Μετά την σημαντική νομική ανάσα που πήρε 48 ώρες πριν η ΚΑΕ Άρης, στην μάχη για την δικαίωση Άρη σε ότι αφορά την αφαίρεση βαθμών στην υπόθεση του πιστοποιητικού, σήμερα αναμένεται να δοθεί μια ακόμη δικαστική μάχη.

Με απλά λόγια:

 

1. Η ΚΑΕ Άρης έχει προσφύγει στο Διοικητικό Εφέτειο, προσβάλλοντας την απόφαση της ΕΕΑ να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής. Εκεί θέλει να αποδείξει ότι κακώς η ΕΕΑ δεν του χορήγησε πιστοποιητικό, με αποτέλεσμα τώρα να κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών. Το δικαστήριο αυτό, το πιο πιθανό είναι, να οριστεί τέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου!

 

2. Ο Άρης έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία θα εκδικαστούν σήμερα, με τα οποία ζητάει:

 

α. Την αναστολή της απόφασης ποινής της ΕΕΑ.

 

β. Να μην υπάρχει καμία ποινή, άρα και οποιαδήποτε απολογία στον αθλητικό δικαστή (με ορατό τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών) μέχρι την εκδίκασης της κύριας υπόθεσης στο Διοικητικό Εφετείο.

 

3. Η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα αναμένεται μέσα στον Δεκέμβριο και εκτός απροόπτου πριν από τις 21 Δεκεμβρίου, οπότε και ορίστηκε η νέα δικάσιμος από τον αθλητικό δικαστή.

 

Πρόκειται για μια σύνθετη και δύσκολη υπόθεση, την στιγμή κατά την οποία κύκλοι στην Αθήνα είχαν προεξοφλήσει την τιμωρία του Άρη και την αφαίρεση τριών βαθμών. Όλα όμως παραμέν ουν ανοιχτά.

Πηγή: Μια ακόμη “μάχη” στην Αθήνα για την ΚΑΕ Άρης! Αίτηση ασφαλιστικών στο Διοικητικό Εφετείο