Μεγαλείο Ανθρωπιάς από τον Νίκο Γκάλη για την ενίσχυση του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών!

6
918

Μεγαλείο ανθρωπιάς από τον Κορυφαίο Έλληνα Καλαθοσφαιριστή, από τον Σπουδαιότερο Αθλητή της Σύγχρονης Εποχής στη χώρα μας, ένας εκ των σημαντικότερων παικτών του Παγκοσμίου Μπάσκετ, Μέλος του FIBA HALL OF FAME και του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών που εδρεύει στον Νέο Σκοπό του Δήμου Εμμανουήλ Παππά«πληγώθηκε» βαριά από τις πλημμύρες του Ιανουαρίου, οι οποίες προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Θ.Ι.Σ.

Το SerresBasket αποφάσισε να διοργανώσει μια Δημοπρασία Αγάπης, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Κ.Ε.Θ.Ι.Σ

Για την ευόδωση αυτού του σκοπού ζητήσαμε τη βοήθεια του κυρίου Νίκου Γκάλη, ο οποίος δέχθηκε με χαρά να προσφέρει μια υπογεγραμμένη μπάλα, η οποία και θα δημοπρατηθεί.

Οι απίστευτες επιδόσεις και τα ασύλληπτα ρεκόρ του «γκάνγκστερ» παραμένουν μέχρι και σήμερα ακατάρριπτα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημοπρασία της συλλεκτικής μπάλας του Νίκου Γκάλη επισκεφθείτε το SerresBasket.gr

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
starstar2301

Οποίος κατάλαβε ας μου εξηγήσει πού βρίσκεται το «μεγαλείο ανθρωπιάς» από τον Νικ και αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με τον ίδιο τον Γκάλη. Είναι που όταν διάβασα τον τίτλο σκέφτηκα πως θα τα έσκασε χοντρά απ’ την τσέπη του για να σώσει το κέντρο θεραπευτικής ιππασίας.

MrT

Σωστή παρατήρηση. Η υπερβολή του τίτλου σε προετοίμαζε για κάτι συγκλονιστικό και στο τέλος νιώθεις ότι είναι ειρωνικό.

MrT

“Κίνηση στήριξης” και όχι “Mεγαλείο ανθρωπιάς” ήταν αυτό που έκανε.Δεν έκανε κάποιο λάθος ο Νικ .Ο τίτλος ήτανε υπερβολικός.Μεγαλειο θα ήταν αν έμπαινε να τον καθαρίσει ή αν έδινε τα λεφτά που λες.

starstar2301

Καλημέρα.
Εγώ δεν περιμένω να δώσει ο Γκάλης ούτε μισό ευρώ. Ούτε το απαιτεί κανείς από αυτόν, ούτε επιδιώκει όπως σωστά γράφεις την προβολή. Ο Νικ είναι Θεός. Αυτό λέω ακριβώς, διάβασε ξανά αν θέλεις.
Ο τίτλος όμως φίλε μου είναι παραπλανητικός, δηλαδή click bait.
Απλά και ξεκάθαρα. Το βλέπουμε συνεχώς στο Ίντερνετ, πάντα την πατάμε και έχει καταντήσει αηδία.