Ανεξαρτήτως της ξεκάθαρης υποχώρησής του, οι πραγματικές σκέψεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ θα αποδειχθούν από μια ενέργεια, εάν κι εφόσον προτίθεται να προχωρήσει σ’ αυτή. Αυτή είναι η υπογραφή πληρεξούσιου μεταβίβασης των μετοχών έναντι του ποσού που «επένδυσε» ο ίδιος για να τις αποκτήσει. Δηλαδή, του ενός ευρώ. Το πώς έφτασε στο σημείο αύξησης του ποσοστού των μετοχών του στο επίπεδο του 90% είναι ένα άλλο ζήτημα το οποίο στην παρούσα φάση δεν θα μας απασχολήσει.

Αυτή η πράξη είναι απαραίτητη γιατί αποτελεί τη μοναδική πραγματική απόδειξη αποδέσμευσης του από τον σύλλογο, κυρίως όμως αναγκαία για να δημιουργηθεί η δυνατότητα συζητήσεων του ΑΣ με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για την ΚΑΕ Αρης αλλά και γενικότερου ελέγχου της κατάστασης. Γιατί, ως γνωστόν, κανείς σοβαρός επιχειρηματίας δεν μιλάει μ’ αυτόν που δεν έχει τις μετοχές, παρά μόνο με τον άνθρωπο ο οποίος τις έχει στην κατοχή του.

Πηγή: Μία πράξη θα δείξει την αλήθεια | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

Ξέρουμε ότι είναι 1€; Μέχρι χθες δεν ξέραμε τι περιελάμβανε η συμφωνία με τον Λάσκαρη , τώρα είναι 1€;

Σε άλλα νέα , 10/12 που έλεγε ο Γουλιέλμος ότι θα πληρώσει ( και υποθέτω ήταν από χορηγίες ) ήρθε , οπότε ελπίζω να μπει κάποιο χρήμα στην ΚΑΕ από εκεί.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ston planiti Ari

Ο Μουρελής νομιζω στο sdna δεν ανέφερε τίμημα. Μόνο ο Βλαχόπουλος το κάνει σήμερα. Από την άλλη ο ΑΣ στην ανακοίνωση τον καλεί να δεσμευτεί δίχως να του καταβάλει ούτε αυτό το ευρώ. Ξέρεις εσύ night πόσες είναι οι μετοχές? Κ μετά την αύξηση του 90% που λέει ο Βλαχό?

ston planiti Ari

Μπορεί να ηταν κ ο Συρίδης. Sorry για τον συντάκτη

gkanton

Πάλι βαδίζουμε σε αρχαρτογράφητα νερά. Είναι σε θέση ο Α.Σ με τα δικά του οικονομικά προβλήματα να φορτωθεί και τα χρέη της Κ.Α.Ε.;Ποιος θα πάρει τις μετοχές που έχει τώρα ο Γουλιέλμος; Και με τα χρήματα που λέει ότι έχει βάλει ήδη ο Γουλιέλμος; Θα τα πάρει πίσω και πώς; Ποιος δηλαδή θα βάλει το κεφάλι του στον τορβά; Θα μάθουμε ποτέ πόσα και προς ποιους είναι τα χρέη; Πόσα σε εφορία, πόσα σε παίχτες; πόσα σε διακανονισμούς; Ήδη ξαναφύτρωσε κι ένα άλλο παλιό μπαν. Επειδή ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα ο κόσμος είναι λογικά επιφυλακτικός, γιατί δεν ξέρει τι παίζει πίσω από τις κουρτίνες. Καταντήσαμε κάτι σαν game of thrones, όπου όλοι κάμουν υποθέσεις και δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι “καλοί” και ποιοι οι “κακοί” της ιστορίας. Κι εμείς οι φαν της σειράς να περιμένουμε τον george martin να γράψει το τέλος…..

spire

Δε λέει για μεταβίβαση στον ΑΣ. Λέει για πληρεξούσιο μεταβίβασης.
Άρα πάμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου οι οποίοι δεν θα έχουν τα χρέη στο κεφάλι τους, θα τα έχει ο Γουιλ και όταν και αν βρεθεί άνθρωπος για τη μεταβίβαση θα πάνε στον νέο ιδιοκτήτη με (φαντάζομαι) δική του διοίκηση.