβεί και το αντίθετο. Η συνεργασία θα αρχίσει με τη λογική ότι… πάμε μαζί μέχρι το τέλος.

Πάμε στο αγωνιστικό. Ο (έτοιμος) Γκόρντον θα αλλάξει τις ισορροπίες στην ομάδα λόγω πρότερου αγωνιστικού βίου και μπασκετικής αντίληψης. Οι συνθήκες μοιάζουν ευνοϊκές διότι δεν θα λειτουργήσει σε άγνωστο περιβάλλον. Ξέρει την Ελλάδα από την καλή και την ανάποδη.

Στη συνομιλία που είχαμε μαζί του, είχε αναφερθεί στον καλό φίλο του Ουίλ Κάμινγκς όπου έχουν κοινό τόπο καταγωγής. Τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Είχε μιλήσει για τον Μάικλ Τζένκινς με τον οποίον γνωρίζονται πολύ καλά. Ο Τζένκινς στοιχειοθετεί το σημαντικότερο αγωνιστικό πρόβλημα του Άρη λόγω της αστάθειάς του. Μέχρι στιγμής απέχει από τα παιχνίδια στα οποία τον χρειάζεται ο Άρης. Παρουσία του Γκόρντον, μπορεί να αλλάξει νοοτροπία, αγωνιστική κατεύθυνση και συμπεριφορά. Ο Άρης επέλεξε τον Τζένκινς για να υψώνει το ανάστημά του στους must win αγώνες και όχι όταν οι διαφορές είναι σε υψηλά επίπεδα. Στον Άρη θα συναντήσει και τον Τάντια Ντραγκίτσεβιτς με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες στην Αναντολού Εφές.

Με βύσμα ήρθε τελικά :p

Πέρα από την πλάκα , συμφωνώ με το άρθρο του Βλαχόπουλου. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα , ο επόμενος μήνας , είναι όλη μας η χρονιά. Αν , ένα μηνιαίο συμβόλαιο – και βλέπουμε – ήταν η ευκαιρία μας για να πάρουμε έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου που μπορεί να βοηθήσει τώρα , ας είναι . Για εμένα μικρό το κακό.

65 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Η αλήθεια είναι πως ότι κ αν γινόταν κάποιος θα έβγαινε να ευλογήσει τα γενια μας. Να πω όμως και κάτι άλλο. Φοβόμαστε για τον μηνιαίο όρο για ομάδα Ευρωλίγκας. Νομίζω πως για να τον αρπάξει ομάδα Ευρωλίγκας προφανώς θα πρέπει να αρχίσει από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και να βγάλει μάτια. Μιλάμε όμως να είναι δυο επίπεδα πάνω απ όλους. Προσωπικά το θεωρώ λίγο αδύνατο. Μέχρι κ ο Αμαρε στο Ισραήλ του πήρε ένα μηνακι να προσαρμοστει. Από την άλλη αν όντως βγάλει μάτια αμέσως θα είμαστε όλοι κερδισμένοι και μετά είναι στο χέρι του προέδρου να ζεστάνει τον κόσμο με την παραμονή του.

ChrisSiak

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Πρίφτη θα είναι να τον “αναγκάσει” να βάλει σε τέτοια σειρά την ομάδα και το παιχνίδι μας που θα κάνει μάγκες όλους τους υπόλοιπους και οι δικοί του αριθμοί να είναι σε ανθρώπινα επίπεδα.

Αυτό βέβαια είναι το ιδανικό σενάριο. Το άλλο είναι να αρχίσει να κοιτάει τα στατιστικά του και να την πατήσουμε.

experience

Έχει λογική, ειδικά αν δεν είχαμε και καμιά άλλη λύση πάμε και ό,τι γίνει,

Night,δε συμφωνώ που συμφωνείς!Δεν είναι θέμα εγωισμού,ποιός τούμπαρε ποιόν σ’αυτή τη συμφωνία…Αλλά λυπάμαι τον κοουτς Πρίφτη και τους συνεργάτες του πος αντί να ελαφρώσει λίγο το μυαλουδάκι τους,φορτώνει και μ’άλλους γρίφους.Για μένα,χειάζεται ανάλυσης η 3η παράγραφος αυτού του κειμένου,όπου σχεδόν καθαρά υπο-νοείται οτι ο Λάσκαρης,αυτός που κάνει κουμάντο δηλαδή,σκέφτεται/αρκείται μόνο(με)τελικό.Δεν είναι τυχαίο που ο Πρίφτης,απουσιάζει τελείως απ’το κειμενο(μόνο τον Νικητάκη δεν μας είπαν ότι ήξερε από πριν ο Χαμόν!)Τελος πάντων,τέτοια ώρα,τέτοια λόγια,αλλά δεν μου αρέσει οτι συνέβη.

γενικά, έχω υπάρξει μετριοπαθής στους χαρακτηρισμούς, απέχοντας από φανφάρες, και λοιπά πανηγυριτζίδικα..ωστόσο νοιώθω ότι πρέπει να κάνω μιαν εξαίρεση….μια λέξη…καραγκιοζιλίκια…τι αλλο θα ακούσουμε;;; κατ αρχήν πρόκειται για μια κίνηση άνευ προοπτικής…άρα πάνε στον αέρα, τα περί μεσομακροπρόθεσμων σχεδίων, ανάπτυξης φυτωρίου κλπ…δεν πρέπει να ακούμε μήνα και να μένουμε εκεί…η δυνατότητα ύπαρξης προβληματος, ξεκινάει στο μήνα…μπορεί να γίνει οποτεδήποτε…να στην κάνει παραμονή πλευοφ, ή και μέσα σ αυτά, να δω τι θα κάνεις τότε…δεύτερον, αυτοαναιρούμαστε, διότι πουλήσαμε το χέρι στο τραπέζι (aka τσαμπουκά), πέρισυ το καλοκαίρι σε μακνήλ, γουώτερς και χάγκινς, ενώ κατέβασαμε βρακιά στον λούκας…πολύ απλά γιατί τον έχεις ανάγκη, άρα ο εγωισμός μας πήγε περίπατο, παραβλέποντας ότι αν είχαμε ρίξει λίγο νερό στο κρασί το καλοκαίρι, τώρα θα είχαμε αξιοζήλευτη ομοιογένεια, και φυσικά, άλλα αποτελέσματα….εν ολιγοις, παντελώς κοντόφθαλμη ενέργεια..δεν γίνεται ούτε για τον τελικό, ούτε για τίποτε άλλο, πλην του κινδυνου, να μην αγοράσει κανείς διαρκείας του χρόνου, με αυτές τις εμφανίσεις που έχουμε μέχρι εδώ….ίσως και να μην μπορούσαμε να τον πληρώσουμε εάν ισχύουν όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες…και φυσικά δεν μου αρέσει η απομόνωση και το άδειασμα πρίφτη και συνεργατών, όταν δεν τον ήθελαν με τιγκανέιρο οψιον…ούτε σχέδιο, ούτε τσαγανό, ούτε προοπτική…και μην ακούω ότι θα δει το ταβάνι του παλέ, κι εξι χιλιάδες ρομαντικούς μουρλούς, να μπιζάρουν, και θα πει εδώ είμαστε…χέστηκε η φοράδα στ αλώνι…αυτά, και συμπαθάτε με για την ένταση….μέγα λάθος, κι εύχομαι να το κάνω εγώ…

gerorge

Για το οτι μπορουσε να φυγει οποτε να ναι ειχα και εγω τις ανησυχιες μου,αλλα τα ρεπορταζ λενε οτι ο ενας μηνας ειναι κλειστος και μετα απλα μπορει να αποχωρησει χωρις buy out και χωρις τιποτα.

Kyriakouleas

αυτό ακριβώς….τουλάχιστον να υπήρχε ένας όρος, οτι μέχρι τότε θα μπορείς να φύγεις, ασ πουμε, ότι είχες ένα περιθώριο να λάβεις τα μέτρα σου…τώρα;; σε κρεμάει μετά το μήνα, όποτε γουστάρει…δηλαδη, πας να σώσεις, λέμε τώρα και καλά, ένα στόχο, και κινδυνεύεις να ρημάξεις τα πάντα…και πάνω απ όλα, ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΑΡΕΙΑΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, με τέτοια πυροτεχνήματα…

gerorge

Οχι,μαλλον παρανοησες.Εννοω ληγει το συμβολαιο μετα απο ενα μηνα οποτε ειτε ανανεωνει ειτε φευγει οριστικα

Kyriakouleas

μια στιγμή…δηλαδή μιλάμε για μηνιαίο κλειστό συμβόλαιο;;

gerorge

Ετσι καταλαβα απο τα συμφραζομενα

Kyriakouleas

αν είναι έτσι, ανακαλώ ορισμένα από τα παραπάνω, πλην της οικονομικής δυσπραγίας και της κοντοφθαλμοσύνης..αν δεν είναι έτσι όμως, τα επαυξάνω μετ επιτάσεως…

loukmosh

Εννοείται ρε παιδιά θα είναι κλειστό μηνιαίο. Σιγά μην περιμέναμε κάθε μέρα στις 12 το μεσημέρι αν θα αποφασιζε μα φύγει. Είπαμε..

Kyriakouleas

για το εννοείται, μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά…

loukmosh

Το βάζω ρε φίλε γιατί δεν υπάρχουν ημερήσια συμβόλαια.. Δεν θα τα εφευρουμε εμείς ξαφνικά τον Φλεβάρη του 2017.. Μηνιαία είναι τα συμβόλαια..

Kyriakouleas

προφανώς δεν κατάλαβες…εννοώ συμβόλαιο μέχρι τέλους της σεζόν, με οψιόν οποτεδήποτε ελεύθερης μετακίνησης σε ομάδα γιουρολιγκ, άμα τη αναζητησει…αυτό είναι το τραγικό σενάριο…κι αν συμβαίνει αυτό, μετά το πέρας του μηνός, οπωσδήποτε θα είσαι με το ρολόι στο χέρι κάθε μέρα στις 12..

Kyriakouleas

δυστυχώς, το φετινό συνοθύλευμα, σε συνδυασμό, με την απουσία εξηγήσεων, δημιουργεί αυτό ακριβώς το δεδομένο…την υπόθεση…εσύ έχεις αποδείξεις;;;

Arisaloskanis

μα γιατί το βλέπεις έτσι οτι κατεβάσαμε τα βρακιά μας στον γκόρντον και δεν το βλέπεις ως μία καλή ενίσχυση ενόψη τελικού και νοκ άουτς; ο γκόρντον ρίχνει κ το κασέ του κ κατεβαίνει κ λέβελ αφού πέρσι έπαιζε γιουρολίγκα. νομίζω είναι πολύ ξεκάθαρος.είναι λογικό να θέτει όρους, εδώ πέρσι παίζαν έτσι ο βασιλειάδης κ ο σχορτσιανίτης.
όσο για τους τρεις περσινούς , τα μυαλά τους πήραν πολύ αέρα και προσγειώθηκαν μόνο όταν είχαμε κλείσει ήδη τα συμβόλαια. ο γουότερς άλλαξε μάνατζερ για να διεκδικίσει μεγάλο συμβόλαιο οπουδήποτε κ στο τελευταίο ματς με άεκ ,πήγε στον πάγκο της κ έλεγε οτι είμαι ελεύθερος τώρα πάρτε με, ενώ πριν τα πλέι οφ έλεγε σε συνεντεύξεις οτι θέλει οπωσδήποτε να μείνει στον άρη. μετά ερχόταν για καφέ στην θεσσαλονίκη κ παρακαλούσε να τον πάρουμε ενώ είχαμε κλείσει ήδη τον κάμινγκς. ότι ναναι.για τον μακνιλ τα ίδια ο παίκτης περίμενε να πέφτουν βροχή οι προτάσεις από γιουρολίγκα κ μας είχε σταντν μπάι. ο δε χάγκις ζήτησε να διπλασιαστεί το συμβόλαιο του μετά από μια χρονιά που το μόνο που είχε να παρουσιάσει ήταν μια πεσμένη μπασκέτα και έναν μάνατζερ που είχε έρθει στην μέση της χρονιάς κ αναστάτωσε όλη την ομάδα με αποτέλεσμα 2 διασυρμούς. τα αμερικανάκια λειτούργησαν πέρσι σαν ομάδα, σαν μονάδες όμως περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη τους. όσον αφορά την διοίκηση κάνει λάθη απειρίας οκ αλλά όποιος διοικεί κάνει κ λάθη. τι να κάνουμε. έχει όμως διάθεση να τα βελτιώσει κ επίσης διάθεση να πληρώνει χρέη και να ανεβάζει σταθερά το μπάτζετ.

Kyriakouleas

διαβάζοντας προσεκτικά τη γνώμη σου, βλέπω ότι μάλλον, δεν διαφωνούμε, σε πολλά…κατ΄ αρχήν να ομολογήσω ότι τα περί αεκ και γουώτερς τα αγνοούσα…δεύτερον, αυτό που είπα, είναι ότι ακόμα κι αν είχαμε ενδώσει στο 100% των απαιτήσεων των περσινών-λέμε τώρα-θα μας είχε κοστίσει πιθανόν λιγότερο, συν ότι θα είχες λιγότερα ζητήματα φέτος, συν λιγότερα ξεφτιλίκια, συν λιγότερο ξενέρωμα από τον κόσμο…οκ, δε γουστάραμε να ενδώσουμε, και καλά κάναμε..εγώ μέσα…είπα, αντε γ….τε ρε..έκανε κι η μυγα κώλο κλπ κλπ…οκ, κάναμε λάθη φέτος, επιλογές που δεν βγήκαν, λάθη εξ εσφαλμένης σταθμίσεως παραμέτρων, απειρίας κλπ κλπ…κανείς δε γεννήθηκε και να τα ξέρει όλα..και τα λάθη, ή μάλλον, κυρίως τα λάθη είναι το μεγαλύτερο σχολείο…αλλά, μένοντας στις εναρκτήριες δηλώσεις του μεγάλου, πίστεψα κι εγώ, να ένας άνθρωπος με επιφάνεια, με σχέδιο, με νοικοκυροσύνη, με όραμα και τσαγανό….μέσα κι εγώ για τα δυο τρια χρόνια “μνημονίου”, και μετά γιούρια αλλά με σχέδιο…ναι στην ανάπτυξη του φυτωρίου, ναι σε όλα…αλλά το να ενδίδεις στον κάθε γκόρντον που σου λέει κατάμουτρα, ότι σε θέλει για βιτρίνα, για να δείξει δηλ. στους “μεγάλους” ότι είναι ακόμα ζωντανός, και προς τιμήν του βέβαια δε σε κοροιδεύει, στο λέει στα ίσα, τότε κάτι μάλλον δεν κατάλαβα καλά, ή κάτι άλλο….και βέβαια θα χαρώ και πανηγυρίσω άμα πάρουμε το κύπελλο, αλλά μέσα μου θα ξέρω ότι δεν είναι γιατί έχω ομάδα, απλά γιατί -οκ, με λίγη βοήθεια-έτυχε..και μετά τι, άντε και πέρασα τα πρώτα νοκ αουτ, ΄και μετά την έκανε..τότε τι;;;θα μου πεις ότι πάμε για άλλον τυχοδιώκτη, ή μένεις ως έχει;;; αυτό ακριβώς με χαλάει..η έλλειψη οράματος και ο ευκαιριακός χαρακτήρας των επιλογών…θυμίζει άλλες εποχές, που δεν θα ΄’ηθελα να ξαναζήσω….όσον αφορά τον ίδιο τον παίχτη, δεν μας έκανε χάρη κι έριξε το κασέ του, σακατεμένο τον παίρνουμε, και μακάρι να του έχουν κάνει καλό σέρβις και να μην το καταλάβουμε…τέλος σε μια παρατήρησή σου, για το τι έκαναν ως μονάδες μετά από εμάς, αυτό είναι αδιάφορο…αφού ως ομάδα απέδιδαν, εμάς η ομάδα μας ενδιαφέρει..όσο δε για το Χάγκινς, οκ, δεν με τρέλλανε όντως, πάντως από Ε.Β., όλο και κάτι καλύτερο έδειξε…αυτά..

Arisaloskanis

δεν σου κρύβω οτι το κακό σκάουτινγκ κ κάποια επικοινωνιακά λάθη που έκαναν με ξενέρωσε κ εμένα. αυτό που με προβλημάτιζε με τους τρεις περσινούς ,που δεν ξέρω τι σόι διαπραγμάτευση έπεσε στο τραπέζι και αν ήταν ανένδοτες και οι δυο πλευρές είναι οτι λειτουργούσαν σαν όχλος. γιουρολίγκα ο ένας γιουρολίγκα κ ο άλλος. τριπλασιασμός ο ένας τριπλασιασμός κ ο άλλος. δεν ξέρουμε πως θα είχε εξελιχθεί αυτό μέσα στην χρονιά. ο πρίφτης πχ πως ενέδωσε και υπήρξε συμβιβασμός και αυτοί οι τρεις καμιά επαφή. θα μου πεις πάλι οι αριθμοί δεν βγαίνουν άρα τι χειρότερο μπορούσε να σου βγει.
πάντως καμιά άλλη διοίκηση δεν έχει συνθέσει ολόκληρη έκθεση για την καταλληλότητα ενός γηπέδου όπως κάναν με την λάρισα. δεν νομίζω οτι πρέπει να απογοητευόμαστε ακόμα.

Kyriakouleas

Ξέρεις γιατί κουβεντιάζουμε τώρα;;; γιατί όλοι υποθέτουμε, φανταζόμαστε, κλπ κλπ, αλλα κανείς δεν ξέρει πραγματικά, τι έγινε πίσω απ τις κλειστες πόρτες…και κανένας από τη διοίκηση, δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει, έστω δυο κουβέντες τηλεγραφικές…βέβαια μπορεί να είναι εγκάθετοι του ναιτ, έτσι ωστε να μπαίνει ο λαός εδώ και να γράφει τις εκθέσεις του, η να εκθέτει τις φαντασίες του, οπότε, οκ, πάσο…

Kyriakouleas

ΝΑΙΤ..σε ανακαλώ εις την τάξη…ο πόνος του χαροκαμμένου λαού του άρεως, δεν είναι τα ίδια και τα ιδια…πιπέρι στο στόμα κακό παιδι…

Έστω οτι έτσι είναι.Και σε ρωτάω:
-Δηλαδή,ήταν ο μόνος που δεχόταν να έρθει;και
-Άλλον Πρίφτη ξέρω εγώ κι άλλον εσύ(βρε) Night;!;;Δεν είναι πρόβλημα γι’αυτόν και μάλιστα “δυσάρεστο” ο ερχομός ενός “σωτήρα” στην ομάδα του;Αυτός δεν είναι ο κοουτς που επιλέγει να μην έχει ντίβες στα ρόστερ του για το καλό της ομοιογένειας και του καλού κλίματος και τα λοιπά και τα λοιπά;Αν όντως όπως λες τον επέλεξε ο ίδιος,αποκλείεται να τον ήθελε με τους όρους που τώρα κουβεντιάζουμε!Πιθανολογώ να τους έμαθε αφού είχαν προχωρήσει οι διαπραγματεύσεις και ίσως να μην μπορούσε να κάνει πια πίσω…Δεν ξέρω.Αλλά μπορεί να μην είναι όπως τα λέω εγώ και να έχει αλλάξει ο Πρίφτης… Να του είναι φυσιολογικό να παίρνει για μινιμουμ ένα μήνα και βλέπουμε, ξένο παίκτη.Φλεβάρη μήνα…

gerorge

Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι ο Βλαχοπουλος ειχε ετοιμο τον τιτλο και πανω κατω το κειμενο ο,τι και να γινοταν.Αν τον εκλεινε με κλειστο συμβολαιο μεχρι το τελος της χρονιας”Πολυ καλη κινηση απο τον Αρη που δειχνει να μεγαλωνει κτλ”.Και αν τον απερριπτε λογω του ορου που εβαλε “Πολυ καλη κινηση,δεν ειναι σκαλοπατι ο Αρης”.Γενικα ενω στη μετρο που δεν τον διαβαζαν πολλοι τον θεωρουσα αξιοπρεπη στο gazzetta εχει αρχισει να γραφει αυτο που θελει να ακουσει ο κοσμος

ChrisSiak

Εντάξει ψιλολογικο δεν είναι; Τα περισσότερα άρθρα σε τέτοιου βεληνεκούς sites είναι click baits. Προφανώς θέλουν να τα έχουν καλά με ένα μεγάλο αριθμό λαικς

timemaster

Από ότι κατάλαβα κάναμε συμβόλαιο για μέχρι τέλους της σεζόν αλλά μετά από τον πρώτο μήνα ο παίχτης μπορεί να φύγει όποτε θέλει. Και από ότι καταλαβαίνω η λύση είναι μονόπλευρη. Δηλαδή αν ο παίχτης παίζει καλά φεύγει αν δεν παίζει καλά τον φορτωνόμαστε;
Διαφωνώ κάθετα σε αυτή την προσθήκη. Πρώτον γιατί δε θέλουμε παίχτη μονάχα για τον μήνα αυτόν επειδή έχουμε τραυματισμούς αλλά θέλουμε παίχτη για όλη την σεζόν.
Διαφωνώ επειδή χρειαζόμαστε έναν παίχτη που να είναι ετοιμοπόλεμος αυτή την περίοδο και όχι να προέρχεται (σε αυτή την ηλικία) από βαρύ τραυματισμό και αποχή από τα γήπεδα.

Κατά τα άλλα ο παίχτης ουσιαστικά θα λύσει τα χέρια του Πρίφτη όχι τόσο στον άσσο αλλά στο δύο μιας και βλέπω με τον ερχομό του να παίζουμε αρκετή ώρα με δύο άσσους (Ξανθόπουλο, Κάμμινγκς και Γκόρντον) διορθώνοντας τον κακό Τζένκινς και παίρνοντας δημιουργία και από τα δύο γκαρντ μας.

Το βασικό ερώτημα όμως είναι το τι γίνεται στο τρία όπου ο Γιάνκοβιτς έως τώρα δεν είναι καλός και ο Μούρτος με μόνη εξαίρεση στο τελευταίο παιχνίδι είναι κάκιστος αλλά και στη θέση τέσσερα όπου ο Ντραγκι είναι κακός στην άμυνα και ασταθής στην επίθεση και ο Τσαιρέλης απλά κακός.

Στο τρία πιστεύω πως θα δούμε και σχήματα με τρεις γκαρντ από την στιγμή που έχουμε σκιάχτρο κάτω από το καλάθι. Ενώ για το τέσσερα νομίζω πως θα κάνουμε ξανά το πείραμα με τον Γιάνκοβιτς.

experience

Υπάρχει ρίσκο, αλλά ο χρόνος τρέχει και έπρεπε να πάρουνε μια απόφαση. Αν δεν είχαμε κάποια άλλη καλή επιλογή έχει λογική η κίνηση. Είναι όμως ένας πολύ καλός παίκτης με κίνητρο να παίξει πολύ καλά.

U_nick

Δεν μπορω να πω πως με συναρπαζει η ιδεα του ενος μηνα και μετα γεια σας! Αλλα απ’οτι φαινεται και οι δυο πλευρες θελουν κατι να καρπωθουν! Ο μεν Γκορντον να ξαναεπανελθει στην Ευρωλιγκα οσο το δυνατον πιο γρηγορα μπορει λογω πρεστιζ μα πανω απ’ολα χρηματικο και ο δε Λασκαρης να κερδισει καποια σημαντικα παιχνιδια μες τον Φλεβαρη!
Ολα στη ζωη ειναι ρισκο, μπορει ο παιχτης να βγαλει ματια, μπορει να ειναι απλα καλος, μπορει και να σερνεται! Υπαρχει περιπτωση να καταφερουμε να τον κρατησουμε αλλα υπαρχει περιπτωση να δινουμε στον εαυτο μας διορια ενα μηνα να βρουμε κατι αλλο!
Και επειδη ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου, παμε και οπου βγει! Ουτως ή αλλως η χρονια φετος ειναι περιεργη απο μονη της, ο Γκορντον θα μας την κανει;
Εδω θα ειμαστε ολοι μας να κρινουμε εκ του αποτελεσματος (δεν εννοω με κακια) την εκβαση των γεγονοτων και ελπιζω να σταθουμε και μεις λιγο τυχεροι επιτελους…

Arisaloskanis

εγώ κάτι έχω χάσει, δηλαδή ακόμα δεν είναι σιγουράκι; δεν έχει ξεκινήσει να έρθει; γιατί φαντάζομαι οτι θα χρειαστεί κ 2-3 προπονήσεις πριν το Σάββατο

teotsex

To συμβόλαιο που θα υπογράψει από ότι καταλαβαίνω είναι μηνιαίο που θα ολοκληρωθεί τέλος Φεβρουαρίου.Μόλις ολοκληρωθεί υπάρχουν 2 επιλογές.Είτε τον ζητάει κάποια άλλη ομάδα και φεύγει χωρίς να πάρουμε τίποτα.Είτε καθόμαστε ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και συζητάμε για ανανέωση μέχρι τον Ιούνιο(δηλαδή το τέλος της σεζόν).Επειδή δεν μου αρέσει να μπαίνω σε υποθετικά σενάρια δεν θέλω να γράψω για το τι θα γίνει αν παίξει καλά ή τι θα γίνει αν δεν παίξει καλά.

Ας έρθει πρώτα με το καλό να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται διότι έχει να παίξει από τον Μάιο και μετά βλέπουμε.Το θέμα όμως είναι να έρθει και να προλάβει το ματς με τον παοκ που το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό γιατί με νίκη κλειδώνουμε την 4αδα.Μέσα στο Φεβρουάριο έχουμε για την Α1 άλλα 3 σημαντικά παιχνίδια με Προμηθέα εντός και με Ολυμπιακό εκτός και με Κόροιβο εντός.Συν φυσικά το μεγάλο τελικό και τα 2 παιχνίδια με τη Στρασμπούρ.Οπότε επειδή τα ματς είναι πολλά και σημαντικά καλό θα είναι ο Γκόρντον να βρει ρυθμό γρήγορα…

Το να κάνουμε ένα μηνιαίο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή με παρέμβαση Λάσκαρη δείχνει πολλά πράγματα.Το πιο σημαντικό είναι η απελπισία μας.Βέβαια τέτοια ώρα τέτοια λόγια γιατί τη συγκεκριμένη εποχή δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι παίκτες στην αγορά.Με αυτό δεδομένο η επιλογή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν ξέρουμε ότι το τεχνικό τιμ δεν κοιτάει παίκτες από το NBDL και χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία.

Εύχομαι λοιπόν(να και τα..ευχολόγια χαχαχα!!) να έρθει ο παίκτης και να είναι ο περσινός Γκόρντον που έπαιζε στην Νταρουσάφακα.Το σίγουρο είναι ότι με το καλημέρα θα σηκώσει μεγάλο βάρος και στην οργάνωση και στην άμυνα αλλά και στο σκοράρισμα.Αν μέσα σε αυτό τον μήνα μας έχει βοηθήσει να κατακτήσουμε το κύπελλο Ελλάδος,να προκριθούμε στους 16 του Champions League και να έχουμε κλειδώσει την 4αδα στην Α1,εμένα δεν θα με πειράξει αν τελικώς αποχωρήσει.Όμως ας φροντίσουν το καλοκαίρι να κάνουν έναν αρτιότερο σχεδιασμό,να κρατήσουν και κάποιους παίκτες,να επιλέξουν καλούς ξένους για να μην έχουμε το φετινό φαινόμενο με τις αλλαγές και τις προσθήκες.Ας είναι όλο αυτό που ζούμε τώρα ένα μεγάλο ”σχολείο” για όλους μας!

“Ακόμη δεν τον είδαμε,Χαμόν τον βαφτίσαμε!” Υπάρχει κάτι το κάργα τέρμα τραγελαφικό εδώ…Δικαιολογούσαν Ντεβίνους,Ριρίκους,MJ,Κάμινγκς με το να τους δωθεί “χρόνος προσαρμογής”,να συνηθίσουν στο καινούριο κλίμα και τα συστήματα του νέου προπονητή και να μη τους κρίνουμε(σωστά)απ’το 1ο,2ο,3ο ματς…Και τώρα είμαστε σίγουροι(αν θέλουμε ας κάνουμε κι αλλιώς!Αλοίμονο!)οτι ΑΥΤΟΣ ο παίκτης θα κάνει με το καλημέρα παπάδες τέτοιους,που χαλάλι τα ξεφτιλίκια,αν μας φέρει κύπελλο(!)ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 4 ΒΔΟΜΑΔΕς ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΦΛΕΒΑΡΟΥ;;;;…Άντε και τη πρόκριση στην επόμενη φάση!Επειδή απλά και μόνο είναι ευρωλιγκάτος!!!!Παρ’όλο που έχει να παίξει από του αγίου Πώποτα, όντας τραυματισμένος…..Δυό μέτρα και δυό σταθμά….Ωραία!Συγνώμη,αλλά αυτή δεν είναι φιλοσοφία Άρη που έχει κοουτς τον Πρίφτη.Είναι Άρης Σαμολαδά=”νοκαουτ ο Σάκλεφορντ;οκ,παίρνω Μπέρι”.Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συναινέσει σε μια τέτοια απόφαση ο κοουτς.Που σημαίνει οτι οι αφοι Λάσκαρη δεν τον ρωτάνε πια τί θα κάνουν,ίσως και δικαιολογημένα μετά τις νίλες που τους κέρασε=”Σου φέραμε οτι ζήτησες το καλοκαίρι,μαντάρα τα’κανες,άσε εμάς τώρα”.Έτσι όμως,προκοπή δεν θα δούμε.Με το να αρχίσει τις ατομιστίες ο “μεσσίας”,θα πάμε μπροστά;Αμφιβάλλω.
Τουλάχιστον να μην κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας.

Aizenbro

Απο πλευρας κοινης λογικης εχει απολυτο δικιο ο Βλαχοπουλος. Κοινως αν στις 22 Φλεβαρη η ομαδα έχει να συνχίσει μόνο στο πρωτάθλημα αλλά έχει κερδίσει και τον ΠΑΟΚ εκτός και τα παιχνίδια μεχρι τότε πλην Ολυμπιακού (νομίζω μόνο Προμηθέα) ίσως να μην είναι απαραίτητη η παρουσία ενός παίκτη που απλά θα ανεβάζει το μπάτζετ της ομάδας, όταν ο μόνος στόχος θα είναι η 4η θέση στο πρωτάθλημα ( η οποία θα έχει και σχεδόν καθαρίσει σε αυτήν την περίπτωση). Όσο δηλαδή και αν δεν μας αρέσει επιχειρηματικά έτσι είναι. Από την άλλη θέλαμε παίκτη να μας βοηθήσει άμεσα. Ο Γκόρντον είναι μεν πολύ έμπειρος αλλά ίσως να είναι απροπόνητος και να χρειαστεί καιρό. Δεν παύει παρόλα αυτά να είναι υπερπολύτικο εργαλείο. ( Προς απάντηση για την μη αναφορά του Πρίφτη ο Γκόρντον είναι ξεκάθαρα δικιά του απαίτηση μεταξύ άλλων που απέρριψε)

Αν το ξέρεις σίγουρα φίλε οτι τον ζήτησε,πάσο.Το να φανταστώ όμως τον Πρίφτη ΠΟΥ ΞΕΡΩ ,να ζητάει παίκτη που σήμερα είναι-αύριο δεν είναι,κάπου δεν μου κολλάει…Γι’αυτό σημειώνω τα παραπάνω.Εκτός κι αν λάλησε κι ο κοουτς…

O Πρίφτης ζήτησε playmaker με ευρωπαϊκή εμπειρία και δυνατότητα να προσφέρει σχεδόν άμεσα. Του είπαν, σου κάνει ο Γκόρντον; Ναι είπε αυτός! Τις διαπραγματεύσεις τις κάνει η διοίκηση και όχι ο Πρίφτης. Μάθαμε ότι αυτές κόλλησαν στη θέληση του παίχτη να έχει buy out για ομάδα Ευρωλίγκας. Αν το άρθρο λέει ότι παρενέβη ο Λάσκαρης για να γίνει αποδεκτός ο όρος του Γκόρντον και να έρθει για ένα μήνα, αυτό σημαίνει ότι ο Πρίφτης ναι μεν δεν πέταξε από τη χαρά του όταν του είπαν ότι το σίγουρο συμβόλαιο είναι για ένα μήνα αλλά από την άλλη από το να μην έχει καθόλου playmaker ενώ τον χρειάζεται…ε θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι μετά τον μήνα μπορεί και να τον χάσει. Άλλωστε και τον Πρίφτη η επίτευξη των στόχων τον απασχολεί και εντός του μήνα κρίνεται ο ένας από αυτούς και ο μισός άλλος. Για το πρωτάθλημα βλέπουμε. Άλλωστε θα έχει χρόνο η διοίκηση να ψάξει αν υπάρχει κάτι άλλο στην αγορά που να μπορεί να δώσει κάτι αν φύγει ο Γκόρντον.

Δεν προσπαθώ να βγάλω απ’τη μύγα ξύγκι,Παντελή…Να καταλάβω προσπαθώ,γιατί καλός-χρυσός ο Γκόρντον(δεν τον θυμάμαι στα ντουζένια του,αλλά σας εμπιστεύομαι “τεχνοκρατικά”!)αλλά το ιδανικό δεν θά’ταν μέχρι το τέλος της σεζόν,νέτα σκέτα;Τουλάχιστον;Θα μου πείς,δεν είμαστε ακόμα σε θέση να χτυπάμε ευρωλιγκάτους παίκτες για το παραπάνω..Μόνο έτσι όπως τώρα, σαν να ψωνίζεις από τα “ελαφρώς χτυπημένα” προιόντα του ικεα-πολύ φθηνότερα,σε τιμή ευκαιρίας!Και θα έχεις δίκιο.Όμως σε ρωτάω με βάση αυτά που μου γράφεις=Λες “του είπαν,σου κάνει;..” Δηλαδή ο ίδιος δεν ασχολείται,δεν πάει αυτός με ονόματα που θέλει;”Ζητάει” μόνο δηλαδή και άλλοι ψάχνουν και του βρίσκουν(σκάουτινγκ;)Μια άλλη ερώτηση σχετικά:Δηλαδή δεν υπήρξαν άλλοι παίκτες που να μας έκαναν;Μόνο αυτός;Επίσης κάτι πέρα απ’αυτό…Ο ίδιος δεν έχει το δικαίωμα όταν δει κάτι τέτοιο, μια “τραβηγμένη” απαίτηση κάποιου παίκτη,να παρέμβει στις διαπραγματεύσεις και να πει “όπα!…στοπ πάμε γι’άλλον”;;Τώρα ο Γκόντον ζήτησε αυτό…Αν ο ίδιος (ή άλλος)ζητούσε ξέρω γω να τον λούζουν στα αποδυτήρια τίποτα belly dancers που ήξερε απ’τη Νταρουσάφακα και ο Λάσκαρης το επέτρεπε,ο Πρίφτης θα το δεχόταν;Ξέρω,ακραίο,αλλά καταλαβαίνεις τί θέλω να πώ…Μάθαμε τον κοουτς ως μανούλα στην ομοιογένεια,την πειθαρχεία και την ίση αντιμετώπιση των παικτών του.Το καλό κλίμα,δηλαδή.Παντελή,απλά…Φοβάμαι 1)ότι ο ερχομός του Γκόρντον δεν θα βοηθήσει(για να μη κάτι χειρότερο)…κλιματικά την ομάδα στη φάση αυτή.Υπάρχει ήδη ένας Τζέκινς που ξέμεινε και ακούγεται πως φτιάχνει θεματάκια..και 2) ο κοουτς χάνει ισχύ σε κέντρα αποφάσεων μέσα στην καε!Αυτό για την περίπτωση που ισχύει η δικιά μου θεωρία,ότι δεν είναι δικό του έργο αυτή η μεταγραφή.Αν όμως όντως δική του επιλογή ΣΕ ΟΛΑ είναι ο Χαμόν και ΔΕΝ τον χάλαγε που παίζει να του τη κάνει μετά από ένα μήνα μινιμουμ,ε, τότε έχει αλλάξει ο κοουτς και το ερώτημα είναι αν έχει αλλάξει προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.

λοιπόν σου έχω πληροφορίες καπετάν. έγκυρες πηγές λένε ότι ο πρίφτης είπε αν είναι να φέρετε κάποιον φέρτε αυτόν κ ο λάσκαρης όταν προέκυψε το θέμα του μήνα του είπε “ας έρθει αυτός κ μη σε νοιάζει θα στον κρατήσω εγώ”. (όπως ακριβώς τα είπε ο ναιτ) διπλοτσεκαρισμένο.

shawn kemp

Ωραιος!!
Θελω να το δω αυτο!!

kaptsik

Αν ισχύει αυτό τότε σημαίνει για μένα ότι προπονητής και διοίκηση ίσως πήραν ένα μάθημα από τη φετινή χρονιά και το σχεδιασμό του καλοκαιριού. Ότι τα ρίσκα άμα σου βγουν είναι πολύ καλά, αλλά άμα δε σου βγουν… Κλαυτα.
Το καλοκαίρι ρισκάραμε με Μαρμπλ, Μπακνερ και ακόμη τρέχουμε. Ακόμη και ο σίγουρος Τζενκινς είχε τα θεματακια του. Κι αν τρέχουμε τώρα για πλειμεικερ είναι επειδή ούτε ο αγαπημένος μου παίκτης Καμινγκς ανταποκρίθηκε στις οργανωτικές του υποχρεώσεις όσο χρειαστηκε.
Μακάρι το καλοκαίρι να πάμε σε πιο αξιόπιστες επιλογές. Τύπου Σανικιτζε, Γκόρντον για να μην πάει στραφι και η επόμενη χρονιά.

Aizenbro

Ως τους παίκτς από τα χτυπημένα που λες, έχει κάποιο δίκιο. Ο Γκορντον πέρσι έπαιρνε 120 τον μήνα περίπου, φέτος ζήτησε στην αρχή της χρονιάς από την ΑΕΚ 60 τον μήνα και γι αυτό πηραν τον Ουκιτς, έ με τα 30 που θα ηρθε σε μας, από τα χτυπημένα δεν είναι??

teotsex

H AEK δεν έκανε πρόταση στον Τζαμόν Γκόρντον.Ούτως ή άλλως ήταν τραυματίας και η αποθεραπεία του ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο.Ο Ολυμπιακός ήθελε να τον αποκτήσει αλλά έπαιξε ρόλο ότι ήταν ανέτοιμος και προερχόταν από μεγάλο τραυματισμό και έτσι κατέληξαν στον Ουότερς.Η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για τον Μπεν Γκόρντον που έχει παίξει καμιά 800 ματς στο ΝΒΑ.Αλλά όταν τους ζήτησε 800 χιλιάρικα κόπηκε κάθε ενδιαφέρον… 😀

Toby B

Διάβασα πως ο Ben Gordon τελικά κατέληξε σε ομάδα NBDL όπως και ο Λάσμε, ο οποίος έχει τιμωρηθεί και νμζ δεν μπορούσε να παίξει φέτος Ευρώπη.

Aizenbro

Κι όμως έγιναν επαφές της ΑΕΚ με τον δικό μας πλέον Γκορντον , αν και όντως κυκλοφόρησε το σενάριο για τον Μπεν. ΑΕΚ είναι αυτή,με όλους έχει μιλήσει.

Aizenbro

Εχεις δικιο φίλε μου όσο αφορά το σκεπτικό του Πρίφτη, αλλά καλώς ή κακώς φέτος έχει κάνει μεγάλα λάθη στην επιλογή παικτών τα οποία μάλιστα τα έχει καταλάβει απ την αρχή της χρονιάς ( οι δύο φύγαν και ο τρίτος είναι όπως είναι).Όταν τέθηκε ζήτημα για κόντο, ο Γκόρντον ήταν σίγουρα το καλύτερο όνομα που κυκλοφορούσε αλλά εξέτασαν κι άλλους ( Ο Όντουμ δεν έσπαγε το συμβόλαιο, ο Μπλάσινγκειμ ήταν πολύ κοντός, ο D Angello Harrison δύσκολο να έρθει, ο Νέιτ Ρόμπινσον πολύ εγωιστής), οπότε κατέληγε όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις στο δεν υπάρχει άλλος αλλά μόνον αυτός. Σίγουρα είναι λίγο παραπάνω πιεσμένος αλλά μάλλον ξέρει και κάτι παραπάνω για την κατάσταση του Γκορντον. ΜΕ αυτήν την λογική θα συφωνήσω σε αυτό που είπε ένας φίλος παρακάτω, ότι δηλαδή αν είναι να έρθει κάποιος ας έρθει αυτός. Ίσως στν τελική να προσαρμόζεται και λίγο στην νοοτροπία μιας πιο απαιτητικής ομάδας. Και φυσικά ακόμη μια φορά φάνηκε ότι όταν αναλαμβάνει κάτι ο Νίκος Λάσκαρης προσωπικά έχει πολλές παραπάνω πιθανότητες να τελεσφορήσει.

θενκς μπρο για τα ονόματα που δεν ήξερα(νομίζω σ’εμένα απαντάς εδώ και πιό πάνω,αν βλέπω σωστά την στοίχιση!)

shawn kemp

Καλημερα!
Περαν του οτι θα μαθουμε πολυ συντομα τους ορους συμβολαιου και θα μας φυγει καθε απορια.ειμαι της αποψης εφοσον ειναι για 1μηνα και δεν εχει προσφερει τ αναμενομενα(δε καταφερει να προσαρμοστει) + τη μη επιτευξη στοχων , δεν εχει φερει προταση τοτε ποιος ο λογος τον κρατησουμε?
Αυτη ειναι η 1 οψη του νομισματος
Απο την αλλη μπορει μπορει με τη παρουσια του να δεσει το γλυκο κ τοτε να τρεχουμε και να μη φτανουμε..
Οπως και νατο δεις ειναι risk choice..ιδωμεν..!

kaptsik

Ένα μήνα άδεια στον atsak…

Sam Vincent

Καλημέρα…Σε έναν μήνα ,αν ο παίκτης είναι πραγματικά καλά ,τότε θα μιλάμε για μια πραγματικά άσχημη συμφωνία .Αν ο παίκτης δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά μας συμμαζέψει λίγο ,ίσως να ανανεώσουμε…Αν είναι σε κακή κατάσταση , γεια σου μάγκα Λάσκαρη !!! Η 1η από τις τρεις υποθέσεις μου ,δεν θα ισχύει φυσικά εάν σπάσει ο διαόλος το ποδάρι του και σηκώσουμε κανένα κύπελλο .

Jose

Τη πιθανοτητα να αποφασισει τελος του μηνα η διοικηση οτι δεν υπαρχει λογος να πληρωνει ενα ακριβο(για τα φετινα δεδομενα) συμβολαιο το σκεφτηκε κανεις? Τελος Φλεβαρη το θεμα κυπελλο θα εχει τελειωσει ενω θα εχουν τελειωσει και οι αγωνες με Στρασβουργο οποτε θα ξερουμε και αν εχουμε ευρωπαικο μελλον. Προφανως και μια τετοια κινηση ερχεται σε αντιθεση με το προφιλ που προσπαθουν να περασουν διοικηση και προπονητης αλλα κακα τα ψεμματα ο φετινος Φλεβαρης ειναι ολη η χρονια!

stepap

εγω δεν φοβαμαι τις 8 ομαδες τις ευρωλιγκας αλλα ολες τις αλλες πλουσιες που θα τον θελησουν αν του κανουμε κλειστο συμβολαιο για ενα μηνα.
Δεν νομιζω να ασχοληθουν μαζι του οι Ελληνικες ομαδες , ουτε η τσεσκα ,η ρεαλ και η φενερ.
Πρεπει να μπει ορος για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα που θα μπορει να φυγει, οχι οποτε θελει απο τον μαρτη κ μετα ΚΑΙ μονο για ομαδες ευρωλιγκας.

stepap

μεγαλυτερη απειλη θεωρω τις πρωην του ομαδες απο την τουρκια και ισως την μπασκονια

Toby B

Γενικά δεν υπάρχουν ουσιαστικές ανάγκες σε ομάδες Ευρωλίγκα. Πλέον έχουν κάνει όλες τις προσθήκες που ήθελαν και απλά περιμένουν να δέσουν με τους υπόλοιπους. Πιστευώ πως ενδιαφέρον μπορεί να υπάρξει μόνο σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου παίκτη σε τέτοιες ομάδες. Η Μπασκόνια δύσκολα, την προηγούμενη βδομαδα πήρε τον Λαπροβίτολα. Από εκεί και πέρα, ελπίζω και γω το buyout να είναι μόνο για τέτοιες ομάδες και όχι γενικά γιατί στην Τουρκία έχει καλό όνομα και εκεί μέχρι και οι πιο δευτεροκλασάτες μπορούν να του δώσουν 40-50 χιλ το μήνα αν δουν οτι ο παίκτης έχει επανέλθει. Ας δούμε τι γίνεται αυτό το μήνα και από εκεί και πέρα είναι το εύκολο. Μακάρι να είναι ΄τοσο καλός που να πούμε πρέπει όπωσδηποτε να μείνει.

teotsex

Το κακό είναι ότι η πρώην ομάδα του στην Τουρκία,η Νταρουσάφακα έχει χάσει τον δεύτερο της point guard τον Ουίλμπεκιν και αυτή την περίοδο ο Μπλατ χρησιμοποιεί στο 1 τον Γιαγκμούρ..Λογικά αυτούς περιμένει ο Γκόρντον να του κάνουν πρόταση.Καταλαβαίνουμε ότι αν ο Μπάκνερ βρήκε συμβόλαιο 35 χιλ το μήνα από την 9η της Τουρκίας πόσα μπορεί να δώσει η Νταρουσάφακα στον Γκόρντον αν της γυαλίσει.Ελπίζω να γυρίσει πίσω ο Ουίλμπεκιν γρήγορα. 🙂

Toby B

Να σας πώ την αλήθεια, ας πάρουμε το κύπελλο και ας φύγει από την Λάρισα κατευθείαν Τουρκία, χαχα. Απαντώντας και στο gerorge, θεωρώ πως θα μπεί γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και από την αρχή θα ξεκαθαρίσει η θέση του. Πως δεν θα είναι ο παίκτης που τα κάνει όλα και σκοράρει 25 πόντους δίνει και 10 ασίστ αλλά ειναι εδώ για να κάνει την ομάδα να λειτουργεί καλύτερα. Δεν θα αλλάξει όλη η ομάδα για να βολευτεί αυτός, θα προσπαρμοστεί αυτός στην ομάδα.

gerorge

Ας πετυχουμε τους στοχους μας και ας ειναι και μετριος.Εγω δεν περιμενω τιποτα τρομερα στατιστικα που να δειχνουν οτι κανε τρελη διαφορα,απλα περιμενω τα βασικα σε καλο βαθμο.Δηλαδη βοηθεια στην καλη κυκλοφορια σκοραρισμα οποτε χρειαζεται και αμυνα.Το προβλημα που λεγαμε πριν καμια βδομαδα ηταν οτι με τα λεφτα που διναμε ηταν δυσκολο να βρουμε καποιον που παιζει και αμυνα μαζι με τα αλλα που ζητουσαμε.Ο Gordon σαν πακετο τα δινει ομως ολα αυτα.Το θεμα ειναι να μην πειστει και αυτος και ολοι οτι ηρθε για να τα κανει ολα και να περνουν ολα απο τα χερια του,επειδη απλα ειναι ο πιο ακριβος ξενος μας.

stepap

εγω δεν θα τον κρινω απο τα στατιστικα του αλλα απο την επηροη που θα εχει στην ομαδα.
Περιμενω να παρει την μπαλα απο τα χερια του καμινγκς και να την μοιραζει σωστα προπαντως στα δυσκολα σημεια των αγωνων.

ChrisSiak

Συμφωνώ. Όπως είπα κ σε παραπάνω ποστ επιτυχία θα είναι να κάνει μάγκες τους υπόλοιπους παίχτες.

Kostaris

Αυτό το πράγμα πια με την άμυνα, καταντάει ανέκδοτο….Κάθε παίχτη π θέλει ο Πρίφτης πρέπει να είναι απαραιτήτως κ καλός αμυντικός….
Δεν θέλουμε παίκτη π να παίζει κ άμυνα..Θέλουμε παίκτη π να δημιουργεί κ να σκοράρει…Ηγέτη θέλουμε!…Νισαφι πια αυτό με την άμυνα λες κ πρέπει να χουμε στην ομάδα 12 Ξανθόπουλος, μουρτους, σιμτσακ….
(Gerorge, για να μν υπάρχει παρεξήγηση, το σχόλιο δεν είχε να κάνει με σένα)

skoraris

Τι γίνεται; Αργούμε …….

Toby B

Ίσως τον περιμένουν στην Θεσσαλονίκη για υπογραφές και ιατρικές εξετάσεις. Καλό θα είναι να έχει έρθει μέχρι αύριο ώστε να ενσωματωθεί

Arisaloskanis

ανακοινώθηκε από καε πριν λίγο