Ο μάνατζερ του Γιάννη Αθηναίου, του Βασίλη Χρηστίδη αλλά και του Γιάννη Αντεντοκούνμπο Γιώργος Πάνου, φιλοξενήθηκε στον Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

“ Ο χώρος λέει ότι αν δεν έχεις βάλει την υπογραφή σου κάπου δεν μπορείς και να ανακοινωθείς, η υπογραφή αργούσε διότι δεν υπήρχε η εξασφάλιση η οικονομική που αφορούσε ένα συγκεκριμένο τρόπο, όταν έγινε αυτή ήταν ημέρα αγώνα ήταν το ματς με τον ΠΑΟΚ οπότε αυτή η νίκη επισκίασε οποιαδήποτε ανακοίνωση και ήταν και αστείο και κακό τάιμινγκ για την ανακοίνωση και έπαιξε την ίδια μέρα.

Ο Άρης είναι σε μια προσπάθεια ανασύνταξης και νομίζω ότι είναι κακό και να ασχοληθούμε με τον Γιάννη στη φάση που βρίσκεται και το παιδί, ο Γιάννης είναι πολύ ικανοποιημένος και οικονομικά και αγωνιστικά με τον Άρη και δεν έχει στο μυαλό του να αφήσει την ομάδα και να φύγει. Οπότε δεν γνωρίζω τον λόγο που γράφτηκε οτι αφήνει την ομάδα.

Δεν υπάρχει κάποια πρόταση αλλά ούτε και καμία διάθεση για αλλαγή περιβάλλοντος, ο παίκτης είναι ευχαριστημένος από την ομάδα και από την συνεργασία του με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του αισθάνεται καλά και το δείχνει, και η προσθήκη του στην Εθνική μακάρι να δυναμώσει την ομάδα περισσότερο.

Σε αυτό οφείλεται και η ομάδα, ο Άρης του έδωσε την αυτοπεποίθηση πάλι να πατήσει στα πόδια του και να παίξει όπως έπαιξε με την Ελλάδα.”

 

Source: Μάνατζερ Αθηναίου: «Εξασφαλισμένος και ευτυχισμένος ο Γιάννης στον Άρη» | Yellow Radio

 

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
O_Betatzis

Δεν κατάλαβα, έλαβε 2 προτάσεις από το εξωτερικό ή όχι; Λογικό πάντως να θέλει να μείνει, καλά του πηγαίνουν τα πράγματα. Το περίεργο είναι να φύγει, εκτός πια αν έρθει πρόταση π.χ. από Ευρωλίγκα (κομματάκι δύσκολο)

experience

Ε τώρα τι ψάχνεις και συ; Σου λέει δεν υπάρχει θέμα και τελείωσε

Καλό νέο! Με τους Μποχώ και Φλιώνη να αναλαμβάνουν την οργάνωση, ο Αθηναίου θα μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στα επιθετικά/εκτελεστικά του καθήκοντα.

Jose

Ο Μποχωριδης δε θεωρειται ασσος χρονια τωρα!