Μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων στον Άρη

στο επίσημο Δελτίο Τύπου της η ΚΑΕ Άρης σημείωσε τα εξής: «Μετά από τις συναντήσεις του ιδιοκτήτη της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κ. Δημήτρη Γουλιέλμου με τον προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου αποφασίστηκε να ξεκινήσει από αύριο (24/05) το μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων, που θα αποτελείται από τρία μέρη: Α) Αιματολογικές εξετάσεις, Β) Μπάσκετ με έμφαση στην τεχνική και ατομική βελτίωση, βάσει των αναγκών των αθλητών, Γ) Προπόνηση φυσικής κατάστασης με έμφαση σε εκρηκτικότητα, ενδυνάμωση, αντοχή και νευρομυϊκή συναρμογή.

Οι μπασκετικές προπονήσεις θα γίνουν υπό την επίβλεψη των Σάββα Καμπερίδη και Θανάση Μολυβδά, αλλά και με την προσθήκη του Δημήτρη Νικολαΐδη, ειδικευμένου προπονητή με ιδιαίτερη ικανότητα στην ατομική βελτίωση αθλητών.

Στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ο γυμναστής της ομάδας μας, Παναγιώτης Ζάλογγος θα έχει αύριο (24/05) συνάντηση με τους γυμναστές Γιώργο Χρυσάφη και Βασίλη Βαρδή, ιδιοκτήτες του αθλητικού κέντρου «Proponisis», στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν λεπτομέρειες του προγράμματος».

 

Μακάρι να σημαίνει προσθήκη του κου. Νικολαϊδη στο τεχνικό τιμ. Σπουδαία κίνηση.

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Μακάρι όντως Toby και λογικά αυτή είναι και η προσθήκη που έλεγε ο Προφήτης. Ο Νικολαίδης είναι ότι πρέπει για τους μικρούς κι αν όντως είναι μόνιμη η προσθήκη στο τιμ , τότε είναι πολύ καλά νέα.
Επίσης, αυτά που λέει η ανακοίνωση για το πρόγραμμα είναι κι αυτά που περίμενα από τον Αγγέλου να κάνει , οπότε μακάρι κι αυτό να σημαίνει παραμονή του.
Επόμενο ερώτημα , ποιοι παίκτες θα λάβουν μέρος;

simon says

Η έλευση του κ. Νικολαίδη απο μόνη της, δείχνει οτι κάποιος ή κάποιοι σκέφτονται και ενεργούν για την ομάδα μας!! ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ: ΘΕΤΙΚΟ!! Τώρα, η έλευση του δείχνει (νομίζω) και το πλαίσιο που θα κινηθεί η ομάδα. Νεαροί, ταλαντούχοι και εξελίξιμοι παίκτες, τόσο για τη δημιουργία κορμού, όσο και για καμιά καλή πώληση!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prophet

Ναι, αυτή ήταν i προσθήκη Night!!!! Τώρα ας ελπίσουμε να είναι μόνιμη!!!!

aka Θεούλης

Που μπορώ να κανω παρουσιαση ιδεών για την αναπτυξη των παικτών και να ψήσω το τεχνικό τιμ για να δωσει εμφαση στο πνευματικό κομματι;;

Night Audit

αν και θα τα ξέρει αυτά ο Αγγέλου , πήγαινε από παλέ μεριά…

Prophet

να σου κανονίσω μια συνάντηση μαζί του?

rio2016

Μπορεί κάποιος να ενημερώσει και εμένα τον αδαή τι εστί Δημήτρης Νικολαίδης ? Τι θετικό μπορούμε να περιμένουμε ?

Night Audit

Δες εδώ το βιογραφικό του. Μια ζωή στις ακαδημίες , ήταν και βοηθός προπονητή μας κάποτε , γενικά δουλεύει πολύ με τους μικρούς και του αρέσει. Είναι καλό να είναι στο τιμ , γιατί δείχνει πως κινούμαστε – επιτέλους – προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των νέων παικτών μας και δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν στη Θεσσαλονίκη ( μπορεί και στην Ελλάδα ).

Prophet

Πολύ σπουδαίος φίλε rio! Γκουρού του basket! Σχολη Ροδοπούλου με πολύ respect και από την άλλη πλευρά του ατλαντικού. Ο Διαμαντίδης λέει ότι σε αυτόν το οφείλει το basket που ξέρει. Άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, ιδιόρρυθμος, εσωστρεφής, δύσκολος αλλα τρομερά ηθικός και ακέραιος, δεν τον βοηθησε ο χαρακτήρας του στο να κάνει μεγάλη καριέρα. Είχαμε προσπαθήσει να τον φέρουμε το καλοκαίρι του 2014 και είχε πει ο Καμπερίδης το εξής απίθανο “αν έρθει ο Νικόλ, εγώ δέχομαι να καθαρίζω και τουαλέτες”