Το SDNA επικοινώνησε με τον Μάικλ Τζένκινς για την πορεία της υπόθεσης του, με τον Αμερικανό να μην επιθυμεί να μπει σε λεπτομέρειες όσον αφορά τις πληρωμές ή το ποσό που έχει απομείνει στην συμφωνία. Η απάντηση του όσον αφορά το αν εξυπηρετείται ο διακανονισμός του με τον Άρη ήταν η εξής: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπήρχε ένας διακανονισμός σε ισχύ αλλά ο Άρης ήταν ασυνεπής στην συμφωνία. Έτσι λοιπόν η συμφωνία που είχαμε κάνει δεν είναι πλέον έγκυρη».

Πηγή: Μάικλ Τζένκινς στο SDNA: «Ασυνεπής ο Άρης στην συμφωνία μας» | SDNA

Όχι πως δεν το ξέραμε , αλλά το μάθαμε κι επίσημα…

10 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Jim Patras

Ένα θέμα παέι(έστω υποτίθεται) να λυθεί,2 ανοίγουν..Λερναία Ύδρα.

gallistis237

Το να ήταν συνεπης θα ήταν έκπληξη

ChrisSiak

Ρε κάνε μας τη χάρη ναουμε έπαιξες στον Αυτοκράτορα θες να πληρωθείς κιολας σε καναμε παίχτη ξερωγω

Sam Vincent

Ο Άρης είναι ασυνεπής στις συμφωνίες με τους μισούς μπανιστές και προσπαθεί να συμφωνήσει με τους υπόλοιπους μισούς για να μπορεί να είναι ασυνεπείς με όλους . Ολοι οι προηγούμενοι βέβαια έιναν μπανιστές γιατί ο Αρης δεν τήρησε τις συμφωνίες τους. Ταυτόχρονα όσοι ακόμα δεν μας έχουν χρεώσει ένα μπαν ακόμα ,επειδή ο Αρης δεν τήρησε τις συμφωνίες είναι έτοιμοι να το κάνουν για να μας χρεώσουν ένα μπαν ακόμα ώστε ο Αρης να συμφωνήσει διακανονισμό και κούρεμα ώστε να μπορέσει ξανά να φανεί ασυνεπής στην συμφωνία του … Σε αυτό το κλίμα προσπαθούμε να συμφωνήσουμε με νεους παίκτες με… Περισσότερα »

ChrisSiak

Δε λες πάλι καλά που έχουμε πρόεδρο-διαχειριστή-τεχνοκράτη;

Πρέπει να γελάνε μαζί μας και τα διχτακια του Παλε πλέον. Που έπρεπε να είναι δικό μας αλλά δεν είναι επειδή εμείς θέλαμε στην αρχή αλλά δεν ήθελαν οι άλλοι και όταν θελήσαμε είπαν Α τώρα εμείς δε θελουμε και λέμε γιατί δε θέλετε και είπαν επειδή δε θέλατε εσεις και ρωτάμε ποιοι είμαστε εμείς και λένε εσεις που δε θέλατε και λέμε εμείς τώρα θελουμε ναι αλλά δε θελουμε εμείς. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.

καπετάν Κανένας

-Ααάάαααααααααααααα…….(γέλιο όπως εκείνης της γριάς της Ανθούλας στο παλιό Αλ Τσαντίρι.)

Sam Vincent

Ευτυχώς . Εγώ αυτούς τους μεγαλοεπενδυτές -ιδιοκτήτες και τα πληρώνουν όλα μετρητής και που όποιον θέλουν τον αγοράζουν ,δεν τους γουστάρω καθόλου . Δεν κάνουν οι άνθρωποι.

aka Θεούλης

Με αυτή τη λογική, όταν φυγει ο Γουιλ, θα φυγει με το κεφαλι ψηλα αφού έκανε οτι μπορουσε και δεν χρεωσε επιπλεον την ομαδα ούτε σπαταλησε τα ευρώ της.
Απλά διακανόνησε ολα τα χρεη μας χωρίς να εχει χρηματα να ξοφλησει.
Αντι δηλαδή να χρωστάμε αόριστα σε οποιον ξερει να κανει σκριν, χρωστάμε συγκεκριμένα πλέον.

Sam Vincent

Σωστά .Τώρα χρωστάμε και σ αυτούς που δεν ξέρουν να κάνουν ούτε σκριν .

Sam Vincent

Ένας άφραγγος ζήτησε δανεικά από φίλο 100 ε. Ο φίλος του έδωσε μόνο 50ε και ο άφραγγος του είπε πως :τώρα πατσίσαμε …