Ο πολύπειρος γκαρντ έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού. Μεταξύ αυτών και η Όλντενμπουργκ, η οποία θα προσπαθήσει να τον φέρει στη Γερμανία και να γίνει η τρίτη ομάδα που θα αγωνιστεί ο Αθηναίου στο εξωτερικό, μετά τις Αρμάνι Μιλάνο και Εσκισεχίρ.

Πηγή: Basketblog.gr | A1 | A1 | «Μήλον της έριδος» ο Αθηναίου

Ευτυχώς εμάς μας αρέσουν τα αχλάδια

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Μανατζερικο αρθρο. Έτσι και αλλιώς καμία ομάδα ψηλά στην βαθμολογία δεν θα έδινε τόσα χρήματα όσα είναι το κάσε του Αθηναίου….
Ή εξωτερικό ή Πανιώνιος τον βλέπω.

ChrisSiak

Μπράβο στο παιδί. Καλή σταδιοδρομία.

Night,η εικόνα που κοιτάει τη μπασκέτα στη βολή, gifάκι είναι,ε;??
Να γίνω κι εγώ λίγο κακός…!

ChrisSiak

Χαχααχχαχα

Άντε,λέω δεν το’πιασε κανείς!..
Κι όμως, νομίζω ότι ο Φλιωνης κουνιέται λίγο από πίσω,ο Αθηναίου δε,πεταριζει δύο φορές το μάτι του(blinked,όπως θα έλεγες κύριε καθηγητά)-εκεί, ανάμεσα στην 26η με 27η βαθειααααααά αναπνοή….

Στο καλό να πάει το παιδί…

ChrisSiak

Περισσότερο gazing είναι ο Αθηναιος παρα blinking! ?

Μα ολοσωστος!

Dr Nimbelugen

Nα έχει την Υγεία του,τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στο Σύλλογο(και δεν μιλώ καθόλου ειρωνικά).Το φετινό πρόσημό του είναι μάλλον θετικό.Αν βρεθεί σε εσωτερική ισορροπία όσον αφορά τα θέλω και τα μπορώ του νομίζω θα είναι εξαιρετικά χρήσιμος στις επόμενες ομάδες του.Καλή του Συνέχεια!

Έτσι, Δόκτωρ.Εμεις είμαστε που μας πήγαινε νά όταν τραυματισμένος δεν ξέραμε αν θα προλάβει την τελευταία διακοπή… Επίσης σίγουρα θα τον θυμόμαστε τουλάχιστον για φέτος για εκείνες τις 12 ασιστς με το Λαύριο.
Αυτά, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας, ειδικά όταν είναι τόσο πρόσφατη και τόσο τραγικά διδακτική…