Δεν θα πρέπει κανείς να αποκλείσει, τουλάχιστον όχι ακόμα, το ενδεχόμενο παραμονής του Βασίλη Καββαδά στον Άρη και την επόμενη χρονιά.

Όπου Άρης, βάλτε Παναγιώτης Γιαννάκης, διότι ο τεχνικός των κίτρινων χειρίζεται την συγκεκριμένη υπόθεση σχεδόν αποκλειστικά για λογαριασμό της ομάδας και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να μπορέσει να κρατήσει τον 26χρονο σέντερ στο Παλέ.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι η υπόθεση απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και φυσικά χρήματα. Στον Καββαδά οφείλεται σχεδόν το μισό συμβόλαιο της περσινής σεζόν και την επόμενη έχει να παίρνει ποσό που είναι απαγορευτικό με τα σημερινά δεδομένα να δώσει ο Άρης.

Πηγή: Μεγάλη προσπάθεια του Γιαννάκη να κρατήσει τον Καββαδά! – PRESSARIS

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Θα ήθελα να ακουσω ότι του δώσαμε και λίγα χρήματα απο τα χρωστουμενα γιατί μόνο με λόγια και προσπάθειες απο τον Κόουτς δεν βλεπω να κλείνει το Τανκ.
Φαντάζομαι ότι αν κλείσει θα είναι περίπου στα 110 χιλιάρικα για φέτος.

Sam Vincent

Ταξιδι στο πουθενά ,με βαρκα εναν δρακο. Η οκταγκον μας δινει παικτες με εγγύηση …δρακου.Ο Τσαι μενει λογω δρακου και ελπιζουμε για Καβ επειδή τον ψεινει ο δρακος.Τα πιτσιρικια περιμένουν πως και πως να παιξουν γιαυτον και εμεις εχουμε εναποθέσει επανω του τα παντα. Ελπιζω ο δρακος να σκοτώσει το μαυρο φιδι που ειναι ετοιμο να μας φαει. Ποτέ σοβαρη ομαδα δεν στηριξε τα παντα σε εναν ανθρωπο που δεν εχει λεφτα να επενδύσει.Ακομα δυσκολευομαι να καταλαβω τι ειναι αυτο που κινεί τον δρακο. Εκτος αν χρειαζονταν πειραματόζωο για να εφαρμόσει ή ν αποδειξει κατι.Αν αποδειχτεί πως το κίνητρο του ειναι μονο η αγαπη για την ομαδα μας ,μιλαμε ήδη για τον μεγαλύτερο Αρειανο …