Όσο για εμάς, από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε τρία πράγματα, τις 17 ασίστ, την απογοήτευση όταν κάναμε ένα λάθος και δεν μπορούμε να έχουμε μικρή μνήμη στο καλό και στο κακό και τον αγώνα που κάνει η ομάδα μας για να φέρουν οι παίκτες μία ισορροπία και να πάρουν ψυχολογία. Ο παίκτης είναι τρία πράγματα, σώμα, ψυχή και περιβάλλον. Αγωνίζεται μία ομάδα ανθρώπων για το περιβάλλον, αγωνιζόμαστε εμείς για να δώσουμε στοργή στην ψυχή των παικτών ώστε να έχουν καλό αγωνιστικό πνεύμα και το επιστημονικό επιτελείο, οι γιατροί, αγωνίζονται για να είναι το σώμα των παικτών όσο το δυνατόν καλύτερα. 

Εμείς αγωνιζόμαστε για έναν συγκεκριμένο στόχο και παλεύουμε για μικρές νίκες. Από το σημερινό παιχνίδι, θα πάρουμε τις μικρές νίκες και θα μάθουμε ν’ αντιμετωπίζουμε τα λάθη. Το μπάσκετ σου δίνει αυτή την δυνατότητα, ν’ αλλάξεις αυτό που δεν σου αρέσει. Το πόσο καιρό θα μας πάρει δεν το ξέρουμε. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα μάθημα από τον Παναθηναϊκό, προσπαθήσαμε ν’ ακολουθήσουμε τον ρυθμό του και υποπέσαμε σε αρκετά λάθη. Μέρα με την μέρα, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας

Πηγή: “Μέρα με την ημέρα, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας”

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Εμένα δεν μου άρεσε η άμυνα μας. Ο Παο θα έφτανε κοντά στους 100 αν δεν έχανε τόσες βολές.
Το ματς βέβαια δεν ενδείκνυται για να βγούν συμπεράσματα. Πιστεύω ότι ήταν μια καλή προετοιμασία για την Κύμη.
Περιμένω βελτίωση.
Πάντως η ηρεμία στον Πάγκο μου αρέσει.

kaptsik

Αυτό με τη στοργή που λέει το είχα επισημάνει ότι μάλλον έλειπε τον προηγούμενο καιρό

“Τώρα έχουμε στοργή
Τότε περίσσευε η οργή…”

Αρτούρο Περεθ Ρεβερτε ll,
“Oι ορδές των πορδών”,1918.

dragon_aris

Είτε με στοργή είτε με οργή το τακα τουκα πάει σύννεφο…..
Γιατί ποτέ το πρόβλημα δεν ήταν θέμα προπονητή…πάντα ήταν θέμα διοίκησης το πρόβλημα και θέμα χαμηλής ποιότητας παικτών…..
Πριν 21 χρόνια είχαμε ορτιθ-σακλεφορντ….τώρα έχουμε ντουβιε-μαρας…..θλίψη….