Ο 25χρονος σήμερα πόιντ γκαρντ, ανδρώθηκε μπασκετικά στον ΑΡΗ, ως μέλος των παιδικοεφηβικών ομάδων. Το 2013 στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, με τη «χρυσή» ομάδα που περιλάμβανε και τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, μάλιστα αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της τελικής φάσης, που διεξήχθη στην Πάτρα.

Ο Γερομιχαλής έπαιξε στους Μαχητές Πεύκων και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Basket League με τη φανέλα της Κύμης. Η συμμετοχή του στις προπονήσεις του ΑΡΗ δείχνει ότι υπάρχει η σκέψη απόκτησής του για τη σεζόν που έρχεται.

Πηγή: Με Γερομιχαλό η προετοιμασία του ΑΡΗ | AllAboutARIS.com

Από Τσάλμερς , σε Γερομιχαλό σας πάω…

Πέρα από την πλάκα , γιατί να τον υπογράψουμε , όταν μόλις υπογράψαμε τον Βλάσιο κι έχουμε τον Φλιώνη ;

 

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Μήπως χάλασε η δουλειά με τον Σακελλαρίου;

Dr Nimbelugen

ΜΑΚΑΡΙ να βγούμε ψεύτες,ΜΑΚΑΡΙ να είμαστε συντηρητικοί,ΜΑΚΑΡΙ να λύθηκαν τα προβλήματα ιδιοκτησίας,ΜΑΚαΡΙ..ΜΑΚΑΡΙ…
2 βασικα σημεία που νομίζω ΟΛΟΙ ΜΑΣ τα ξέρουμε:
α.Χωρίς άρση μπαν όλα είναι νάχαμε να λέγαμε,ταχα αλλά τα χάλασα..ανακοινώνεις και την φαμίλια Αντετοκουνμπο που λέει ό λόγος ….καλμάρεις τα πλήθη που ήδη σε βλέπουν σαν κοντοσούβλι και εξασφαλίζεις χρόνο ρίχνοντας στα μετά αν δεν άρεις το μπαν στην κακούργα την κενονία,τον άτιμο τον μάνατζερ, τον παίκτη που δεν φορά πανταλόνια,στους ισχυρούς οικονομικά Αρειανούς που δε βοήθησαν.
β.Έστω προχωρούν όλα,ξεκινάς χρονιά,τελειώνεις και χρονιά ( αμήν ) και του χρόνου σε καλούν σαν ομάδα-όλο το καστ όμως – στο ριμέικ της ταινίας ” τα κανόνια του Ναβαρόνε”,οπότε πάλι Ζάναξ και Λέξο και πίεση στο 25…
ΜΑΚΑΡΙ να είμαστε εντελώς έξω ΜΑΚΑΡΙ όλα με μαγικό τρόπο να έχουν λυθεί….
Αλλά Νάιτ μου έχεις δίκαιο…κάπως μου κάθονται όλα αυτά..

spire

Μήπως πάει τελικά ο Φλιώνης στον ΠΑΟ αντί Αθηναίου;

Τωρά εγώ να ρωτήσω. Έστω ότι λύνουμε τα μπαν σήμερα, κλείνουμε παίχτες και σταματάμε να πληρώνουμε τα λυμένα μπαν και ξανατρώμε μπαν (από πχ τον Κάμινγκς). Από ποια ημερομηνία μετράει; Την παλιά ή με το νέο μπαν;

dimisthessaloniki

Αμα βγει νεο μπαν αφου ομως έχουν λυθει ρα παλια και εχουμε ξανα δικαίωμα μεφαγραφων τότε με τη νεα ημερομηνία απο οταν το φαμε.