Σύμφωνα με άρθρο στο περιοδικό All Star Basket του μηνός Οκτωβρίου (σελ. 8), ο Άρης θέλοντας να καλύψει το κενό του τραυματία Μάνι Μπέιτς, είχε επαφές με τον Chris Horton, ο οποίος αποχώρησε από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής τη σεζόν 2018-19 είχε αγωνισθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Κύμη κάνοντας εξαιρετική χρονιά, ενώ συνέχισε τις υψηλές πτήσεις σε Σολέ, Ναντέρ, Χάποελ Τελ Αβίβ και Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Στην επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών διαπιστώθηκε ότι ο Χόρτον αντιλαμβανόμενος την ανάγκη που έχουν οι «κίτρινοι» για τη προσθήκη ψηλού στο ρόστερ τους, ζήτησε μεγάλο συμβόλαιο κι εκεί τελείωσε η ιστορία.

Επίσης ο Άρης ψάχτηκε για τη περίπτωση του Brison Gresham, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Κύπρο με την ΑΕΚ Λάρνακας και το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη Le Portel. Ο γαλλικός όμως σύλλογος δεν έδειξε διάθεση να προχωρήσει στην αποδέσμευση του 25χρονου παίκτη.

Στη κατακλείδα του άρθρου γίνεται αναφορά σε μία έκπληξη που μπορεί να συμβεί μέσα στον Νοέμβριο και για την οποία δουλεύουν με απόλυτη μυστικότητα οι άνθρωποι της ομάδας.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
badgrandpa

Έκπληξη μέσα στον Νοέμβριο;
Μια χαρά! Μετά είναι τα Χριστούγεννα, αν δεν βρεθεί κάτι μέχρι τον Γενάρη θα περιμένουμε τον Μπέιτς κατά τον Μάιο, τόση υπομονή κάναμε ( μελλοντικό άρθρο)

aka Θεούλης

Φέρτε μας κάποιον να μπορουμε να δινουμε την μπάλα στο ποστ… να ξεκουράζονται στην περιφέρια τα τρεχαντηρια