Ο Άρης έκλεισε το θέμα του γηπέδου με τη συμφωνία που υπογράφηκε για την χρήση του Παλέ και πλέον στρέφει την προσοχή του στην υπόθεση του άρθρου 99 και της καταγγελίας που βαραίνει την ΚΑΕ.

 Μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 27.500 ευρώ, , έστω να το εκχωρήσουν μέσω κάποιων εγγυημένων εσόδων που έχουν. Είναι θέμα της διοίκησης Λάσκαρη τι θα πράξει, αλλά η ουσία είναι πως ο κίνδυνος όσο δεν επιτυγχάνεται συμφωνία διακανονισμού παραμένει.

Πηγή: Μετά τη συμφωνία για το Παλέ, η προσοχή όλη στην “προστασία” του άρθρου 99 – PRESSARIS

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GeorgeG

Το άρθρο 99 ίσως να είναι το μοναδικό διακύβευμα της χρονιάς. Δυστυχώς.

Ωρέ,τί φωτογραφία είναι αυτή;;;Σκούρα γυαλιά πάνω από καμιλό τζόκευ και αντιανεμικό πάνω από μπλουτζην πουκάμισο;;;Ενώ διακρίνεται και μια υποψία από ριπάκι φορεμένο κατάσαρκα;Μπα,δε νομίζω,σίγουρα από μέσα υπάρχει το κλασικό κασκορσέ,λευκό πάντα ,ριγωτό πάντα και Μινερβα πάντα για να ρουφά τον ίδρω του μόχθου…Είναι αμπιγιέ άλλωστε με το στυλ “Σκεπτόμενος” του Ρονταίν…Πιό κει,με γυρισμένο τον κώ…την πλάτη,αποδεικνυέται από πόσο νωρίς ξεκίνησε το οικονομικό πρόβλημα στον Άρη μας,αφού ο μικρός αδερφός φορά τα περσινά αποφόρια του Μεγάλου Αδελφού(στην κυριολεξία).Αλλά με τί χάρη,έτσι;
Και φυσικά ο φραπέςςς πρώτο πλάνο…

κασκορσέ? χαχαχααχχαχαχχαχαχ…

χαχαχα! ο παπακυριάκης είναι…κάπως…πως να το πω κ να μην παρεξηγηθώ, κάπως πολύ Αθηναίος για τα γούστα μου! με κάνει να νιώθω βρουτάλ βόρειος Έλλην.