Με το Θεό στο στήθος λοιπόν και φόντο τον κίτρινο ουρανό της όμορφης Θεσσαλονίκης . .

Σήμερα πάμε δυνατά αδέλφια δε πρέπει να  χάσουμε το ραντεβού με την ιστορία , ήθελα να γράψω πολλά αλλά θα αρκεστώ μόνο σε λίγες φράσεις , μετά από χρόνια έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε όλη την Ελλάδα να παραμιλάει όχι μόνο με το κόσμο μας αλλά και με τα επιτεύγματα μας .

Ένας Άρης λαβωμένος (και δεν αναφέρομαι μόνο στο μπασκετικό τμήμα αλλά σε όλο το σύλλογο γενικότερα) που προσπαθεί να ορθώσει το ανάστημα του στους πάντες και τα πάντα η περηφάνια και ο αγώνας είναι μοναχικός δρόμος αλλά είναι μονόδρομος για σένα αρειανέ .

Σήμερα κάνοντας την αγωνιστική υπέρβαση απέναντι σε έναν καλύτερο θεωρητικά Παναθηναϊκό δείχνοντας πάθος και διδάσκοντας ήθος , ισονομία και πραγματική φίλαθλη ατμόσφαιρα εντός κι εκτός γηπέδου θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε σε πρώτη φάση την προσοχή αλλά και τον σεβασμό όλης της υγιούς φίλαθλης Ελλάδας .

Στο τέλος της ημέρας ελπίζω και εύχομαι να έχουμε ακόμη ένα λάβαρο πάνω στο ταβάνι για να το κοσμεί αλλά συνάμα και να αποδεικνύει περίτρανα σε όποιο αντίπαλο εμφανίζεται στο Nick Galis Hall (ή Παλαί ή Αλεξάνδρειο ή όπως προτιμάτε) πως η ιδέα και το μεγαλείο του Άρη μας θα συνεχίζουν αδιάλειπτα τη πορεία τους στο χρόνο και πως η ιστορία κάθε φορά θα μας βγάζει νικητές σε όλες τις δύσκολες μάχες που θα κληθούμε να  αντιμετωπίσουμε ! ! !

 

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Subaris

Ωραιο αρθρο φιλε μου!Γιορταζει η πολη σημερα κ πιστευω μεσα απο την καρδια μου οτι το βραδυ κατα τις 19:15 θα σβησουμε κ τα κερακια του 22ου!!

einai_trellos_o_italos

Μπράβο αδερφέ! Αυτή είναι η ψυχολογία για σήμερα! Πάμε σαν Θεός ΑΡΗΣ και το σηκώνουμε! Μέχρι πρωΐας στον Λευκό Πύργο και από αύριο θα χουμε χρόνο να αναλύσουμε πως φτάσαμε στον θρίαμβο! Σήμερα όμως μόνο θετικές σκέψεις και στήριξη! Πάμε για το 23ο ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου!!! Πάμε να γράψουμε ιστορία!!!

Sam Vincent

Αύριο εξώφυλλα τον κατακίτρινο πύργο με τις μυριάδες να παραληρούμε , τίτλους με Αυτοκράτορες ,μεγαλεία ,άθλους ,και κείμενα με ήθος ,αθλητική, ατμόσφαιρα και γιορτή του μπάσκετ χωρίς υποψία επεισοδίου. Ωραίο κείμενο bro.