Ο Δημήτρης Γουλιέλμος πλέον είναι το απόλυτο αφεντικό της ΚΑΕ Άρης, καθώς κεφαλοποίησε τις πιστώσεις του Νίκου Λάσκαρη και αύξησε το μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ κοντά στα 5.000.000 ευρώ.

Μέχρι πρότινος το μετοχικό κεφάλαιο των «κιτρινόμαυρων» ήταν 3.681.480 ευρώ. Ο Νίκος Λάσκαρης είχε βάλει με πιστώσεις στην ΚΑΕ ένα ποσό κοντά στα 1.300.000, με τον Δημήτρη Γουλιέλμο να μετοχοποιεί αυτό το ποσό, εξαλείφοντας έτσι την περίπτωση ο Λάσκαρης να επιστρέψει, ζητώντας τα χρήματα που είχε πιστώσει στην ΚΑΕ

Πηγή: Μετοχοποιήθηκαν πιστώσεις του Λάσκαρη από την ΚΑΕ Άρης – ArenaFM 89,4 – ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Αν ισχύει αυτό ( που δεν έχω λόγο να πιστεύω πως δεν ισχύει ) μιλάμε για άλλη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου , από αυτήν που αναφέρεται στο νέο Καταστατικό της ΚΑΕ ( που είχαμε ανεβάσει εδώ ) .

Καλό νέο , όπως και να έχει , μιας και δεν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει ο Λάσκαρης και δείχνει – πιστεύω και για τους πιο δύσπιστους – πως ο Γουλιέλμος δεν είναι μπροστινός του!

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aka Θεούλης

Περίμενε, μόλις σκεφτώ την συνωμοσία που παίχτηκε θα τη γράψω.
Μέχρι τότε, αυτά τα χρήματα είναι χειροπιαστά? μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε? ή είναι απλά νούμερα? αλλάζει δηλαδή κάτι στην τσέπη μας?

aka Θεούλης

δεν υποθέτω κάτι απλά ρωτάω

loukmosh

Όχι ρε πίστωση είναι.. Είχε δανείσει ουσιαστικά ο Λάσκαρης στον Άρη και σαν να λέμε είχε καρτέλα, αλλά αυτό το ποσό έγινε μετοχές.

Υ.Γ. Καρτέλα ρε φίλε, τι μου ήρθε τώρα. Ωραίες εποχές..

aka Θεούλης

ok got it
εγώ πάντως στο μαγαζί ακόμα χειρόγραφες καρτέλες κρατάω

Sam Vincent

Δλδ ,ο Γουίλ γύρισε πίσω όσα δανεισε ο Νικο στην ΚΑΕ από την τσέπη του και το ποσοστό των μετοχών που αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο ποσό τώρα του ανήκει ως νεο μετοχικό κεφάλαιο . Σωστά?

loukmosh

Θεωρώ ότι δεν έγινε με λεφτά το θέμα. Απλά θα του είπε ότι εκτός από αυτά που λες ότι έχεις βάλει στην ομάδα, έκανες και χρέη. Οπότε σβήνεις το ποσό που ζητάς, και σε απαλλάσω από ευθύνες. Η κάπως έτσι τελοσπαντων δεν είμαι κ νομικός.

Λογικά έγινε κάποια παραχώρηση από μέρος της ΚΑΕ για να μην έχει να ζητάει ο Νίκο..