Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δ. Γουλιέλμος

Για τα χρήματα που δόθηκαν και την φορολογική ενημερότητα:

Ο Άρης έχει μια ρύθμιση από το άρθρο 99, που είναι 17.500 ευρώ τον μήνα. Συνεπώς για να έχει ξανά φορολογική ενημρότητα, θα πρέπει κατατεθούν τα χρήματα σε οκτώ δόσεις. Αυτό θα γίνει σύντομα! Από την Δευτέρα θα ξεκινήσει αυτό. Είναι και χρήματα του κόσμου μέσα σε αυτό. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους οργανωμένους που ξεκίνησαν αυτή την πρωτοβουλία. Με έχουν εκπλήξει θετικά στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν. Αυτοί μας κατευθύνουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Το γεγονός ότι ο κόσμος καταφέρνει να βγάλει προς τα έξω ότι με το ενιαίο πρόσωπο του Άρη μπορεί να γίνουν πράγματα, είναι πολύ σπουδαίο, δεν ξέρω αν γίνεται αυτό σε άλλες ομάδες. Εμένα σαν Αρειανό, μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά.

Υπάρχουν επαφές;

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Άρη. Και φυσικά συνεχίζω, γίνονται και συναντήσεις. Συζυτάμε για θέματα χορηγών κτλ. Είναι μια ζωντανή διαδικασία μετά από συνεννόηση φυσικά, δεν λειτουργούμε ανεξάτρητα εγώ από τον Λευτέρη ή εκείνος αντίστοιχα.

Πόσα χρειάζονται κάθε μήνα για να λειτουργήσει η ΚΑΕ Άρης:

Πάνω από 100.000 ευρώ και κάτω από 150.000 ευρώ. Υπάρχουν αρκετά έκτακτα έξοδα, και φυσικά πηγαίνει και σχετικά με την πορεία της ομα΄δας Αυτό που θα θέλαμε 120.000 ευρώ.

Η απόσταση από αυτά τα χρήματα είναι μεγάλη ή μικρή;

Αν θα μπορούσαμε να μαζεύουμε 30.000 ευρώ τον μήνα με τους οργανωμένους, χορηγίες κτλ, θα ήταν καλά ναι προκειμένου να λειτουργήσει η ΚΑΕ, να γίνουν προσθήκες και να επανέλθει ο Άρης.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε εξελίξεις σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι;

Είναι υποχρεωτικό να δούμε εκεί εξελίξεις Μιλάμε τώρα εδώ και ταυτόχρονα δουλέυουμε για να δούμε εξελίξεις στο αγωνιστικό. Όσο πιο λίγα λέμε τόσο το καλυτερο. Η ομάδα δυναμώνει!

Στον αγώνα με το Περιστέρι θα έχουμε νέα πρόσωπα ή αλλαγές;

Ναι, θα υπάρξουν αλλαγές. Αυτός είναι ο σχεδιασμός μας, μέχρι να υπογραφούν συμβόλαια δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Αλλά σε αυτή την κατέυθυνση κινούμαστε.

Πολλοί λένε για τις υπόλοιπες ομάδες που κάνουν προσθήκες και αποκτούν νέους παίκτες πολύ πιο εύκολα..

Οι άλλες ομάδες δεν έχουν ιστορία και «αμαρτίες» και γι’αυτόν τον λόγο εκεί τα πράματα είναι πολύ πιο εύκολα. Ο Άρης επειδή έχει τεράστια ιστορία, έχει και πράγματα που πρέπει να διαχειριστεί. Πολλοί λένε ότι οι αλλαγές δεν έγιναν νωρίτερα, αυτό ισχύει. Όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει αυτές οι αλλαγές να γίνουν τώρα, πάνω σε αυτό δουλεύουμε.

Άρα θα τακτοποιηθεί το ban του Γουίβερ και θα βγει το δελτίο του Σιδηροηλία;

Ακριβώς! Το σημαντικό είναι το γήπεδο, κάθε εβδομάδα είτε λέγεται μπάσκετ είτε λέγεται ποδόσφαιρο κτλ, πρέπει να είναι γεμάτο και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να βγάλουμε όλοι μας. Πρέπει και ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο. Έτσι αποφασίσαμε σε συνεννόηση με τον Ερασιτέχνη και τους οραγνωμένους οπαδούς, το ματς από το Περιστέρι θα πρέπει να «σκάει» από κόσμο, να βάλουμε γενική είσοδο 10 ευρώ!

Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια αλλαγή ώρας ή μέρας για το Άρης-Περιστέρι;

Θα το δούμε και αυτό είναι στην μέση τα τηλεοπτικά, οι άλλες ομάδες κτλ. Αλλά θα δούμε αν μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή.

Τι γίνεται με το κράτος, την κυβέρνηση, τις χορηγίες κτλ;

Μιλάμε στον βαθμό που μπορούμε να μιλήσουμε. Δεν είναι τίποτα απλό, όλα θέλουν την οργάνωση τους. Είναι μια νέα κυβέρνηση που πρέπει να περιμένουμε να βρει τα πατήματα της, είναι όμως αυτονόητο ότι δουλεύουμε γι αυτό. Και εμείς για την ΚΑΕ και ο Λευτέρης για τον Α.Σ.

Κάποιοι ρωτούν αν μπορείτε να «κουβαλήσετε αυτό το βάρος και γιατί δεν πουλάτε τις μετοχές;

Υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος γι αυτό; Εγώ απ’όσο γνωρίζω όχι.

Αν έρθει δηλαδή κάποιος να σας ζητήσει τις μετοχές;

Δεν θα ζητήσω παραπάνω από αυτά που έβαλα, δηλαδή 2.500.000. Θα έφευγα μόνο αν κάποιος μπορούσε να μου διασφαλίσει το καλό μέλλον της ομάδας. Δεν είναι μια απλή εξίσωση, η ΚΑΕ δεν είναι σαν μια απλή ετοαιρία παραγωγής. Συνεπώς θέλει οράγνωση και προβληματισμό για να πάρεις αυτή την απόφαση.

Βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου, στεναχωριέστε για το γεγονός ότι δεν καταφέρατε να πείσετε τόσο πολύ τον κόσμο ή μετανιώσατε που εξαρχής δεν μιλήσατε ανοιχτά για την οικονομική βοήθεια;

Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκα, αυτό λέω! Έχει κοντή μνήμη ο κόσμος, είπα «έχω αυτά τα χρήματα», να γίνει η ομάδα μια αγκαλία και να μπορέσει να βγει κάποια στιγμή από τις δύσκολες στιγμές και να είναι σε μια κατάσταση υγείας. Ζήτησα από την αρχή στους Αρειανούς να έρθουν δίπλα μου. Σίγουρα θα ήθελα να έρθουν περισσότεροι να με βοηθήσουν. Το να γεμίζει ο κόσμος κάθε φορά το Παλέ έχει δύο όψεις, από την μία φυσικά το οικονομικό θέμα, τα έσοδα. Από την άλλη είναι και η κινητήριος δύναμη και για τους παίκτες αλλά και το πως μας βλέπουν οι άλλοι.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη:

Ενότητα που ήδη υπάρχει και με μεγάλη δύναμη όλοι να συνεισφέρουμε όπως μπορούμε και με την παρουσία μας κάθε φορά στο Παλέ και στα υπόλοιπα γήπεδα να ενισχύσουμε το μπάσκετ και φυσικά όλα τα τμήματα του Άρη!

Για το ενδεχόμενο επαφής με τον Νίκο Γκάλη;

Εγώ και πολλοί άλλοι φυσικά που μεγάλωσαν ξέρουμε πως ο Νίκος Γκάλης, είναι ο Άρης, υπάρχει μια απίστευτη σχέση μεταξύ Γκάλη και Άρη. Γνωρίζεται και εσείς και εμείς πως είναι κάτι αρκετά δύσκολο αλλά μαζί με τον Λευτέρη έχουν γίνει και θα γίνουν σχετικές προσπάθειες

Ένα τελευταίο σχόλιο για την οικονομική βοήθεια και τα εισιτήρια διαρκείας:

Τον πρώτο που πιέζουμε να πάρει διαρκείας, είναι οι φίλοι μας! Το αστείο είναι πως τώρα μετά την πρωτοβουλία των οραγνωμένων, πάρα πολλοί μου λένε πως βοήθησαν, δεν πήραν διαρκείας αλλά καταθέτουν χρήματα για βοήθεια.

Και όσα είπε ο Λ. Αρβανίτης:

Αν είναι ευχαριστημένος από τα αντανακλαστικά που έδειξε:

Πιστεύω είμαστε ευχαριστημένοι και για την ταχύτητα που δράσαμε και για τον κόσμο που από την πρώτη μέρα ήταν εκεί και βοήθησε αυτές τις δράσεις. Οι δράσεις ξέρετε ποιες είναι και λήγουν 1 Δεκεμβρίου και εκεί θα είμαστε όλοι για την ομάδα. Σαν ΑΣ έχουμε μαζέψει 15.000 ευρώ και αυτό το ποσό έχουμε καταθέσει στην εφορία για την ΚΑΕ Άρης, έχουμε κανει ήδη την πληρωμή. Αναμένουμε και απο την ΠΑΕ ακόμα 5.000 ευρώ.

Για τα 300 διάρκειας:

Τα 300 διαρκείας ξεκίνησαν εχθές και ήδη πωλούνται . Θα ενημερώσουμε άμεσα τον κόσμο και όσα λεφτά θα μαζευτούν θα πάνε στο σκοπό μας. Έχει αποφασιστεί πως όσα χρήματα μαζεύονται και από τους οργανωμένους και από την ΠΑΕ και από την ΚΑΕ να αγοραστούν και να δοθούν στο κόσμο του Άρη για ένα πιο γεμάτο γήπεδο. Από εβδομάδα θα το επικοινωνήσουν και ζητάμε από τα ΜΜΕ να το διαφημίσουν όπως πρέπει για να τα προμηθευτεί ο κόσμος.

Για την ανταπόκριση του κόσμου στη χορηγία:

Ο καθένας από εμάς κάνει συζητήσεις. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν έχουμε αρνήσεις. Θέλει πολλή δουλειά με ανθρώπους που έχουν διάφορες εργασίες αλλά εντός των επόμενων ημερών θα έχουμε καλά νέα. Γίνεται όμως δουλειά. Είναι δύσκολο να μαζευτούν όλοι, καλύτερα ένας ένας και θα είναι εύκολο να γίνει η δουλεία που θέλουμε να πετύχουμε.

Αν μέχρι τα τέλη του μήνα θα διορθωθούν τα προβλήματα:

Βάλαμε μια ημερομηνία, για να καταλάβει ο κόσμος ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν άμεσα. Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές, μεταγραφές. Αν χρειαστεί και 2η και 3η φορά θα είμαστε στο πλευρό για να βοηθήσουμε και να βάλουμε πλάτη για να μπει η ομάδα σε ήρεμα νερά από τα προβλήματα που προέκυψαν από τις συνεχόμενες ήττες και από τους τραυματισμούς, οι οποίοι είναι ένα κομμάτι που δεν μπορείς να προβλέψεις αλλά είναι στον αθλητισμό. Εμείς θα είμαστε δίπλα και θα δράσουμε με το πρώτο μέλημα να βοηθάμε όσο μπορούμε. Ο ΑΣ είναι το ιδρυτικό και για την ΠΑΕ και για την ΚΑΕ. Πρέπει να το κάνει για την αγάπη του για τον σύλλογο γιατί όλοι είμαστε ένα και μας ενώνει ο Άρης. Όποιος διαφωνεί, διαφωνεί μόνο για τον Άρη.

Για τον ερχόμενο εντός έδρα αγώνα:

Στο παιχνίδι με το Περιστέρι ο Άρης θα γεμίσει το γήπεδο, ο κόσμος είναι συνειδητοποιημένος. Θα κάνουμε κι εμείς τις ανακοινώσεις που πρέπει για να ενισχυθεί. Χαίρομαι που η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ και είμαι σίγουρος ότι το Παλέ θα είναι γεμάτο.

Για το τι γίνεται με την κυβέρνηση και τις χορηγίες:

Έχουμε 60 μέρες που αναλάβαμε. Έχουμε κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία του ΑΣ ένα πολύ ωραίο πλάνο, έντυπο για χορηγίες που ζητάει ο ΑΣ και έχουμε πάρει την απόφαση μιας ΙΚΕ που θα διαχειρίζεται όλη την κατάσταση των χορηγιών. Για το κράτος, είναι μια καινούργια κυβέρνηση αλλά προέχουν άλλα πράγματα από ότι οι χορηγίες, όσον αφορά τα χρέη, το Παλέ και την ΔΕΗ που έχουμε κάνει πολλή δουλειά. Η απάντηση που είχαμε από την ΔΕΗ ήταν ότι πρώτη φορά στην ιστορία έρχεται τόσο οργανωμένος ο Άρης.

Γιατί δεν πουλάει τις μετοχές του ο κ. Γουλιέλμος:

Στόχος μας είναι η ομάδα να κάνει τις νίκες που πρέπει και να σωθεί. Δεν είναι η ώρα να συζητάμε γιατί δεν πουλάει τις μετοχές του ο κ. Γουλιέλμος.

Το μήνυμα του στο κόσμο:

Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω το κόσμο που βοηθάει στην κινητοποίηση για να βοηθήσουμε την ΚΑΕ που είναι ένα από τα πιο ιστορικότερα τμήματα. Μας έχει δώσει πάρα πολλούς τίτλους και έχει βγάλει πολύ καλους αθλητές. Ο Άρης και ο Παναθηναϊκός είναι οι μόνες ομάδες στην Ελλάδα που δεν έχουν πέσει ποτέ κατηγορία και δεν θα αλλάξει αυτό ούτε και φέτος.

Δεύτερον θα ήθελα να ζητήσει απ’ όλον τον κόσμο να είναι κοντα σε όλα τα τμήματα, να γεμίζουμε τα γήπεδα γιατί έχουμε και την δυναμική και την ποιότητα ώστε να μην αφήνουμε κανέναν αντίπαλο να κερδιζει.

Τρίτον το μπάσκετ του Άρη είναι ιερό και όχι μόνο για τους Αρειανούς αλλά και για όλους του Έλληνες φιλάθλους. Όπου κι αν πάμε μας λένε ότι στο μπάσκετ την δεκαετία του 80 ήμασταν Άρης και θέλω από τους μεγαλομετόχους να προσπαθήσουν και να εμπνεύσουν ώστε να έρθει ο κόσμος. Είχα την τύχηι τη 5ετια που ήμουν πρόεδρος να έχω την στήριξη του κόσμου και μπορέσαμε να σώσουμε την ομάδα.

Για τον Νίκο Γκάλη:

Επειδή συνεργάστηκα μαζί του και είναι μεγάλος αθλητής και μας βοήθησε αρκετά. Ήταν πάντα δίπλα μας και σε δύσκολες στιγμές περνάμε την άποψη του που ήταν πάντα σωστή. Πρέπει να επιστρέψει πάλι στο γήπεδο που έχει το όνομα του. Χρειάζονται σωστές κινήσεις και σιγά – σιγά να επιστρέψει. Είναι ευκαιρία να κάνουμε αυτήν την προσπάθεια.

Για τους Έλληνες του εξωτερικού

Μου έρχονται πολλά μηνύματα. Θα γίνει μέσα σε όλα και το Pay pal. Όπως βλέπετε παλεύουμε όλοι για το καλύτερο. Δεν έχουμε άλλο δρόμο από την ενότητα και την συσπείρωση από όλο τον κόσμο και τους Έλληνες αλλά και από τους δημοσιογράφους

Πηγή: Μήνυμα ενότητας από τους Δημήτρη Γουλιέλμο και Λευτέρη Αρβανίτη μέσω του Yellow Radio 92.8! • Yellow Radio

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Ωχ θεέ μου κάθε μέρα τα ίδια κ τα ίδια ακούμε ΕΛΕΟΣ. Αποτελέσματα θέλουμε!!!

Lindodil

Οταν ακουσα ποσο ενθουσιασμένος ηταν ο Αρβανιτης τις πρωτες μερες απο την ανταποκριση του κοσμου φανταστικα κατι σαν 5 με 8 χιλιαδες κοσμο να βαλαν απο 10 ευρω μεσο ορο. Τα 12.000 που ειπε αργοτερα με απογοητευσαν. Δεν υπαρχουν 5 χιλιαδες αρειανοι που θα χαλαλησουν ενα ποτο ή δυο πακετα τσιγαρα για να σωσουμε την ομαδα; Κριμα

Bilias6

Σταματησα να διαβαζω στα 2.500.000 και η αληθεια ειναι οτι μετανιωσα που διαβασα και τα προηγουμενα. Μας εχει φλομωσει στα ψεματα και στα αεροπλανα. Για μενα εχει τελειωσει ο συγκεκριμενος και δεν εχω σκοπο να τον στηριξω ωστοσο θα κανω οτι μπορω για να μην πεσει ο Αρης.
Αρβανιτη αν πεσει η ομαδα η ιστορια θα γραψει οτι ησουνα εσυ προεδρος του ΑΣ.

keoma

Καταρχάς η λέξη ενότητα έχει χάσει πλέον την σημασία της εδώ και καιρό σε σημείο μάλιστα να με εκνευρίζει όταν την χρησιμοποιούν τόσο εύκολα.. δλδ περιμένουμε να έρθει κάποιος να σκάσει 2.5 μύρια για να αναλάβει τα χρέη της ομάδας που είναι πόσα αυτή την στιγμή..;;;; Ο κόσμος βοηθάει και θα μπορούσε και καλύτερα αλλά η ξενερα είναι μεγάλη… Με μια ξεκάθαρη κατάσταση ο κόσμος θα ήταν πιο συμμετοχικός πιστεύω.. εγώ να βάζω ένα μικρό ποσό κάθε μήνα αλλά εδώ βλέπουμε να μην γίνονται ούτε τα βασικά.. αντιλαμβάνομαι οτι το εγχείρημα που ανέλαβε ο Γουίλ είναι πολύ δύσκολο και το εύκολο είναι να του τα χώνουμε όμως υπάρχει διαρκώς μία ομίχλη που δεν διαλύεται με τίποτα. Προσωπικά δεν ξέρω τι και ποιον να πιστέψω…

Mits-77

Γουλιέλμε λες πως έχεις βάλει στον Αρη 2.5 εκ. ευρώ και τα θέλεις πίσω αν παραχωρήσεις τις μετοχές και δεν έχεις 36 χιλ ευρώ για την Εφορία που δεν είναι ούτε το 1.5% των χρημάτων που ισχυρίζεσαι πως έριξες στην ΚΑΕ? Περιμένεις να σε πάρει κανένας στα σοβαρά με αυτά που λες στον αέρα? Περιμένεις να έρθουν χορηγοί να συνεργαστούν μαζί σου? Καλά κάνεις και δεν βγαίνεις συχνά στα ερτζιανά καλύτερα να μην ξαναβγείς ποτέ όσο μιλάς ασόβαρα.